Categoriearchief: Design en ontwerp

Poster drukken

Poster drukken

Waar moet je op letten bij je poster drukken? Er komen verschillende onderdelen aan bod wanneer je het over een poster drukken hebt. Denk ten eerste aan de maat van de poster. Je hebt bijvoorbeeld A0 formaat, dat is 84,1×1189. Je hebt dan ook A1, A2, A3 en A4. Kleiner dan A4 zijn posters niet. Groter dan A0 daarentegen wel, je hebt B0, dat is 100×140 cm, daaronder is B1 en B2. Vaak zijn posters verticaal en dus niet vierkant of horizontaal. Maar dat is niet het enige waar je op moet letten bij een poster drukken. Het moet er namelijk ook goed uit zien. Een poster drukken die niet duidelijk is, is verspilling van geld, maar wat is dan een goede poster?

Wat is een goede poster?

Het doel van een poster is eigenlijk om aandacht te trekken voor iets wat jij wilt verkopen. Het is daarom ook cruciaal om jouw boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen, met zo min mogelijk woorden. Begin met het bepalen van het doel van de poster, wil je bijvoorbeeld overtuigen, informeren of aanzetten tot denken. Ga vervolgens op zoek naar de doelgroep van je poster, is dit voor  kinderen, volwassenen of kan je nog veel meer bedenken dan leeftijd. Bij filmposters is bijvoorbeeld het genre ook belangrijk om in de doelgroep mee te nemen. Maak je een actiefilm, laat dat goed zien op jouw poster etc. Verder moet de poster te begrijpen zijn zonder enige uitleg eromheen. Is dit niet mogelijk, dan kan je beter gaan kijken naar iets wat kleiner is, een flyer bijvoorbeeld. Op een flyer staat vaak meer informatie geschreven dan op een poster.

Kom je er toch niet uit? Op internet zijn genoeg afbeeldingen en voorbeelden te zien. https://www.peterprint.nl/posters-drukken.html
Solidowonen

LED verlichting in de overkapping? Een duurzame en milieubewuste keuze

Wilt u LED verlichting kopen voor in de overkapping? U maakt dan niet alleen een duurzame en energiezuinige keuze, maar kunt bij Ledlogic ook kiezen uit een ruim assortiment LED verlichting welke geschikt is om in de overkapping te gebruiken. Een veranda of terrasoverkapping is niet alleen een aanwinst voor uw tuin en woning, maar voorziet u ook van behoorlijk wat gebruiksgemak.

Zo kunt u genieten van het buitenleven, ook als de weersomstandigheden dat even niet toelaten. Goede lampen in de overkapping zijn daarnaast wel zeer belangrijk. Dit vergroot niet alleen het comfort, maar ook de veiligheid. Weet u niet precies welke LED verlichting u in de overkapping moet gebruiken? Er zijn een aantal slimme overwegingen waarmee u op een makkelijke manier de juiste LED buitenverlichting voor in de overkapping kiest.

Zelf LED verlichting aanbrengen in de overkapping

Voordat u LED verlichting voor de veranda of terrasoverkapping online gaat kopen, is het natuurlijk handig om te bepalen welke verlichting u nodig heeft, en op welke manier u deze wilt installeren. Ook het soort licht is een belangrijke overweging bij de aanschaf van verlichting in de overkapping. Een goed lichtplan voor buitenverlichting verhoogt niet alleen de sfeer, maar benadrukt ook nog eens de uitstraling van de overkapping zelf.

Allereerst is het goed om te kiezen voor waterdichte en vocht-bestendige LED verlichting voor in de overkapping. Uiteraard biedt een overkapping in de meeste gevallen wel een droge plaats, maar verlichting kan ook aangetast worden door vochtige lucht. Om lang plezier te kunnen hebben van de LED verlichting in de overkapping, is het raadzaam om te kiezen voor waterdichte buitenverlichting van LED.

Een lichtplan maken voor de LED verlichting in de overkapping

Een lichtplan vertelt meer over de functionaliteit van de terrasoverkapping, carport of veranda. Wordt deze veelal gebruikt om gezellig buiten te kunnen zitten? Dan is het kiezen van warme LED-verlichting een goede keuze. Als uw overkapping daarnaast ook nog eens praktisch of functioneel wordt gebruikt, dan kan een heldere lichtbron voor veel gemak zorgen.

LED verlichting in de overkapping is tevens verkrijgbaar als dimbare variant. Zo heeft u én een goede verlichting als dat nodig is, en kunt u de dimmer terugdraaien als u wat meer sfeerverlichting wenst. In onze webshop vindt u een ruim assortiment LED verlichting die u zelf in de overkapping kunt aanbrengen.

https://www.ledlogic.nl/lampen-voor-onder-overkapping/verlichting-houten-overkapping
Solidowonen

Kwaliteits radiatoren van Exclusieve radiatoren BV

A-kwaliteit radiatoren zijn vanzelfsprekend de beste radiatoren die je zou kunnen kopen, maar niet te allen tijde mooie radiatoren. Daar komt de komende jaren een behoorlijke ommekeer in, omdat niet alleen de functionaliteit momenteel belangrijk is, maar ook het uiterlijk van de radiator. Ontwerpradiators zijn namelijk een werkelijke trend die de laatste maanden ook in heel Nederland zijn intreden doet. Alsmaar meer consumenten stappen over met het aankopen van designradiatoren. Behalve dat de radiators warmte leveren, zijn ze ten slotte ook nog enorm smaakvol om te zien. Veel consumenten vinden het daarom ook leuk om radiatoren uit te zoeken dat ook bij het interieur past.

Waarom zou je kiezen voor een verwarming van Exclusieve Radiatoren

Tegenwoordig praten we niet enkel meer aangaande de kwalitatiefste verwarmingen, maar ook de indrukwekkendste radiatoren. Dat komt onder andere vanwege de opkomst van de bijzondere designradiatoren welke alsmaar meer mensen in de woning hebben gemonteerd. Via de webshop van Exclusieve Radiatoren kun je een groot aantal diverse radiators zien. Genoemde winkel biedt prachtige en voordelige radiatoren aan, opdat het voor ieders portemonnee mogelijk is om hun woonhuis te helpen aan een bijzondere design verwarming.

Afgezien het feit dat deze onderneming alleen radiators verkoopt van een soort kwaliteit, is er ook een groot gedeelte van het assortiment dat ze hebben ook betaalbaar voor de gemiddelde klant. Deze webshop biedt voor iedere radiator die zij aanbieden in de online onderneming een fabrieksgarantie aan van minimaal 5 jaar. Je hoeft uiteraard niet angstig te zijn dat je een goede miskoop doet.

Bijzondere en de beste verwarmingen vormen de toekomst

Wil jij evenzeer voorbereidingen treffen aan de toekomst? Bekijk dan nog vandaag via de webshop van Exclusieve Radiatoren de beste en mooie radiators die voordelig zijn en tevens nog van hoge kwaliteit. Als je via deze webwinkel een bestelling doet ben je gegarandeerd van een goede service en goede verwarmingen.

http://exclusieveradiatoren.nl/

Woning en interieurfotografie

Bij een goede presentatie van uw woning horen goede foto’s

Veelal wordt de fotografie van het interieur en het exterieur van een woning overgelaten aan de makelaar. Dat is dan ook te zien. Uitzonderingen daargelaten, een makelaar is geen fotograaf en een fotograaf is geen makelaar. Het fotograferen van een interieur is moeilijker dan dat veel mensen denken en kan beter aan een professional overgelaten worden.

Interieurfotografie

Bij het vertalen van een driedimensionale ruimte in een plat vlak is het camera standpunt erg belangrijk. Dat bepaalt wat er van het interieur weerggegeven wordt en hoe dit gepositioneeerd wordt in het kader. De uiteindelijke foto moet natuurlijk ook interessant zijn om naar te kijken. Bij het vinden naar de juiste plek van de camera kom je vaak tot de constatering dat er wel erg veel plafond of juist vloer wordt weergegeven. Een professionele interieurfotograaf gebruikt hiervoor zogenaamde tilt en shift objectieven. Bij een camera die waterpas staat kan dan het beeld dat door de lens op de sensor geprojecteerd wordt verplaatst worden zodat dan meer of minder plafond of vloer op de foto komt. Op deze wijze blijven ook de verticale lijnen verticaal. Dus muren blijven recht staan en meubels lopen niet taps toe.

Ook bij het exterieur van een woning is dit natuurlijk belangrijk. Als een dak er op moet staan gaan de muren naar binnen wijken als de camera omhoog gericht wordt. Zonder tilt en shift objectief kun je de muren rechthouden maar dan moet de camera ver naar achteren staan en krijg je wel erg veel tuin.

Kleur en contrastverschil

Bij bovenstaande foto valt er veel licht door de ramen de keuken binnen. Het verschil in helderheid tussen buiten en achterin de keuken is enorm. De belichting aanpassen op een van beide zorgt voor of een te donkere foto of voor overbelichte raampartijen. Dit probleem is in bovenstaande foto opgelost door een combinatie van 2 technieken:

  • licht toevoegen: er is links in beeld een flitser geplaatst met een diffusor die indirect de keuken verlicht. Hierdoor komt dit gedeelte qua helderheid meer in evenwicht met de raampartij. Bijkomend voordeel is dat de kleur van flitslicht vergelijkbaar is met daglicht.

  • belichtingen combineren: door middel van het maken van een belichtingstrapje en deze in de digitale nabewerking met elkaar te combineren kan het dtnamisch bereik van de uiteindelijke foto enorm vergroot worden.

Interieurfotografie door STUDIOVHF

De fotografen van STUDIOVHF fotograferen interieurs en vastgoed door heel Nederland voor vastgoed beheerders, interieurbouwers, architecten en toeleveranciers van de interieurbranche. Neem eens een kijkje in het portfolio.

https://www.studiovhf.com/gallery-interieurfotografie/woningverkoop