Solidowonen

De voordelen van een spiltrap

De trap naar de bovenverdieping is niet alleen functioneel, maar geeft ook een bepaalde indruk van het huis en de persoonlijkheid van de bewoners. Niet voor niks is het dat Lamiwood veel aandacht besteedt aan het ontwikkelen van traponderdelen, zoals een trapleuning, van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ben je van plan om een nieuwe trap te installeren? Bekijk dan de bouwpakketten voor een verscheidenheid aan traptypes van Lamiwood.

Een van de bouwpakketten die Lamiwood heeft samengesteld, is het bouwpakket voor de spiltrap. Spiltrappen hebben een speelse uitstraling door de spiraalvorm en geven daardoor karakter aan jouw huis. De leuning is namelijk uitgevoerd in buigbaar kunststof met een kern van aluminium, waardoor de grijze kleur een industriële indruk achter laat. In combinatie met de berkenhouten traptreden krijgt de trap een dynamische uitstraling. Wanneer de rest van het interieur dus wat strakker en klassieker is, brengt de spiltrap beweging in huis. Bovendien neemt deze trap weinig ruimte in beslag, wegens de compacte vorm. Daarom is de spiltrap zeker een aanrader als de ruimte voor een trap in huis beperkt is. Net als de spiltrap heeft de molenaarstrap vele voordelen in een kleiner huis. De molenaarstrap wordt eveneens met een Balustrade geleverd en is nog onbewerkt voor wat betreft het hout. Als je de trap dus wil laten matchen met de rest van het interieur, raden wij je aan om een mooie kleur verf te kopen om de trap zo op de juiste manier in de verf te zetten. Lamiwood weet je ook hierin te adviseren.

Heeft het aanbod van Lamiwood je interesse gewekt in het renoveren of het installeren van een trap? Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk of de trap die je gevonden hebt, past in jouw huis? Lamiwood denkt met je mee over de mogelijkheden!

https://www.lamiwood.nl/