Categoriearchief: Aanbiedingen

Solidowonen

Winkelen over de grens maar dan goedkoper

Wie gaat klussen in zijn of haar huis hoeft geen genoegen te nemen met een beperkt assortiment. Wanneer het gaat om een assortiment deurklinken heb je echter bij veel bouwmarkten maar weinig te willen. Je vindt er deurklinken die standaard zijn en die vaak maar net voldoen aan de veiligheidseisen die verzekeraars eraan stellen. Wie mooi en daarnaast veilig wil wonen doet er goed aan om eens te kijken over de Belgische grens. Je hoeft er echter niet voor in de auto te stappen. Je hoeft enkel je computer te openen en in de webwinkel een bestelling te plaatsen. Een deurklink kopen bij Deurklinkenshop.be is namelijk de  handigste manier van winkelen over de grens. Heb je eenmaal met het assortiment kennis gemaakt dan wil je nooit meer wat anders in je huis.

Levering in heel Europa met aantrekkelijke garanties

Daar waar je bij veel speciaalzaken een behoorlijke prijs betaalt voor de exclusiviteit van de artikelen kom je er al snel achter dat dit bij Deurklinkenshop wel meevalt. Men hanteert er namelijk een laagste prijs garantie. Dat wil zeggen dat je de deurklinken en het andere deurbeslag nergens anders voor een lagere prijs tegenkomt. Dat is wel zo aantrekkelijk en het geeft jou de zekerheid dat je een exclusief item koopt tegen een normale prijs. Daarnaast levert men snel. Dat doet men door gebruik te maken van het Europese netwerk van DHL. Deze leverancier levert snel en goed. De pakketten zijn na verzending te traceren. De verzending is gratis wanneer je in Nederland of België voor 50 euro bestelt. Buiten deze landen wordt het verzenden kostbaarder aangezien men dan gebruik maakt van DHL Express. Je betaalt in dit geval geen verzendkosten meer bij een minimum bestelbedrag van 250 euro. Ben je niet tevreden over jouw artikelen dan zal men zonder vragen de artikelen terug nemen. Dat doet men doordat er een retourlabel in de verpakking zit ingesloten. Je betaalt dus niets meer voor het terugzenden van jouw aankopen.

Een goed advies

Wil je bij jouw aankopen een goed advies, dan maak je gebruik van de klantenservice. Men heeft een klantenservice waar men je alles kan vertellen over jouw aankopen. Daarnaast krijg je ook advies over specialistische vragen zoals het meten van de goede asmaat van een cilinder. Op die manier doe jij geen miskoop en kan je bij aankomst van je pakket gelijk verder aan de slag gaan.

Solidowonen

Alle actuele magnetron aanbiedingen in één overzicht

Ben jij op zoek naar een magnetron, maar heb je geen tijd om het internet af te struinen, op zoek naar de scherpste magnetron aanbiedingen? Geen probleem. Bij Magnetron aanbiedingen vind je namelijk op één overzichtelijke website een overzicht van alle huidige magnetron aanbiedingen van de grote merken en webshops, zoals Bol.com, Blokker, Expert en Coolblue. Ook vind je hier direct de bijbehorende specificaties, prijzen, functionaliteiten en aanbieders. 

Een combimagnetron of toch liever een solo variant?

Wanneer je het aanbod van magnetrons bekijkt en overweegt om een magnetron aan te schaffen, is het belangrijk om jezelf de vraag te stellen of je voor een combimagnetron kiest of toch liever voor een solo variant gaat. Beide varianten zijn verkrijgbaar als vrijstaande en ingebouwde versies. Daarnaast is het ook goed om rekening te houden met het vermogen van de magnetron. Zo zijn er magnetrons met een vermogen van 1000 Watt, maar zijn er ook varianten met een vermogen van 700, 800 of 900 Watt. Het aantal Watt is bepalend voor hoe snel hetgeen wat je in de magnetron stopt opgewarmd is. Naast het aantal Watt verschilt ook de inhoud van magnetrons. Een magnetron met een netto inhoud van 20 liter is bijvoorbeeld voldoende om een bord eten voor één persoon op te warmen. Uiteraard zijn er ook hierin verschillende mogelijkheden.

De voordelen van een magnetron

Het hebben van een magnetron biedt natuurlijk een hoop voordelen. Zo maakt het koken snel en makkelijk, kun je slechts in een paar minuten bevroren producten ontdooien en bespaart het je een hoop gedoe wanneer je geen tijd hebt om te koken. Daarnaast is het een erg schone manier van koken, omdat er bij de bereiding van een maaltijd uit de magnetron bijna geen rommel komt kijken en is het gebruik van een magnetron geheel veilig. 

https://www.magnetron-aanbiedingen.nl/
Solidowonen

Kan je zelf je huis verkopen?

Als je aan huisverkopen denkt, springt vaak het woord makelaar als een van de eerste woorden in je gedachte op. Makelaar is het begrip van je huis verkopen. Alleen wat vaak veel mensen niet weten is dat er ook andere mogelijkheden zijn om je huis te verkopen. Dit is meestal ook makkelijker dan de meeste mensen denken.

Toch is het zo dat veel mensen sceptisch zijn hierover en dit komt regelmatig door het tekort aan informatie, want hoe werkt dit nou eigenlijk allemaal? Na het lezen van dit artikel ben je een stuk wijzer over hoe je, je huis op een andere manier kan verkopen dan via een makelaar.

We zullen beginnen bij het begrip: vastgoedbelegger, maar wat is dat nou eigenlijk. Een vastgoedbelegger is iemand die investeert in vastgoed en opzoek is naar bijvoorbeeld woningen om direct op te kopen. Vaak doet een belegger dit om te investeren of om andere redenen.

Wat is het verschil tussen een makelaar en vastgoedbelegger. Een makelaar zorgt ervoor dat je huis op funda komt te staan en hier betaal je kosten voor, als zowel voor de makelaar zelf ook. De makelaar zorgt ervoor dat je huis openbaar wordt gezet zodat potentiele kopers je huis kunnen zien en eventueel een afpsraak kunnen maken om te bezichtigen. Toch kan dit proces erg lang duren en meerdere kosten met zich mee brengen zoals: courtagekosten, dubbele hypotheeklasten en overbruggingskrediet. Daarnaast hebben de potentiele kopers ook eisen omtrent de staat van de woning, zo zal een makelaar tips geven om nog meer waarde uit je woning te halen. Denk hier bijvoorbeeld aan: kozijnen verven, plafond witten en ga zo maar door. Dit kost natuurlijk weer geld en tijd.

Als je ervoor kiest om je huis aan een vastgoedbelegger te verkopen kan dit je kosten en tijd besparen. Een belegger zal niet om deze kosten en verbouwingen vragen daarnaast heb je het risico niet dat als je al een woning hebt gevonden en je krijgt je huidige niet verkocht. Dat dit probleem zich niet kan voordoen. Een belegger zal wel kijken naar wat je huis waard is en niet het maximale eruit kunnen halen wat een makelaar doet, dit is wel een puntje om rekening mee te houden.

Ben jij nu al overtuigd? Meld gratis uw woning aan op www.denationalevastgoedportefeuille.nl

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-aan-belegger/
Solidowonen

Een fitness vloer op rol is onwijs handig

Een uitstekende fitness vloer op rol is ideaal voor de meeste sportscholen, maar ook voor de sportschool die je in je huis hebt gebouwd of als je een personal trainer bent en je flexibel en mobiel werkt. Je kunt de fitness vloer op rol namelijk weghalen en neerleggen wanneer je dat zelf wilt en wanneer je dus als een personal trainer werkt en op meerdere plaatsen werkt, kan je de fitness vloer op rol makkelijk oprollen en meenemen naar de volgende klant. Dit maakt het een stuk makkelijker om trainingen uit te voeren in een huis en hoef je niet altijd naar buiten. 

Een mobiele vloer

Een fitness vloer op rol heeft niet alleen voordelen voor een personal trainer, maar is ook erg handig voor in een sportschool. Sommige sportscholen zijn niet erg groot en worden ruimten het ene moment gebruikt om een fitness les op te geven en het andere moment wordt er weer yoga gegeven. Eigenlijk hebben beide lessen een andere ondergrond nodig en door middel van de fitness vloer op rol is dit ook mogelijk. Wanneer de les voorbij is haal je de vloer namelijk gewoon weer weg en kan je deze netjes opbergen. Maar dat wil niet zeggen dat de vloer niet stevig ligt, want de fitness vloer op rol kan namelijk ook gewoon gelegd worden op allerlei ondergronden. En je kunt hem ook leggen wanneer je hm niet meer weg wilt halen en deze wil laten liggen. 

Je persoonlijke sportschool

Als je jouw zolder of schuur hebt omgebouwd tot een fitness ruimte, mist het vaak nog wel een goede ondergrond. De oefeningen die je thuis uitvoert zijn toch net even wat anders dan in de sportschool, omdat je toch wat voorzichtiger bent met je houten vloer dan met de rubberen vloer die je in de gym vindt. Maar door middel van de fitness vloer op rol is dit verleden tijd.