Categoriearchief: Banen en opleidingen

IT application specialist

Introductie

Voor onze klanten (een voedingsbedrijf in de omgeving van Gil) zijn wij op zoek naar IT-applicatie-experts.

Jouw verantwoordelijkheid

 • -Je verdiept je in het ERP-softwarepakket zodat je projecten kunt implementeren en onopgeloste problemen kunt oplossen.
 • -Je registreert tijdig, analyseert en verbetert bedrijfsprocessen (op kantoor en werkplaats).
 • -Je ontwikkelt een projectplan op basis van de analyse van behoeften en te behalen doelen.
 • -Je werkt in een technische omgeving (Windows, CSB, SQL, SharePoint, Qlikview, etc.)
 • -Je hebt IT-gerelateerde trainingen voor operators gegeven, en je optimaliseert en stuurt alles indien nodig bij.
 • -Naast het ERP-project ga je ook bestaande softwaresystemen inzetten en updaten.

Jouw profiel

 • -Je hebt een bachelordiploma in IT
 • – Interesse in hardware en technologie / elektronica
 • – Moet ERP-ervaring hebben
 • -Met analytische vaardigheden, enthousiast om snel te leren en nieuwe dingen te leren
 • -Je bent flexibel en kunt zelfstandig werken
 • -U bent bereid om meerdere dagen per jaar naar Frankrijk te gaan
 • -U kunt vloeiend Nederlands spreken en uzelf vloeiend uitdrukken in het Engels

Ons aanbod

 • – Eindelijk heb je een gezond bedrijf met een uitstekend team
 • -Uitdagende functie met veel veranderingen
 • – Onbepaald voltijds contract
 • – Aantrekkelijk salaris, aangevuld met auto van de zaak

https://www.vindazo.be/vacatures/it-specialist.html

Manager Finance en Control

Aardoom & de Jong is op zoek naar Klimmendaal revalidatie-experts om resultaatgerichte, inspirerende en onderling verbonden finance- en controlmanagers te zoeken voor een goede inrichting en werking van de financiële afdeling. Wil jij bijdragen aan het versterken van de financiële en strategische positie van Klimmendaal? Heb jij affiniteit met de doelgroep en daarmee affiniteit met de maatschappelijke missie van Klimndal? Reageer dan direct!

Organisatie

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal verzorgen professionele medische revalidatie op verschillende locaties in Oost-Nederland. In Klimmendaal zijn kinderen, jongeren en volwassenen met lichamelijke of cognitieve beperkingen (dreigend) hersteld. Ze worden begeleid naar een zo onafhankelijk mogelijke maatschappelijke positie op een manier die bij hen past. Afhankelijk van de benodigde hulp biedt Klimndal klinische opnames voor volwassenen, klinische opnames voor kinderen en adolescenten, ambulante behandeling voor volwassenen en poliklinische behandeling voor kinderen en adolescenten. Jaarlijks worden meer dan 6.600 patiënten behandeld: 5.700 poliklinische en 900 klinische patiënten.

Manager Finance & Control

Je maakt rechtstreeks deel uit van de raad van bestuur en bent het financiële geweten van de organisatie. Je nam deel aan het overleg met het managementteam en de auditcommissie van de raad van toezichthouders. Als manager financiën en controle zorg je voor de verdere specialisatie en optimalisatie van het team (business control en BI, financieel beheer en functioneel applicatiebeheer voor productieregistratie (circa 10 fte). Samen vormen zij de eigen structuur van de financiële afdeling van de organisatie. Om met uw leidinggevende te onderhandelen, een financieel (langetermijn) beleidskader met bijbehorende informatie te ontwikkelen, financiële en bedrijfseconomische analyses te toetsen en verantwoordelijk te zijn voor het opstellen van jaarrekeningen, de resultaten van contracten en businessplannen en begrotingen. Als financieel en controlemanager moet u goed letten op compliance en afwijkingen en risico’s identificeren. Met behulp van economische informatie kun je leidinggevenden en MT-collega’s adviseren en tijdig nieuwe trends, knelpunten en ontwikkelingen ontdekken. Je levert de komende jaren een belangrijke bijdrage aan de strategische focus van Klimmendaal. De focus voor de komende jaren ligt op het verder professionaliseren van finance en business control. Een duidelijker ontwerp van interne processen en de digitalisering van datastrategieën en managementinformatie, evenals facility managers die ook verantwoordelijk zijn voor ICT.

De verdere ontwikkeling van de interne zorgcontrole van F&C en de ontwikkeling van samenwerking en partnerschappen in het team, en blijven aansluiten bij de verwachtingen van managers en medewerkers in de hoofdprocessen: overleg, initiatief, experts en “doornen”. Om de financiële continuïteit en soliditeit van Klinmendal te blijven behouden.

Functie-eisen

 • Je hebt de minimale financiële en economische opleiding afgerond, aangevuld met een managementopleiding.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare managementfuncties en MT-leden. In deze functie heb je direct aanbevelingen gedaan en toegelicht aan het College van Bestuur.
 • Je hebt ervaring opgedaan in de gezondheidszorg en kent de dynamische factoren. Specifieke kennis op de revalidatieafdeling heeft de voorkeur.
 • Je hebt up-to-date kennis over de “ins en outs” van eigendomsverzekeringen en hebt de algemene betekenis van organisatiefinanciering: budgettering, budgettering en informatietechnologie, economische analyse- en monitoringtools / technologieën, kostprijzen, financiering, financiën, risicobeheer en toepasselijke wetgeving Regelgeving.
 • Je hebt goede samenwerkingsrelaties opgebouwd met klanten, verzekeringsmaatschappijen, accountants en banken. Dynamische kennis en ervaring nodig in het onderhandelingsproces tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars.
 • U bent bekend met de regelgeving van de branche en het gehanteerde financieringssysteem, inclusief DBC / DOT, of u kent het binnenkort.
 • Je hebt zeker kennis en ervaring op het gebied van operations management en procesverbetering.
 • Vanuit uw managementervaring weet u mensen te motiveren en bent u in staat uw team te leiden om de organisatie verder te brengen. U kunt omgaan met weerstand en weet hoe u belangenconflicten kunt elimineren.

Als het gaat om persoonskenmerken ben je onder meer:

 • Integriteit, inspiratie en verbinding.
 • Betrouwbaarheid is gebaseerd op onze eigen observaties en tests.
 • Met een stevige rol ben je je leidinggevende, MT-lid en sparringpartner van de medewerker.
 • Transparant, reflecterend en participerend in andere activiteiten.
 • Innovatief, agressief en toekomstgericht.
 • Ondernemerschap, gericht op interne en externe samenwerking.

Onze arbeidsvoorwaarden

Klimmendaal (Klimmendaal) zorgt voor een prettige en open werksfeer in een enthousiast en gemotiveerd team. Het doel is om zo snel mogelijk te beginnen. De aanstelling was in eerste instantie voor een jaar, met de duidelijke bedoeling om deze na een jaar om te zetten in een vaste aanstelling. Uw locatie is Arnhem.

Naast een set uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden (FWG 70), zorgen we ook voor uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.

Procedure

Klimmendaal voerde het wervings- en selectieproces uit met ondersteuning van Aardoom & de Jong Bureau. Referentie-inspectie, diploma-inspectie maakt deel uit van dit proces. Evaluatie is een optie.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature.html

Klantenservice medewerker KPN

Als klantenservicemedewerker van KPN Services ontvang je telefoontjes van klanten met vragen over de facturen, diensten en producten van KPN (internet, tv en vaste telefoons).

Uw doel is om u de beste service te bieden. Omdat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, kun je klanten voor eens en voor altijd helpen. Daarnaast ga je samen met de klant kijken of hij / zij nog het beste pakket van KPN heeft. Daarom zijn persoonlijke service en empathie essentieel om aan de behoeften van de klant te voldoen. Het is erg belangrijk om zakelijk inzicht te hebben en te genieten van de combinatie van verkoop en service.

Je hebt minimaal het werk- en denkniveau van mbo. Ervaring hebben in contact met klanten is uw voordeel. Je spreekt en schrijft Nederlands niet alleen om klanten op een vriendelijke en vriendelijke manier te helpen, maar ook om gesprekken te voeren en de beste service te verlenen; je maakt gemakkelijk gebruik van de computer en je kunt je flexibel inzetten tijdens openingstijden: maandag t / m zaterdag 08: 00 tot 22:00 uur en zondag 09:00 tot 22:00 uur Je hebt minimaal 2 avonden per week (maandag t / m mzaterdag) beschikbaar. Daarnaast 1x per drie weken op zaterdag en 1x per zes weken op vrijdag

Als je bij ons in dienst treedt, moet je een bewijs van goed gedrag (VOG) overleggen. Kan flexibel werken (tussen 24 en 40 uur), onderhoudend en vriendelijk met collega’s, prettige en informele werksfeer Fulltime opleiding 8,5 werkdagen fulltime opleiding 14 werkdagen daadwerkelijke opleidingsbeschikbaarheid volgens uw wensen.

Krijg begeleiding en begeleiding bij groeimogelijkheden met behulp van het Webhelp GROEI-model om uw beste prestaties te behalen.Als u ouder bent dan 21 jaar, kunt u 9,70 euro per uur krijgen. Ben je tussen de 18 en 21 jaar, dan krijg je 8,04 euro per uur. Vanaf 10 kilometer krijg je een reiskostenvergoeding of een volledige vergoeding voor het openbaar vervoer. We willen graag met je praten als je nieuwsgierig bent? Solliciteer via onderstaande button.

https://www.vindazo.nl/keywords/klantenservice-medewerker.html