Categoriearchief: Bedrijven

Solidowonen

Een kantoorverhuizing regelen bij Oostland Verhuizingen

Als eigenaar van mijn bedrijf was ik druk in de weer om een kantoorverhuizing te regelen. We gingen namelijk van een kleiner pand naar een grotere, omdat mijn bedrijf meer aan het groeien is en de ruimte begon een beetje op te raken. Gelukkig kon ik een goede deal sluiten voor een bepaald pand dat nog te huur stond en perfect was voor de volgende stap van mijn bedrijf. Nu moest ik alleen een verhuizingsbedrijf vinden die onze spullen van het oude kantoor naar het nieuwe kon brengen.

Een kantoorverhuizing is meer werk dan je denkt

Ik had geen idee dat een kantoorverhuizing regelen zoveel tijd en moeite zou kosten. Mijn personeel heb ik opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken vanwege de verhuizing en het inpakken, maar ik had nog niet eens een bedrijf gevonden voor de officiële verhuizing. Dus daar moest ik maar eens mee beginnen. Dus begon ik via het internet te zoeken naar verschillende verhuisbedrijven die mij konden helpen. Uiteindelijk kwam ik bij Oostland Verhuizingen terecht. Daar hadden ze een speciale dienst voor kantoorverhuizingen en dit leek mij wel interessant. Dus zocht ik meteen contact met hen op om te kijken wat voor mijn verhuizing konden betekenen.

Goede service

We hadden een goed gesprek aan de telefoon en ik merkte meteen dat we iets voor elkaar konden betekenen. Ze vroegen mij of ik alles wilde invullen via de website en dat ze vanuit daar hun werk zouden gaan doen. In het contactformulier online moest ik meteen de datum aangeven van de verhuizing. Daar waren ze erg flexibel mee. Bovendien waren ze op de dag zelf snel aanwezig en konden we snel aan het werk. Ze waren erg nauwkeurig en voorzichtig met alle spullen. Binnen een dag hadden we alles kunne verhuizen en ze hebben ook alles op de goede plek gezet. Echt een top bedrijf.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten van Oostland Verhuizingen en wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van hen via www.oostlandverhuizingen.nl voor meer informatie over hun assortiment en meer.

Solidowonen

Snel huis verkopen aan een opkoper

Een vastgoedmakelaar en een verkoopmakelaar in één organisatie

De meeste mensen denken aan een verkoopmakelaar als zij hun huis willen verkopen. Sons Real Estate wil hier graag verandering inbrengen, want het kan ook anders. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die ook woningen inkoopt. Wij zijn landelijk actief als een makelaar die uw huis kan opkopen en verkopen aan ons grote investeerdersnetwerk.

 

De voordelen van uw huis verkopen bij een opkoper
Bij een gewone verkoopmakelaar zijn veel kosten en tijd verbonden. Een traditionele makelaar kost al gauw €5.000. Voor dit geld worden er foto’s van uw huis gemaakt en wordt uw huis op een huizensite geplaats. De potentiele verkopers komen langs voor een bezichtiging en de verkoopmakelaar leidt de kopers rond. De verkoopmakelaar helpt bij het onderhandelen voor de verkoopprijs en hij stelt een koopcontract op. Ondertussen kunnen er een paar maanden of jaren voor bij gaan. Bij Sons Real Estate hoeft u geen makelaarskosten te betalen en kunnen wij direct een vrijblijvend bod op uw huis zetten. Er hoeven geen foto’s op het internet te staan van uw huis en met één bezichtiging kunnen wij al bepalen welk bod we willen uitbrengen. Wij stellen zelf een koopcontract op en we kunnen het snel afhandelen bij de notaris. Dit kan allemaal gebeuren in een paar dagen.

 

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij zijn geen gewone vastgoedmakelaar en zetten een stapje extra om van uw wensen te voorzien. Zo hebben wij meerdere diensten die niet mogelijk zijn bij een traditionele makelaar. Wij kopen woningen op in alle soorten staten. Verborgen gebreken zijn bij ons geen probleem en we knappen uw huis op voordat het huis wordt verkocht aan ons investeerdersnetwerk. We bieden u een gratis en vrijblijvend bod aan op basis van de marktontwikkelingen, de vraag en uw persoonlijke situatie.

 

Bent u geïnteresseerd om uw huis te verkopen bij een vastgoedmakelaar? Huis opkoper Sons Real Estate is dé opkoopmakelaar voor woningen, beleggingspanden en bedrijfspanden voor een vrijblijvend en gratis bod!

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/
Solidowonen

Huis erven: wat moet er gebeuren?

Huis erven: wat moet er gebeuren?

Er komt opeens heel veel op u als een ouder overlijdt. Er is bijna geen tijd meer om na te denken over wat er is gebeurd, want er moet van alles geregeld worden. Er komt veel kijken bij het erven van een afbetaald of niet afbetaald huis. Het gaat anders veel geld kosten als u het huis leeg laat staan. De Nationale Vastgoedportefeuille kunt alles vertellen over wat u moet regelen als u een huis heeft geërfd.

 

Afbetaalt huis
Als u het huis van de overledene wilt verkopen, zou u snel moeten handelen. Acht maanden nadat u het huis geërfd heeft, moet u ook erfbelasting gaan betalen. Het is handig om voor die tijd uw huis te verkopen zodat de kosten niet meer oplopen. Er zijn ook andere kosten die betaalt moeten worden voor het huis bijvoorbeeld onderhoudskosten en verzekeringen. Als het huis afbetaalt is hoeft u geen zorgen te maken over de hypotheek.

 

Niet afbetaald huis
Een erfenis kunt u zuiver aanvaarden waardoor alle schulden en opbrengsten van de erfenis van u en de erfgenamen zijn. Hieronder valt ook de niet afbetaalde hypotheek. Als u het geërfde huis gaat verkopen kunt u dit geld gebruiken om de hypotheek af te betalen. Dit is in de meeste gevallen genoeg maar het is slim om u daarin te verdiepen. Als de hypotheek meer bedraagt dan de verkoopprijs van het geërfde huis zit u met de restschuld.

Er is ook een manier om zeker te zijn dat u niet met schulden zit van de erfenis. Als u weet dat de hypotheek erg hoog is en de verkoopprijs laag is het handig om de erfenis beneficiair te aanvaarden. De restschuld mag dan niet op u verhaald worden.

 

Snel verkopen
Bij De Nationale Vastgoedportefeuille kopen wij snel het geërfde huis van u over. U kunt op onze website het geërfde huis aanmelden voor een vrijblijvend bod. Wij kunnen direct het huis van u overkopen met een markconforme bod en zonder makelaarskosten. We kopen alle soorten huizen in, dus u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.    

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/

Boeketten met Kunstbloemen door Peter van Son Interieurobjecten

Bent u op zoek naar boeket met kunstbloemen? Bij Peter van Son bent u daarvoor aan het juiste adres. We hebben een enorm assortiment met realistische kunstbloemen. Deze zijn door ons geselecteerd op kwaliteit, uitstraling en kleur. Met deze collectie gaan onze stylistes aan de slag om de meest prachtige boeketten samen te stellen. Op onze website vindt u dan ook een assortiment met boeketten die u nergens anders vindt!

De voordelen van kunstbloemen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw maandelijkse bezoek aan de bloemist wel een beetje beu bent. Ook de troep die het geeft als de echte bloemen beginnen uit te vallen is een ergernis voor een ieder. Wellicht bent u zelfs allergisch voor echte bloemen.

Al deze nadelen zijn verleden tijd met een boeket van kunstbloemen door Peter van Son. We kunnen uw bloemen zelfs in een laag ‘kunstwater’ gieten. Deze hars geeft de illusie van echt water, maar houdt uw bloemen prachtig in model. Dit kunstwater is overigens erg makkelijk schoon te houden!

De kwaliteit van kunstbloemen is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

We horen het dagelijks in onze showroom; wat een prachtige bloemen. De kwaliteit van kunstbloemen en planten is de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan. Het is niet meer de enkelkleurige bloem van vroeger. Het is een, met de hand bewerkt, model met een prachtig verloop van kleuren. Kleuren die jarenlang mooi blijven.

In onze online collectie vindt u een verzameling van diverse kunstbloemen boeketten.  U vindt boeketten van diverse vormen, kleuren, uitstralingen en in verschillende vazen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een los boeket aan te schaffen en deze te plaatsen in uw eigen vaas.

U kunt er zelfs voor kiezen om uw boeket met kunstbloemen helemaal zelf samen te stellen.

In onze showroom hebben wij onze enorme assortiment kunstbloemen volledig uitgestald. U staat vrij om eens langs te komen en uw eigen selectie te maken. Onze stylistes zullen u dan helpen om er een prachtig geheel van te maken. Uw eigen, gepersonaliseerd boeket van de mooiste, kunstbloemen.

Boeketten met Kunstbloemen besteld u eenvoudig en voordelig via de Peter van Son Webshop. Heeft u het juiste boeket gevonden? Wij verzenden uw boeket binnen 3 dagen. Echter, als u kiest voor de optie kunstwater heeft dit ongeveer een week nodig om volledig uit te harden.  Géén zorgen, wij houden u netjes op de hoogte wanneer we uw bestelling willen bezorgen.

Mocht u de kunstbloemen eerst graag van dichtbij willen bekijken, maak dan een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom in Sprang Capelle. Graag tot ziens!

3 tips om goed te stoken met haardhout

Je zult bij haardhout direct denken aan een heerlijke behaaglijke warmte en natuurlijk is dat een van de belangrijkste eigenschappen van goed haardhout.

Echter heb je niet zomaar een goed en lekker haardvuur. Je moet eerst ergens haardhout kopen en er zeker van moeten zijn dat de kwaliteit goed is. Waar let je zoal op als je goed wilt stoken met openhaardhout. We geven je 5 belangrijke tips:

 

1. Stook met droog hout

Het is belangrijk dat het hout goed droog is. Denk hierbij aan een vochtgehalte van 15% of lager. Er wordt vrij veel hout verkocht wat 20%-25% vochtgehalte heeft. Dat is als je direct wilt stoken te hoor. Mocht je voor een goede prijs wel wat natter hout kunnen kopen en je hebt een goed houthok waarin je nog extra kunt drogen in de wind dan is dat ook een optie.

 

2. Koop het juiste soort hout

Je hebt in Nederland veel soorten hout die je kunt kopen. De vier meest gangbare soorten zijn essen, eik, berk en beukenhout. Berkenhout is het meest zachte hout van de vier. Het brandt snel en geeft direct veel warmte. Ideaal dus als je snel veel warmte in huis wilt hebben. Essenhout is wat taaier en stugger, maar ontbrand vrij gemakkelijk en heeft een langere brandduur. Beuk en eikenhout zijn beiden harde houtsoorten en lastiger om te laten ontbranden, maar wel garantie voor een langdurig vuur. Veel webshops zoals bijvoorbeeld Haardgoud bieden deze soorten aan, maar ook een mix van meerdere soorten. Dat is ideaal voor de meeste mensen om meeste mensen om mee te stoken.

 

3. Steek je vuur goed aan

Als je gaat stoken heb je goed aanmaakhout nodig, aanmaakblokjes en lucifers.

Wat je vervolgens moet doen is het volgende:

  1. Leg, afhankelijk van de grootte van je houtkachel, 2 of 3 houtblokken in je kachel
  2. Leg voldoende aanmaakhout op de blokken
  3. Gebruik 2 aanmaakblokjes en leg deze op 2 verschillende plekken neer
  4. Steek de aanmaakblokjes aan en zorg voor voldoende zuurstof toevoer in je kachel. Laat bijvoorbeeld je deurtje op een kier als je een kachel met een deurtje hebt.

 

Veel stookplezier!