Design elektrische boiler in uw badkamer

Design elektrische boilers in uw badkamer.

Bij een elektrische boiler denkt iedereen aan een rond lelijk apparaat. Met de Wesen termo electrico Flat en Silver is dat verleden tijd. Deze is mooi vormgegeven en zal een pronkstuk zijn in uw keuken. Door de kleine dieptemaat van 24 cm voor de silver versie en 26cm voor de flat versie is deze eventueel in uw keukenkastje te plaatsen alhoewel dit niet nodig is.

De Wesen elektrische boilers zijn allemaal uitgevoerd met een ECO controller die nauwkeurig alles in de gaten houdt. De 2 boilervaten zijn beiden voorzien van een eigen verwarmingselement. Dit principe van twee boilervaten zorgt als het ware voor een voor en naverwarmer systeem. Wat weer extra zorgt voor een besparing op uw stroomkosten. De Power knop zorgt ervoor dat alle verwarmingselementen tegelijktijdig verwarmen. Heel handig als u zeer snel warm water nodig heeft bij bijvoorbeeld gasten die snel achter elkaar willen douchen.

De Inox (RVS) ketel zorgt ervoor dat de boiler lichter is van gewicht wat het monteren eenvoudiger maakt maar ook voor een nagenoeg onderhoudtvrije elektrische boiler – termo electrico.

Bij het zien van deze boiler is uw keuze snel gemaakt. Te bezichtigen in de showroom van ElektrischeBoiler.EU te Haarlem. Meer weten? Kijk op de site www.elektrischeboiler.eu onder de button Wesen Elektrische Boilers.

De Wesen boilers zijn in de flat serie leverbaar in 30, 50, 80, 100, 150 en 200 liter en in de silver serie in 30, 50, 80, en 100 liter.

http://www.elektrischeboiler.eu