Categoriearchief: Dak gevel en schoorsteen

Solidowonen

Op je smartphone lichtstraat offerte aanvragen

Wist je dat het mogelijk is om op je smartphone een lichtstraat offerte aan te vragen? Je hebt alleen je smartphone en internetverbinding nodig om een lichtstraat offerte aan te vragen tegenwoordig.

Stel je voor dat je onderweg bent in de bus of trein en je hebt even tijd. Je kunt deze tijd gebruiken om lichtstraat offerte aan te vragen op je smartphone. Binnen een aantal minuten is het al mogelijk om een offerte aan te vragen en tot je thuis bent kun je zo meerdere offertes aanvragen wat heel handig is. Hoe meer offertes je aanvraagt hoe meer in formatie je namelijk hebt. Je kunt deze offertes namelijk later allemaal gaan vergelijken om te welke de goedkoopste is.

Veel mensen vragen niet veel lichtstraat offertes aan omdat het hun veel tijd kost maar wanneer je dit onderweg kunt doen is het veel makkelijker. Zo hoef je er niet speciaal tijd voor uit te trekken en bespaar je later wat geld wanneer je een lichtstraat laat bouwen doordat je het goedkoopste bouwbedrijf hebt gevonden.

Het is trouwens ook mogelijk om op je tablet en laptop lichtstraat offerte aan te vragen als je dit makkelijker vindt.

Solidowonen

De specialist op het platte dak

Voor sommige mensen is een dak slechts de bedekking van hun huis, maar soms heeft een dak zoveel meer mogelijkheden. Vooral van een plat dak kan een specialist er iets moois van maken. Steeds meer particulieren en bedrijven gebruiken het platte dak als verlengstuk van de leefomgeving. Maar ook als u het dak gewoon het dak wilt laten, dan heeft een dak onderhoud nodig. Zoekt u bijvoorbeeld een dakdekker in Waddinxveen om het dak te repareren, ook dan heeft u een specialist nodig. Of het nu gaat om repareren, renoveren, bedekken of verduurzamen, bij Kewodak gaan ze voor u graag het dak op. Door de deskundige medewerkers en de ruim dertig jaar ervaring, is dit bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in diverse soorten dakbedekkingssystemen. Met een 24/7 onderhoud service, weet u zeker dat u bij problemen snel hulp kunt verwachten.

Met uw dak een bijdrage leveren aan het milieu

Met een centrale ligging in Alphen a/d Rijn, kunt u bij Kewodak terecht als u een dakdekker in Zoetermeer zoekt, maar ook voor een andere plaats in de regio. Of als op zoekt bent naar hoogwaardige zonnepanelen of isolatie voor het dak. Wilt u extra leefruimte creëren op het dak, dan is Kewodak de ideale partner. Zij zijn in staat én hebben de kennis om van iedere vierkante meter een verantwoorde buitenruimte te maken. Daarnaast leveren ze hiermee ook nog eens een positieve bijdrage aan het milieu. Bijvoorbeeld met een groen dak, waar u ook nog eens geld mee kan besparen. Of door het dak wit te maken, wat niet alleen voor verkoeling zorgt, maar wat ook nog eens goed is voor de luchtkwaliteit. Doordat Kewodak is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op platte en licht hellende daken, kunnen zij u een vrijblijvend advies geven en het deskundig uitvoeren. Kewodak is aangesloten bij Vebidak, erkend door Dakmerk en in het bezit van VCA- en KOMO-procescertificaten. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw dak.

http://www.kewodak.nl/
Solidowonen

De werkzaamheden van de dakdekker

Het takenpakket van een dakdekker  is tamelijk breed en kent veel verschillende verantwoordelijkheden. De werkzaamheden zijn divers en het is erg belangrijk dat een dakdekker zich goed bewust is van de veiligheid, zowel van zichzelf als van andere. Hij werkt op grote hoogte en moet de veiligheid van iedereen in de omgeving kunnen garanderen.

Daklekkages repareren

Een van de meest voorkomende werkzaamheden van een dakdekker is het repareren van daklekkages. Het is belangrijk om een daklekkage zo snel mogelijk te verhelpen. Veel dakdekkers bieden daarom ook een spoedservice aan, waarbij ze 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn. Zelfs op feestdagen en in het weekend. Een snelle oplossing is belangrijk om verdere schade te voorkomen aan de woning en inboedel. Een kleine lekkage kan namelijk al snel zorgen voor grote problemen.

Dakrenovatie

Een andere belangrijke taak van een dakdekker is dakrenovatie. Zeker in dorpen en steden met veel oude woningen is dit van toepassing. Met een dakrenovatie zorgt u ervoor dat het dak van uw woning in goede conditie blijft en het gebouw beschermt blijft tegen alle weersinvloeden. Een dakrenovatie is zeer specialistisch werk dat u beter niet zelf uit kunt voeren. Het is ons advies om daar een professionele en ervaren dakdekker voor in te huren.

Overige werkzaamheden dakdekker

Andere veel voorkomende werkzaamheden van een dakdekker zijn:

  • Oude dakbedekking verwijderen
  • Nieuwe dakbedekkingen aanbrengen, waar nodig ook nieuwe dakconstructie plaatsen
  • Dakbedekking renoveren
  • Schade op dakbedekking repareren
  • Controleren van dakbedekkingen

Een dakdekker doet dus meer dan alleen de dakbedekking plaatsen, hij onderhoudt het ook. Het wordt gerepareerd wanneer er schade is en biedt dakservice. Eigenlijk kan er gezegd worden dat dakwerkers alle taken en werkzaamheden rondom het dak op zich nemen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het isoleren van een dak en het plaatsen van een dakraam of dakkapel.

Het is daarom verstandig dat u uw wensen van tevoren duidelijk met de dakdekker op papier zet. Er hoeft dan maar één keer geklust te worden op uw dak. Dit betekent dus dat u in een keer af bent van alle werkzaamheden die gedaan moeten worden. Dit is veel efficiënter, want u hoeft niet verspreid thuis te zijn voor als de dakdekker bij u klust. Ook scheelt het behoorlijk wat tijd voor de dakdekker, omdat de dakdekker hierdoor efficiënter kan werken. En tot slot niet het minste punt. Het scheelt in de kosten. U hoeft namelijk maar eenmaal de voorrijkosten te betalen, in plaats van meerdere keren. Snel verdiend!

https://www.dakdekker-amsterdam.nu/
Solidowonen

De Dakmakers zijn experts als het om daken gaan

Waar kunt u terecht voor een dak reparatie? De Dakmakers zijn u graag van dienst. Wij zijn een betrouwbare firma. Om er zeker van te zijn dat uw dak in goede conditie komt én blijft, kunt u gebruik maken van ons dak onderhoud-abonnement. Wij hebben deze service in het leven geroepen om zeker te stellen dat er geen grote dakschade ontstaat. We komen uw dak jaarlijks controleren. Bij veel van onze huidige klanten blijkt dat er meestal alleen wat kleine herstelwerkzaamheden nodig zijn. Als er onverhoopt voor de volgende inspectie een lekkage of andersoortige schade ontstaat, komen we direct langs. De Dakmakers is bereikbaar via 085 022 0680 en info @ dakmakers.nl. Geeft u er de voorkeur aan een appje te sturen? Dat kan naar: 06 19 61 03 27.

Goed advies

De Dakmakers geven u graag advies, want onderhoud van dak is waar wij verstand van hebben. Naast onderhoud kunt u bij ons terecht voor reparatie, renovatie en preventie. Als Dakmakers timmeren we al meer dan dertig jaar aan de weg. We hebben alle mogelijke problemen qua daken voorbij zien komen. U kunt dan denken aan beschadigingen die zijn ontstaan door een hagelbui of door blikseminslag; lekkende daken als gevolg van slijtageplekken en bomen op daken die allerlei defecten veroorzaken.

Team met vakkennis

Ons team bestaat uit goed opgeleide vaklui. Ze kunnen uit de voeten op alle mogelijke daken. Wilt u het dak compleet vernieuwen en zoekt u een bedrijf dat ook het ontwerp voor zijn rekening kan nemen? Als u de klus aan ons overlaat, komt alles pico bello in orde. Op het gebied van daken zijn er allerlei duurzame trends waar te nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld overwegen het dak met houtsnippers te bekleden. Een andere optie is een laag mos of andere begroeiing.

http://www.dakmakers.nl/