Categoriearchief: Bedrijven

Dekbedovertrek 240×200 bij Sleepworld

Ben jij op zoek naar een dekbedovertrek? Bij Sleepworld ben je dan op de juiste plek. Het voordeel is dat daar verschillende soorten dekbedovertrekken worden verkocht. Niet alleen verschillende soorten dekbedovertrekken, maar ook voor verschillende afmetingen. Heb jij een zeer groot bed? In dat geval kan een dekbedovertrek 240×200 echt een aanrader zijn. Maar waarom zou jij je dekbedovertrek bij Sleepworld aankopen en niet op een andere plaats? In dit artikel bespreken wij de voordelen van Sleepworld.

Hoge klantenwaardering

Als jij ergens een mooi dekbedovertrek gaat kopen, dan wil je natuurlijk niet alleen een mooi product aankopen, maar je wil ook profiteren van een goede service. Want stel je voor dat er iets mis gaat met de verzending? Of er is bijvoorbeeld een ander groot probleem? In die situaties wil jij zo goed mogelijk geholpen worden. Bij Sleepworld kun jij daar dan gelukkig ook van genieten. Daar word jij altijd uitstekend geholpen met problemen en daarom heeft de webwinkel ook een zeer hoge klantenwaardering.

Gratis levering

Een ander belangrijk voordeel is dat je kunt profiteren van een gratis levering. Dat is natuurlijk ook zeer fijn te noemen. Bij veel bedrijven kun je goedkoop een bed aankopen, maar ben je dan vaak nog veel geld kwijt aan de verzendkosten. Dat is gelukkig niet het geval bij Sleepworld. Daar worden alle producten gratis geleverd, ook als het gaat om een dekbedovertrek.

Persoonlijk advies

Ook kun je er optimaal profiteren van persoonlijk advies. Het is immers zeer belangrijk dat jij een goed dekbedovertrek aankoopt. Een dekbedovertrek die helemaal bij jou past. Maar als jij niet goed weet welk overtrek het beste bij je past, kun je gelukkig profiteren van persoonlijk vrijblijvend advies. Er is namelijk een intern chatsysteem alwaar je al je vragen kunt stellen. Ook als je tegen problemen aanloopt.

Een tuinhuis op maat is een goede investering

Heeft u nog geen tuinhuis of juist wel maar u komt er niet uit hoe u deze het beste kan benutten? Bijna elk huishouden heeft een tuinhuis en het brengt ook veel voordelen met zich mee. De ruimte die het tuinhuis bied bepaald wat er wel of niet geplaatst kan worden. Een tuinhuis kan op meerdere manieren gebruikt worden. Tuinhuizen worden vooral gebruikt als een opslagruimte waar bijvoorbeeld een fiets, tuingereedschap, extra koelkast/vriezer, frituur of wasmachine geplaatst kan worden. In een tuinhuis staan je spullen altijd veilig achter slot en grendel. Uw spullen staan ook veilig opgeborgen voor alle weersomstandigheden.

Grote tuinhuizen

Grotere tuinhuizen worden op meerder manieren ingedeeld, u kunt er een werkplek van maken maar ook een bar waar spellen zoals darten, poolen of pingping gespeeld kan worden. Vaak worden tuinhuizen ook als washok gebruikt. U kunt veel kanten op met meer ruimte. Van gameroom tot thuisbioscoop, afhankelijk van de ruimte kunt u uw eigen creativiteit de gang laten gaan.

Kleine tuinhuizen

Vaak worden kleinere tuinhuizen gebruikt om zo verschillende spullen op te bergen. Van een fiets stallen tot het plaatsen van een extra vriezer of koelkast. U kunt zelf kijken wat u graag kwijt wilt in een klein tuinhuis. Afhankelijk van hoeveel ruimte u heeft in uw tuinhuis kunt u naar eigen wens de ruimte vullen met wat voor u een praktische indeling is. Mocht u echter geen tuinhuis hebben en wel graag een tuinhuis aanschaffen dan kunt u het beste contact opnemen met vakmannen die een tuinhuis op maat eindhoven kunnen bieden.

https://handelsondernemingkirkels.nl/tuinhuis-op-maat-eindhoven/
Solidowonen

Hoe voorkom je ongelukken met elektra?

Elektra is erg gevaarlijk, het is daarom van belang dat er met beleid en verantwoordelijkheid met elektra om wordt gegaan. Elektra is tevens ook zeer complex, ervaring met elektra is dus ook belangrijk omdat het lastig te begrijpen is. Wanneer er op een verkeerde manier met elektra om wordt gegaan kan er schade ontstaan, deze schade kan uitlopen op gevaarlijke situaties en zelfs brand. 

Werk alleen als u er verstand van heeft 

Bij het werken met elektra zit een ongeluk al in een klein hoekje, er kan zich zelfs een gevaarlijke situatie voordoen zonder direct contact. Wanneer u van een klus geen weet heeft of heeft u geen vertrouwen in uw eigen werk, schakel dan altijd de hulp van een elektricien in. Op deze manier weet u dat er op een verantwoorde manier met uw elektra om wordt gegaan en dat u een garantie heeft op de veiligheid van uw elektra.

Controleren meterkast / groepenkast

Door met regelmaat uw meter- of groepenkast te laten controleren heeft u een bevestiging of uw elektra nog naar behoren werkt en in goede conditie is. Een elektricien kijkt vaak met een specialistisch oog naar de elektra en kan dit dan ook op een betrouwbare manier beoordelen. Wanneer een meter- of groepenkast nog in goede condities is wordt de kans op storingen en mogelijke ongelukken drastisch verminderd. 

Gebruik het juiste gereedschap

Om werk van het hoogste kwaliteit te leveren moet er ook apparatuur en gereedschap van de beste kwaliteit gebruikt worden. De veiligheid wordt hierdoor ook vergroot. Het duurdere gereedschap is vaak geïsoleerd, hierdoor wordt direct contact met de elektra ontnomen. Wanneer er bijvoorbeeld kortsluiting ontstaat is er veel meer bescherming door het gebruiken van gereedschap dat geïsoleerd is. Zoek daarom naar het juiste apparatuur voordat u begint met het werken aan elektra.

 

Glazen schuifwanden en lichtstraten

Jouw woning is natuurlijk de plaats in het leven waar jij het meest aanwezig bent. Je voert er je hobby’s uit, je slaapt er en vaak doe je er nog veel meer. Om die reden is het ook belangrijk om een mooie woning te hebben. Niet alleen van de buitenkant, maar ook van de binnenkant. Je kunt je woning opleuken door het aanschaffen van een glazen schuifwand en een lichtstraat. In dit artikel bespreken wij de voordelen.

Ideaal voor mensen met een tuin

Een glazen schuifwand zorgt voor transparantie in je woning. Heb jij een prachtige tuin? In dat geval kun je met een glazen schuifwand het hele jaar door genieten van deze tuin. In Nederland kun je normaliter vanwege het koude klimaat niet het hele jaar door van de tuin genieten. Dat is natuurlijk zonde, zeker wanneer je bent voorzien van een prachtige tuin rondom je woning. Door het kopen van een glazen schuifwand, kun je gelukkig altijd genieten van een prachtig uitzicht. Heerlijk gezamenlijk op de bank zitten met je partner en ondertussen genieten!

Een ruime uitstraling

Een ander voordeel van een glazenschuifwand is dat het je woning een ruimer karakter geeft. Heeft jouw woning een relatief klein oppervlak? In dat geval kan de transparantie van glas je woning een ruimere uitstraling geven. Het is bovendien een stuk goedkoper dan je gehele woning verbouwen. Het aanschaffen van een glazenschuifwand en/of een lichtstraat is dus een prima alternatief.

Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

Is het hartstikke lekker weer buiten en ben jij voorzien van een prachtige tuin? Dan willen de jonge kinderen daar natuurlijk graag in spelen. Kinderen barsten namelijk van de energie. Met een glazen schuifwand kun jij je kinderen goed in de gaten houden. Je kunt bijvoorbeeld koken en tegelijkertijd controleren of je kinderen het rustig aan doen.

Een boxspring met tv lift is een goede aankoop

Wilt u graag een boxspring met tv lift kopen? Kies ook voor boxspring met tv lift en koop deze tegen een aantrekkelijke prijs. Wanneer u deze koopt bij een vertrouwd aanbieder kunt u hierbij rekenen op de hoogst haalbare kwaliteit. Deze aankoop biedt u ultiem gemak en is een aankoop waar u nog jarenlang van geniet. U kunt een keuze maken uit een aanbod van verschillende boxsprings, dit aanbod laat niks te wensen over en biedt zeker wat u zoekt. Lekker slapen is belangrijk en mag zeker niet worden onderschat, de gezondheid heeft hier baat bij.

Een boxspring met tv lift biedt u optimaal gemak. Kies hierbij voor een boxspring van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. U kunt ook profiteren van een zeer lage prijs door deze aankoop online te doen. Vergelijken is eenvoudig, u kunt zelf zien welke boxspring het beste bij uw wensen aansluit. Deze boxsprings zijn verkrijgbaar in iedere prijsklasse. U kunt voor een goede boxspring met tv lift kiezen met uitgebreide garantie. Wanneer u deze aankoop doet geniet u hier van. Lekker kunnen slapen en uitgerust wakker worden is het resultaat.

Koop ook de beste boxspring met tv lift naar voorkeur. Online vergelijken is simpel en zorgt dat u de beste variant koopt. Lees hierbij ook de reviews om een goede indruk te krijgen van wat u mag verwachten. Hoge eisen stellen aan deze aankoop mag gerust. U kunt ook profiteren van een zeer aantrekkelijke prijs. Vergelijk de verschillende mogelijkheden en kies voor de beste en voordeligste mogelijkheid. Het online aanbod biedt een boxspring naar eigen wens tegen een aantrekkelijke prijs. Het is prettig om te kunnen slapen op een goede boxspring en hier heerlijk uitgerust op wakker worden. Wanneer u tv wilt kijken gaat dit eenvoudig door de lift, deze is eenvoudig instelbaar op de gewenste hoogte.

De mooiste meubelgrepen

Nieuwe meubelgreep? | Met een nieuwe meubelgreep geef je jouw meubel makkelijk en snel een nieuwe frisse uitstraling. Er is keuze genoeg! Waar ga jij voor?

Je ziet het veel in bladen en op woonwebsites: je interieur een snelle make-over geven. Daar zijn vele manieren voor. Een ervan is een meubel of keukendeurtje snel en budgetvriendelijk een tweede leven te geven door de deurtjes of lades te voorzien van nieuwe perfect passende meubelgrepen!

Smal en strak voor een moderne minimalistische uitstraling, of bijvoorbeeld messing voor een trendy touch in je huis. Met een nieuwe handgreep voor je meubel frist een interieur helemaal op zonder er kapitalen aan uit te geven. Uitgebreide keuze en aantrekkelijke prijzen maken het uitzoeken van een nieuwe meubelgreep nóg eenvoudiger en leuker.

Handgrepen 128 mm

Ruime keuze in 128mm meubelgrepen | Alle stijlen, kleuren en materialen. Lees hier alles wat je wilt weten en maak je keuze!

Op zoek naar de juiste meubelgreep? Dan stel je eerst vast welke maat je nieuwe greep moet hebben, ook wel de steekmaat genoemd. Deze bepaal je door de hart-op-hart afstand te meten tussen de twee bestaande boorgaten. Veelvoorkomende maten zijn 96 mm handgrepen van 128 mm, 160 mm en brede grepen van 192 mm.

Nadat je de juiste maat bepaald hebt, komt het leukste deel: welke meubelgreep gaat het worden? Kies je een stijl die jouw kastje weer helemaal up-to-date maakt? Of ga je juist voor een vintage uitstraling? Ook om jouw aanrecht een make-over te geven is het aanbod meubelgrepen groot. Vorm, stijl, kleur en materiaalgebruik geven elke greep een eigen uitstraling. Bij bijvoorbeeld een lade die je vele malen open gaat trekken, is het goed te kijken welke vorm prettig in de hand ligt. Door het uitgebreide assortiment is er altijd een knop of greep naar jouw zin te vinden. Welke kies jij?

Solidowonen

Een kantoorverhuizing regelen bij Oostland Verhuizingen

Als eigenaar van mijn bedrijf was ik druk in de weer om een kantoorverhuizing te regelen. We gingen namelijk van een kleiner pand naar een grotere, omdat mijn bedrijf meer aan het groeien is en de ruimte begon een beetje op te raken. Gelukkig kon ik een goede deal sluiten voor een bepaald pand dat nog te huur stond en perfect was voor de volgende stap van mijn bedrijf. Nu moest ik alleen een verhuizingsbedrijf vinden die onze spullen van het oude kantoor naar het nieuwe kon brengen.

Een kantoorverhuizing is meer werk dan je denkt

Ik had geen idee dat een kantoorverhuizing regelen zoveel tijd en moeite zou kosten. Mijn personeel heb ik opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken vanwege de verhuizing en het inpakken, maar ik had nog niet eens een bedrijf gevonden voor de officiële verhuizing. Dus daar moest ik maar eens mee beginnen. Dus begon ik via het internet te zoeken naar verschillende verhuisbedrijven die mij konden helpen. Uiteindelijk kwam ik bij Oostland Verhuizingen terecht. Daar hadden ze een speciale dienst voor kantoorverhuizingen en dit leek mij wel interessant. Dus zocht ik meteen contact met hen op om te kijken wat voor mijn verhuizing konden betekenen.

Goede service

We hadden een goed gesprek aan de telefoon en ik merkte meteen dat we iets voor elkaar konden betekenen. Ze vroegen mij of ik alles wilde invullen via de website en dat ze vanuit daar hun werk zouden gaan doen. In het contactformulier online moest ik meteen de datum aangeven van de verhuizing. Daar waren ze erg flexibel mee. Bovendien waren ze op de dag zelf snel aanwezig en konden we snel aan het werk. Ze waren erg nauwkeurig en voorzichtig met alle spullen. Binnen een dag hadden we alles kunne verhuizen en ze hebben ook alles op de goede plek gezet. Echt een top bedrijf.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten van Oostland Verhuizingen en wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van hen via www.oostlandverhuizingen.nl voor meer informatie over hun assortiment en meer.

Solidowonen

Snel huis verkopen aan een opkoper

Een vastgoedmakelaar en een verkoopmakelaar in één organisatie

De meeste mensen denken aan een verkoopmakelaar als zij hun huis willen verkopen. Sons Real Estate wil hier graag verandering inbrengen, want het kan ook anders. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die ook woningen inkoopt. Wij zijn landelijk actief als een makelaar die uw huis kan opkopen en verkopen aan ons grote investeerdersnetwerk.

 

De voordelen van uw huis verkopen bij een opkoper
Bij een gewone verkoopmakelaar zijn veel kosten en tijd verbonden. Een traditionele makelaar kost al gauw €5.000. Voor dit geld worden er foto’s van uw huis gemaakt en wordt uw huis op een huizensite geplaats. De potentiele verkopers komen langs voor een bezichtiging en de verkoopmakelaar leidt de kopers rond. De verkoopmakelaar helpt bij het onderhandelen voor de verkoopprijs en hij stelt een koopcontract op. Ondertussen kunnen er een paar maanden of jaren voor bij gaan. Bij Sons Real Estate hoeft u geen makelaarskosten te betalen en kunnen wij direct een vrijblijvend bod op uw huis zetten. Er hoeven geen foto’s op het internet te staan van uw huis en met één bezichtiging kunnen wij al bepalen welk bod we willen uitbrengen. Wij stellen zelf een koopcontract op en we kunnen het snel afhandelen bij de notaris. Dit kan allemaal gebeuren in een paar dagen.

 

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij zijn geen gewone vastgoedmakelaar en zetten een stapje extra om van uw wensen te voorzien. Zo hebben wij meerdere diensten die niet mogelijk zijn bij een traditionele makelaar. Wij kopen woningen op in alle soorten staten. Verborgen gebreken zijn bij ons geen probleem en we knappen uw huis op voordat het huis wordt verkocht aan ons investeerdersnetwerk. We bieden u een gratis en vrijblijvend bod aan op basis van de marktontwikkelingen, de vraag en uw persoonlijke situatie.

 

Bent u geïnteresseerd om uw huis te verkopen bij een vastgoedmakelaar? Huis opkoper Sons Real Estate is dé opkoopmakelaar voor woningen, beleggingspanden en bedrijfspanden voor een vrijblijvend en gratis bod!

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/
Solidowonen

Huis erven: wat moet er gebeuren?

Huis erven: wat moet er gebeuren?

Er komt opeens heel veel op u als een ouder overlijdt. Er is bijna geen tijd meer om na te denken over wat er is gebeurd, want er moet van alles geregeld worden. Er komt veel kijken bij het erven van een afbetaald of niet afbetaald huis. Het gaat anders veel geld kosten als u het huis leeg laat staan. De Nationale Vastgoedportefeuille kunt alles vertellen over wat u moet regelen als u een huis heeft geërfd.

 

Afbetaalt huis
Als u het huis van de overledene wilt verkopen, zou u snel moeten handelen. Acht maanden nadat u het huis geërfd heeft, moet u ook erfbelasting gaan betalen. Het is handig om voor die tijd uw huis te verkopen zodat de kosten niet meer oplopen. Er zijn ook andere kosten die betaalt moeten worden voor het huis bijvoorbeeld onderhoudskosten en verzekeringen. Als het huis afbetaalt is hoeft u geen zorgen te maken over de hypotheek.

 

Niet afbetaald huis
Een erfenis kunt u zuiver aanvaarden waardoor alle schulden en opbrengsten van de erfenis van u en de erfgenamen zijn. Hieronder valt ook de niet afbetaalde hypotheek. Als u het geërfde huis gaat verkopen kunt u dit geld gebruiken om de hypotheek af te betalen. Dit is in de meeste gevallen genoeg maar het is slim om u daarin te verdiepen. Als de hypotheek meer bedraagt dan de verkoopprijs van het geërfde huis zit u met de restschuld.

Er is ook een manier om zeker te zijn dat u niet met schulden zit van de erfenis. Als u weet dat de hypotheek erg hoog is en de verkoopprijs laag is het handig om de erfenis beneficiair te aanvaarden. De restschuld mag dan niet op u verhaald worden.

 

Snel verkopen
Bij De Nationale Vastgoedportefeuille kopen wij snel het geërfde huis van u over. U kunt op onze website het geërfde huis aanmelden voor een vrijblijvend bod. Wij kunnen direct het huis van u overkopen met een markconforme bod en zonder makelaarskosten. We kopen alle soorten huizen in, dus u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.    

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/

Boeketten met Kunstbloemen door Peter van Son Interieurobjecten

Bent u op zoek naar boeket met kunstbloemen? Bij Peter van Son bent u daarvoor aan het juiste adres. We hebben een enorm assortiment met realistische kunstbloemen. Deze zijn door ons geselecteerd op kwaliteit, uitstraling en kleur. Met deze collectie gaan onze stylistes aan de slag om de meest prachtige boeketten samen te stellen. Op onze website vindt u dan ook een assortiment met boeketten die u nergens anders vindt!

De voordelen van kunstbloemen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw maandelijkse bezoek aan de bloemist wel een beetje beu bent. Ook de troep die het geeft als de echte bloemen beginnen uit te vallen is een ergernis voor een ieder. Wellicht bent u zelfs allergisch voor echte bloemen.

Al deze nadelen zijn verleden tijd met een boeket van kunstbloemen door Peter van Son. We kunnen uw bloemen zelfs in een laag ‘kunstwater’ gieten. Deze hars geeft de illusie van echt water, maar houdt uw bloemen prachtig in model. Dit kunstwater is overigens erg makkelijk schoon te houden!

De kwaliteit van kunstbloemen is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

We horen het dagelijks in onze showroom; wat een prachtige bloemen. De kwaliteit van kunstbloemen en planten is de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan. Het is niet meer de enkelkleurige bloem van vroeger. Het is een, met de hand bewerkt, model met een prachtig verloop van kleuren. Kleuren die jarenlang mooi blijven.

In onze online collectie vindt u een verzameling van diverse kunstbloemen boeketten.  U vindt boeketten van diverse vormen, kleuren, uitstralingen en in verschillende vazen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een los boeket aan te schaffen en deze te plaatsen in uw eigen vaas.

U kunt er zelfs voor kiezen om uw boeket met kunstbloemen helemaal zelf samen te stellen.

In onze showroom hebben wij onze enorme assortiment kunstbloemen volledig uitgestald. U staat vrij om eens langs te komen en uw eigen selectie te maken. Onze stylistes zullen u dan helpen om er een prachtig geheel van te maken. Uw eigen, gepersonaliseerd boeket van de mooiste, kunstbloemen.

Boeketten met Kunstbloemen besteld u eenvoudig en voordelig via de Peter van Son Webshop. Heeft u het juiste boeket gevonden? Wij verzenden uw boeket binnen 3 dagen. Echter, als u kiest voor de optie kunstwater heeft dit ongeveer een week nodig om volledig uit te harden.  Géén zorgen, wij houden u netjes op de hoogte wanneer we uw bestelling willen bezorgen.

Mocht u de kunstbloemen eerst graag van dichtbij willen bekijken, maak dan een afspraak voor een bezichtiging in onze showroom in Sprang Capelle. Graag tot ziens!