Categoriearchief: Badkamer en toilet

Solidowonen

Toiletbrillen koop je bij Badkamerwinkel

Iets nieuws om op te zitten!

De meeste toiletbrillen gaan zo’n de tien jaar lang mee. Na die tien jaar heb je de kans dat er al barsten in het materiaal van de bril te zien zijn en de kleur van het materiaal helemaal is vervaagd. Als dit het geval bij jou thuis is, is het tijd om iets nieuws te proberen en een nieuw merk toilet bril in uw huis te verwelkomen. De duravit toiletbril is een eenvoudig ontwerp die in duizenden verschillende soorten, vormen en maten voorkomt.

Verschillende ontwerpen

De meeste duravit toiletbrillen hebben een vrij simpele uitstraling. Ze zijn wit en hebben een standaard, ronde vorm. Echter zijn er ook brillen van het merk met vierkante, rechthoekige en ovale vormen. Ook is er variatie in de kleur. De brillen ogen op het eerste gezicht voornamelijk wit, maar de ene toiletbril duravit heeft een tint grijs en de andere toilet bril duravit heeft juist een lichte, bruine tint. Deze variatie in kleur en al deze brillen met unieke eigenschappen zijn erg handig. Zo is er namelijk altijd wel een geschikte toilet bril die helemaal in het interieur van uw badkamer past en aan al uw eisen voldoet.

Verhouding prijs-kwaliteit

De prijs van een duravit toiletbril kan vrij veel variëren. Zo heb je nieuwe toiletbrillen die rond de honderd euro zijn, en tweedehands toiletbrillen die dan weer een stuk goedkoper zijn. De prijs hiervan ligt rond de vijftig euro. Echter zijn deze brillen nog nooit gebruikt, maar alleen teruggestuurd. Verder zijn er ook enkele brillen waarvan de prijs tegen de duizend euro oploopt. Deze zijn dus een stuk duurder. Dit komt doordat deze toiletbril beschikking heeft tot de temperatuur voor het water, de temperatuur van de zitting en nog veel meer. Deze bril is ook elektrisch bestuurbaar, dus met één drup op de knop is deze toiletbril gereed voor gebruik. De kwaliteit van deze toiletbrillen is erg hoog. De meeste brillen gaan tussen de tien en twintig jaar mee, maar dat hangt af van het intensieve gebruik van de bril.

https://www.badkamerwinkel.nl/toiletten/toiletbril
Solidowonen

Het kiezen van de juiste douchewand

Allerlei soorten douchewanden vind je bij Badpaleis

Ben je op zoek naar een mooie douchewand in je nieuwe badkamer? Of heb je nog nooit een douchewand gehad in je badkamer en wordt het nu wel eens tijd voor een douchewand? Dan kan je bij badpaleis erg veel verschillende soorten douchewanden vinden die geschikt zijn voor elke badkamer. Benieuwd waarom je het beste kan kiezen voor een douchewand? Je lees het hier!

 

Waarom een douchewand nemen?

Eén van de redenen van het kiezen van een douchewand is natuurlijk dat niet de hele badkamer nat wordt. Dit kan natuurlijk ook opgelost worden met een douchegordijn, maar een douchewand ziet er toch een stuk mooier en strakker uit.

 

Vaak zijn douchewanden ook nog eens erg makkelijk schoon te houden. Dit komt door het materiaal waar het van gemaakt is. Een glazen douchewand is bijvoorbeeld erg makkelijk om schoon te houden en hier hoef je je dus ook niet meer druk over te maken.

 

Laat je badkamer er nog mooier uitzien door een douchewand te nemen

Wanneer je de badkamer aan het verbouwen bent, wil je natuurlijk dat de badkamer er zo mooi mogelijk uit komt te zien aan het eind. Door te kiezen voor een douchewand weet je zeker dat de badkamer er een stuk strakker uit zal zien. Een douchewand staat namelijk altijd erg mooi in de badkamer en het heeft ook nog eens veel voordelen. Een douchewand mag dus eigenlijk zeker niet missen in je badkamer!

 

Vind de juiste douchewand bij Badpaleis

Bij Badpaleis vind je veel verschillende douchewanden die geschikt zijn voor elke badkamer. Je kan douchewanden vinden van verschillende formaten die passen in elke badkamer. Wanneer je een douchewand bij Badpaleis besteld, zullen zij ervoor zorgen dat je het zo snel mogelijk thuis bezorgd krijgt, zodat je direct de badkamer kan verbouwen en je er van kan gaan genieten!

 

https://www.badpaleis.nl/douche/douchewanden.html
Solidowonen

Badkamer renovatie; zelf doen uitbesteden?

Wanneer je al een geruime tijd in je huis woont, kun je op een punt komen dat je de badkamer wilt renoveren. Het renoveren kun je niet zomaar even doen. Daar gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet niet alleen de badkamer slopen, maar je moet vooraf een plan hebben gemaakt wat je allemaal wilt gaan doen. Het is mogelijk dat je misschien alleen maar een nieuw bad of douche wilt hebben. Wanneer dat het geval is, zijn de werkzaamheden nog wel te overzien. Als je echter heel de badkamer wilt aanpakken en sanitair wilt gaan verplaatsen, moeten er ook aansluitingen verlegd worden. Woon je in de Den Haag of in de omstreken daarvan, dan zou je het renoveren van je badkamer kunnen uitbesteden aan Loodgietersbedrijf Anolso uit Den Haag. Daarbij hoort ook bij het verleggen van de leidingen, betegelen, plaatsen van het sanitair en andere werkzaamheden. Je moet daarvoor eerst een offerte door het loodgietersbedrijf Anolso laten maken. Om de prijs wat te drukken, kun je het sloopwerk zelf verrichten. Dat bespaart manuren, dus kosten.

Slopen van de badkamer

Als je de badkamer gaat slopen, moet je nauwkeurig te werk gaan. Het oude sanitair zoals: douchecel, wastafel, toilet en bad moeten op de juiste manier verwijderd worden. Alle leidingen moet worden afgesloten (afgedopt). Wanneer de badkamer is gesloopt, kunnen we op andere plaatsen in huis gewoon van het water gebruik maken. Ook de wand en vloertegels moeten worden verwijderd.

De ingehuurde loodgieter

Voor een badkamer renovatie in Den Haag zal de loodgieter een planning maken, voordat hij aan de klus begint. Wanneer de planning is gemaakt, nadat de badkamer is gesloopt, begint hij met het uitzetten van de maten. Dat zal nauwkeurig moeten gebeuren, omdat hij dan precies kan bepalen waar de aansluitingen moeten komen. Als er geen veranderingen voor het plaatsen van het sanitair zijn, kunnen de leidingen gewoon op de plaats blijven waar ze al zijn aangebracht. Worden er delen van het sanitair veranderd, dan moeten ook de leidingen zoals elektriciteit, en het af- en toevoer van water verlegd worden. Daarvoor moeten sleuven in de muur worden gefreesd.

Plafond

Het kan zijn dat je in je nieuwe badkamer spotjes wilt hebben. Daarvoor kan de loodgieter een verlaagd plafond laten plaatsen. Ook kan er de afzuiging op worden aangebracht. 

Vloerverwarming

Wanneer je tijdens de koude wintermaanden graag warme voeten wilt hebben, kun je in de vloer de verwarming opnemen. Je kunt daarvoor kiezen voor een elektrische vloerverwarming of een die wordt aangesloten op je huidige verwarming. Dat kun je kenbaar maken aan je loodgieter.

Stuken badkamer

Wanneer alle voorbereidingen zijn gedaan, kunnen de wanden gestukt worden. Ook de vloer waar de verwarming inligt kan worden afgesmeerd. 

Aanbrengen coating

De badkamerwanden zullen van een coating worden voorzien om ervoor te zorgen dat de tegels, die er op worden aangebracht, goed hechten. 

Aanbrengen kimband

Alle natte hoeken in de badkamer worden voorzien van kimband. Kimband voorkomt lekkages. Daarna kunnen de wanden en de vloer van de badkamer betegeld worden.

Afmonteren

Het loodgietersbedrijf in Den Haag Anolso zal als laatste het sanitair plaatsen en afmonteren. De firma Anolso uit Den Haag zal de werkzaamheden netjes uitvoeren, zodat je kunt zien dat de werkzaamheden door een vakman zijn gedaan.

https://www.anolso.nl/diensten/renovatie/badkamers/

Reparatie van uw witgoed in Utrecht nodig?

Wasmachine, vaatwasser, droger en de koelkast. Dit zijn apparaten die je dagelijks nodig hebt, en als deze ineens niet meer werkzaam zijn kan dat natuurlijk erg vervelend zijn! Wasmachineutrecht.nl helpt je hierbij en zorgt ervoor dat je wasmachine reparatie goed te repareren is.

Wasmachine reparatie Utrecht nodig?

Je kunt bij dit bedrijf terecht voor onderhoud of reparatie aan je huishoudelijke witgoed apparatuur, deze monteurs komen bij u thuis en repareren drogers wasmachines en alle andere typen witgoed. Er wordt grondig onderzoek gedaan naar wat het probleem daadwerkelijk is om deze vervolgens goedkoop voor u te repareren, je wilt toch niet teveel betalen?

Voorkom daarom verassingen en laat u goed informeren, door eerst contact op te nemen met de reparateur. Het is een gespecialiseerd bedrijf dat gevestigd is in Utrecht en goed beschikbaar is, je kunt de klantenservice goed bereiken en de monteur die bij u aan huis komt zal al uw vragen wat betreft witgoed of wasmachine reparatie te woord staan.

Gespecialiseerd in witgoed reparatie

We kunnen zeggen dat dit een echte bedrijf is dat zich specialiseerd in witgoed reparaties in de regio Utrecht en dat ze dit met success doen, ze hebben namelijk al meer dan 15 jaar ervaring en hebben een hoop reviews kunnen verzamelen. Dat verklaart ook de populariteit die ze hebben op social media kanalen. Deze specialisten zijn bekend met elk merk witgoed en zullen het probleem hoe dan ook oplossen. De reparatiekosten, daar hoeft u niet van te schrikken – want deze zijn best goedkoop.. de reden dat deze zo goedkoop is, heeft te maken met de voorrijkosten die niet worden meegerekend (dat scheelt bijna 65 euro!!!).

https://www.wasmachineutrecht.nl/#

Wassen met respect voor het milieu

Ecologisch reinigen dankzij Klok

Wassen met respect voor mens én milieu! Dat is al meer dan 100 jaar hét motto van Klok! De geschiedenis gaat terug naar 1902, toen zeepfabriek de Klok is begonnen met het maken van… tjah, zeep. Oprichter Johannes Lodewijk uit Apeldoorn besloot om het familiebedrijf op te richten in Heerde, vlak bij de Veluwe. Met de beroemde uitspraak “Hier wordt zeep gemaakt die klinkt als een klok” is tevens de basis gelegd voor de naam van het bedrijf en haar producten.

Als eerste in Nederland toonaangevend met respect tot het milieu

Het is geen verrassing dat de producten van Klok hoog worden aangeschreven vanwege hun ecologisch vriendelijke samenstelling. Zo was Klok het eerste bedrijf met een volledig fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en was het ook Klok die als eerste een compacte waspoeder in haar assortiment opnam. Als kers op de taart was het (eindelijk) in 2001 dat Klok de enige juiste waardering kreeg en dat was het Europees Ecolabel keurmerk. De meest recente uitvinding is de volledig fosfaatvrije vaatwastabletten met volledig wateroplosbare folie. Ideaal om te gebruiken omdat het je geen vieze vingers meer geeft.

Ecologisch wassen is tevens dé oplossing voor mensen met huidallergie

Klok zou Klok niet zijn als het 2 stappen vooruit zou denken. Want hoewel de focus van Klok ligt op het aanbieden van hoogwaardige ecologische schoonmaakmiddelen, zijn de producten van Klok ook gefabriceerd zonder parfum en kleurstoffen. Deze unieke eigenschap heeft bijgedragen aan het Huid Allergie Keurmerk van de Huidfonds. De keurmerk wordt pas verstrekt na een strenge selecte en keuring van een commissie van onafhankelijke dermatologen en deskundigen. Dit maakt de producten van Klok de enige juiste voor mensen met een gevoelige huid of huidallergieën.

Sinds 2018 ook het Asthma Allergy Nordic Label

Recent is Klok met haar vaatwastabletten ook toegetreden tot de Asthma Allergy Nordic Label. Het aantal mensen met de diagnose astma of allergieën neemt toe. Dit heeft geleid tot het oprichten van de Asthma Allergy Nordic. Wanneer het logo op een product te zien is betekent dat het product geen parfum bevat en dat is een goed teken voor mensen die leiden aan astma, allergie of andere gevoeligheid voor parfums en allergenen.

Klokbox

Benieuwd of de ecologische wasmiddel, ecologische vaatwastabletten, allesreiniger of wc reiniger iets is voor jou? Bestel dan extra voordelig de handige Klokbox. Deze doos bevat van elk Klok product 1 sample zodat klanten kunnen ervaren wat het voordeel is om ecologisch te wassen. De klokbox kost tijdelijk €19,95 met gratis verzending.

https://www.klok-eco.nl/

Aparici energiezuinige boilers met label A, 800, 1200 en 2000Watt

Energiezuinige Elektrische Boiler Aparici

De DAT Aparici energiezuinige elektrische boiler is mischien wel een van de meest perfecte elektrische boilers momenteel leverbaar voor op de camping, zomerhuis of boot. De Aparici elektrische boiler is namelijk voorzien van een keuzeknop waarbij men kan kiezen uit 800, 1200 of 2000Watt.

Dit is ideaal als men weinig stroom heeft. Het water opwarmen zal bij een laag vermogen iets langer duren maar uiteindelijk zal ook weer de ingstelde en gewenste temperatuur bereikt worden.

De Aparici elektrische boiler is voorzien van een glas ge-emailleerde keramische coating en heeft 2 tanken die onderling gekoppeld zijn. Er is gebruik gemaakt van de nieuwste soort PUR als isolatie. Dit is ook duidelijk te zien aan het gewicht.

Horizontaal en Verticaal te plaatsen

Door de grote dichtheid van de isolatie is de boiler wel iets zwaarder dan gemiddeld. De diepte van de 30 liter is slechts 28 cm waardoor hij in de meeste keukenkastjes past. De boiler kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd.

De Aparici elektrische boilers onderscheiden zich onder ander op de inhoud. Een 30 liter heeft ook daadwerkelijk 30 liter. Dit in tegenstelling tot veel andere fabrikanten die grote afwijkingen hebben tot wel 20%.

Energielabel A en B

Ook heeft de 30 liter een energie label A wat de aanschaf nog aantrekkelijker maakt. Naast de 30 liter uitvoering is hij ook leverbaar in 50, 80 en 100 liter. Deze hebben dan een energie label B wat ook uitstekend is voor een elektrische boiler met deze inhoud.

De DAT Aparici boilers zijn leverbaar bij meerdere wederverkopers in het land. Wilt u meer weten over de Aparici Eficiente boiler kijk dan eens op de website van ElektrischeBoiler.EU.

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers
Solidowonen

Tips voor een mooie huid

Een mooie huid wil iedereen wel. Je moet een beetje geluk hebben om een mooie huid te hebben, maar je kunt er zelf wel veel aan doen om een mooie huid te krijgen en te onderhouden. Hier wat tips bij het krijgen van een mooie huid. Deze tips verzekeren niet het feit dat je direct een mooie huid hebt. Het kost wat tijd en sommige tips zullen niet bij iedereen helpen.

Reinig je huid goed. Was je huid dus af en toe zodat de vette huid wordt verwijderd en onzuiverheden verdwijnen. Op die manier is de kans op puistjes een stuk kleiner. Let er wel op dat je het niet te vaak doet. Dan wordt de huid weer te droog wat ook niet goed is als je een mooie huid wilt. Je kunt er voor kiezen om de huid elke ochtend goed te wassen. Doe dat dan niet nog eens ’s avonds maar juist alleen in de ochtend. Als je een vollere huid wilt hebben kun je voor gezicht fillers kiezen. Dit is een kleine plastische ingreep die niet zo veel kost maar wel direct goed resultaat geeft. Je hebt direct een vollere huid. Je kunt fillers op meerdere plekken laten doen. lippen, voorhoofd of wangen bijvoorbeeld. Voor een goede injectables kliniek zou je op internet kunnen kijken. Faceland is erg goed. Ze begeleiden je goed als je het nog nooit hebt gedaan en ze hebben veel ervaring op dit gebied.

Als je elke ochtend jouw gezicht reinigt zal ik aanraden af en toe een scrub te doen. Doe ook dit niet te vaak omdat je de huid kunt beschadigen. Verder moet je veel water drinken. Het liefste de hele dag door. Je zult wat vaker moeten plassen maar dat moet je voor lief nemen. Een mooie gezonde huid is belangrijk. Ten slotte is voldoende rust en beweging ook belangrijk.

https://faceland.nl/
Solidowonen

Een MJOP bedrijf als aannemer

Op het moment dat je lid bent geworden van een VvE dan ben je volgens de wet verplicht om een reservebedrag aan de kant te houden om ervoor te zorgen dat je genoeg geld overhoudt voor al het onderhoud dat in je bedrijf moet worden gedaan. Het is dan handig om een meerjarenonderhoudsplan gehoord. Het meerjarenonderhoudsplan wordt ook wel afgekort tot MJOP. Dit is een plan waarin precies beschreven wordt hoeveel geld er moet worden neergelegd om het onderhoud van je pand in de komende jaren te kunnen betalen. Je zou kunnen zeggen dat deze begroting gebaseerd is op een planning van de toekomstige jaren waarin staat welk onderhoud in welke periode moet worden gedaan. Aan de hand van dit meerjarenonderhoudsplan zal er dan ook een begroting gemaakt gaan worden.

 

Je kunt een MJOP op laten stellen en daarnaast ook nog eens uit laten voeren door een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van een VvE. In de meeste gevallen zijn deze bedrijven gelokaliseerd en hebben meestal ook zij een aantal mensen in dienst die direct het onderhoud uit kunnen gaan voeren. Zo kunnen zij dus niet alleen helpen met het opstellen van het MJOP, maar ook nog eens dingen die kapot zijn gegaan snel en goed repareren. Op deze manier hoef je je niet bezig te houden met het in dienst nemen van bedrijven om deze reparaties uit te voeren. Ook bieden dit soort bedrijven vaak aan om verschillende soorten verbouwingen of andere projecten in en rondom jouw pand te regelen. Je zou ze dus zo kunnen zien als een soort aannemer, alleen weet je van te voren al met wie je te maken hebt.

 

Een goede vastgoedbeheerder zal er dus ook voor zorgen dat hij al deze drie diensten aan zal bieden. Een voorbeeld van zo een bedrijf is laan35.nl.

 

 

http://www.laan35.nl
Solidowonen

De aard en het doel van de organisatorische psychologie

Ofschoon de organisatorische psychologie een diep geworteld begrip is, kunnen we in eenvoudige woorden zeggen dat het de toepassing inhoudt van verschillende psychologische principes op het vlak van de arbeid. Het gaat hem om de menselijke interactie op de werkplek en hoe die interactie op een betere manier kan verlopen teneinde de efficiëntie van de arbeid te verbeteren, over de communicatie en het algemeen functioneren van elke organisatie.

De taak van organisatorische psychologen is om activiteiten en dienstregelingen te ontwikkelen opdat de sociale interactie binnen de organisatie zou geoptimaliseerd worden. Ze ontwikkelen principes en methodieken voor de opleiding, selectieprocedures en ontwerpen ook beoordelingssystemen waardoor de interactie binnen de organisatie kan verstevigd worden. Gewoonlijk nemen organisaties organisatorische psychologen in dienst om de problemen omtrent de omzet en de werkethiek onder handen te nemen. Ze nemen ze ook in dienst om hen te helpen bij het toepassen van allerlei items die de opleiding en selectie van de werknemer betreffen.

Een organisatorisch psycholoog toont het management hoe ze de juiste man voor de juiste job kunnen selecteren en zetten tevens de criteria uit waarmee men de mensen kan bevorderen. Een groot deel van hun activiteiten bestaat erin om heel wat opzoekingen te doen en naar voren te komen met de juiste statistieken zodat hun inzichten ook effectief kunnen worden toegepast.

Ze ontwikkelen testen waarmee men de vaardigheden van de werknemer kan beoordelen en waarmee men ook de flexibiliteit om met problemen om te gaan, kan vaststellen met als doel de efficiëntie op het werk te verhogen. Dergelijke testen stellen niet alleen de vaardigheden van de werknemer vast, maar ook hun mentale mogelijkheden en emotionele sterktes. Ze kijken na of de werknemer tekenen vertoont die kunnen gelinkt worden aan positieve waarden van tewerkstelling. Het doel van deze testen is niet alleen om het juiste personeel te kunnen aannemen, maar ook om er voor te zorgen dat diegenen die men al tewerkstelt geen mensen zijn die in de toekomst zullen afhaken. Naast de taak om efficiënte werkkrachten aan te trekken, moeten organisatorisch psychologen ook begeleidende hulpmiddelen ontwikkelen om de relaties tussen de medewerkers te verbeteren en om hen te helpen om te gaan met stressvolle situaties. 

Wilt u meer informatie voor het organisatorisch inrichten van uw bedrijf en werknemers? Neem contact op met een psycholoog in Utrecht en omstreken welke u professioneel advies en begeleiding kunt voorzien.

Solidowonen

Belangrijke vaardigheden voor een autoslotenmaker

Als u uzelf per ongeluk buiten uw auto hebt gesloten, kan dat een behoorlijk stressvolle situatie zijn – al helemaal als het ’s nachts in de kou gebeurt, of op een onbekende locatie. In dat soort gevallen is het verstandig om zo snel mogelijk een gecertificeerde en verantwoordelijke slotenmaker te vinden. Hij kan u eenvoudig helpen om je auto weer in te komen.

 Er zijn een aantal vaardigheden die een goede slotenmaker voor auto’s zeker zou moeten bezitten. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje.

 Openen van afgesloten deuren

Slotenmakers voor auto’s gebruiken tegenwoordig vaak transpondersleutels, waarmee ze relatief eenvoudig weer toegang tot uw auto kunnen verkrijgen. Wanneer dit gelukt is, zal de slotenmaker ook in staat zijn om een sleutel opnieuw te snijden of te programmeren. De betere slotenmakers zullen zelfs in staat zijn om de deur te openen zonder dat daarbij enige schade aangericht wordt.

Repareren van kapotte sleutels

Wanneer een kapotte sleutel de reden is dat u uw auto niet meer kan, zal de slotenmaker hier ook een oplossing voor kunnen vinden. Bij elektronische sleutels is het probleem vaak dat het plastic omhulsel niet stevig genoeg is, waardoor er schade kan ontstaan aan de microchips binnenin. De slotenmaker is gelukkig in staat om snel en efficiënt een duplicaat te creëren.

Herprogrammeren van het immobilisatiesysteem

Wanneer uw auto uitgerust is met een immobilisatiesystem, kan dat er in sommige gevallen voor zorgen dat het voertuig niet meer goed gestart kan worden. Een dergelijk defect is bij de autoslotenmaker eveneens in goede handen.

Competitieve prijzen

Wat het probleem met uw auto ook is, u zult in bijna alle gevallen merken dat de services van een autosleutelmaker aanmerkelijk goedkoper zijn dan die van bijvoorbeeld autoverkopers. Eventueel kunt u dit van tevoren via de website of de telefoon controleren.

Al met al is de autoslotenmaker vrijwel altijd de beste keuze wanneer u een probleem met uw auto hebt. Of u nu buitengesloten bent, een kapotte sleutel hebt of de hardware niet werkende krijgt: de autoslotenmaker zal u snel kunnen helpen zonder dat daar torenhoge kosten bij komen kijken.

Een aanbevolen slotenmaker is Locksecure en pioneer op het gebied van hoogwaardige beveiliging en 24/7 service. Neem eens een kijkje op hun website door op de volgende link te klikken: http://www.slotenmakerrotterdam010.nl/