Categorie archief: Deur kozijn raam trap

Inbrekersmethode

Er wordt steeds meer ingebroken. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Nu is er een hele eenvoudige methode om elke woning met een bouwjaar van voor 2011 zeer snel en gemakkelijk binnen te komen. Dit noemen ze de Bulgaarse inbrekersmethode. Een tool die voor een paar tientjes te koop is op internet en daarmee alle SKG 1 en SKG 2* en onbekende deurcilinders ermee breekt en zo uit de deur haalt.

Inbraak in 30 seconden

Een inbreker is zo binnen 20 a 30 seconden in uw woning zonder veel schade. Ze trekken uw cilinder uit de deur en daarna is met elke schroevendraaier of bouwsleutel uw woning te openen. Ook een 3 puntsluiting heeft dat geen toegevoegde waarde meer. Ze draaien tenslotte het slot open zoals u dat ook doet.

De hele straat is aan het werk

De meeste inbraken vinden tegenwoordig overdag plaats. De meeste huishoudens zijn aan het werk en zijn hele straten uitgestorven. Ook appartementen zijn steeds vaker doelwit. We kwamen laatst nog een rijtje tegen waar ze als monteur overal aanbelde. Was u niet thuis boorde ze het slot uit. Haalde het appartement leeg en gingen door naar de buren. Een hele snelle methode waar u en ik geen erg in hebben.

Een makkelijke manier om uw woning beter te beveiligen

Is door uw woning van nieuwe SKG 3* deurcilinders met breek-, boor- en trekbeveiliging te voorzien. Het is voor een inbreker niet zo eenvoudig meer om uw woning te betreden en zullen in veel gevallen doorlopen naar de buren. Daarnaast kunt u ook uw woning beveiligen met deurbeslag met anti-kerntrek. U herkent het beslag aan het metalen plaatse dat mee draait en voor uw deurcilinder zit. Hierdoor is het niet meer mogelijk om de cilinder uit de deur te breken en of te trekken.

Let wel op dat het de deurcilinders en of het deurbeslag een SKG 3* keurmerk heeft van bijvoorbeeld M&C Color PRO. Anders heeft u nog de kans dat het niet sterk genoeg is. U kunt hier meer informatie over vinden op mr-beveiliging.nl

 

https://www.mr-beveiliging.nl/

Het beste van het beste

Het beste van het beste

Veel mensen zien hun huis als een plek waar ze lekker tot rust kunnen komen. Wanneer men uit het werk komt of terug van een vakantie dan vindt men het over het algemeen fijn om thuis te komen. Dit komt omdat je je eigen plekje er van hebt gemaakt. Het interieur en de ideeën daarachter zijn van jou. Je vindt als het goed is de stijl mooi, zo niet dan valt er natuurlijk nog het één en ander te veranderen. Voor starters is het vaak moeilijk om hun interieur ideeën te realiseren. Door een klein budget is er weinig ruimte om het gehele interieur aan te pakken. Daar is een oplossing voor.

Er zijn veel online bedrijven die interieur leveren en samen met u mee denken over de ideeën die gerealiseerd kunnen worden en passen binnen het budget. Het bedrijf levert goedkoop interieur maar hanteert wel een hoge kwaliteit. De prijs – kwaliteit verhouding is dus dik in orde.

Wanneer u al iets verder bent in het leven kunt u er ook voor kiezen om het huis opnieuw in te richten. Totaal niet gek want de smaak van een persoon schijnt eens in de 7 jaar drastisch veranderen. Vrouwen blijken hier meer last van te hebben dan mannen. De vrouw houdt er over het algemeen van om het huis naar eigen idee in te richten en probeert er een geheel van te maken waarin iedereen zich thuis voelt.

De stijl die daarvoor wordt gekozen is soms niet helemaal duidelijk. Sommige mensen hebben verschillende stijlen in huis. Zo hebben ze brokant, klassiek en modern in één huis. Dit maakt er uiteraard niet een samenhangend geheel van. Daarom geven de meeste bedrijven advies op het gebied van interieur ideeën en kijkt daarbij naar u als persoon en de bouw van het huis.

De specialisten van de interieur adviseur zijn gespecialiseerd in het vormgeven van huizen. Dit doen ze door advies te geven voor raamdecoratie, vloeren en andere dingen die bij het interieur horen. De meeste webwinkels zijn goedkope leveranciers van deze spullen een advies maar levert een goede kwaliteit en heeft een ruim assortiment bestaande uit vele topmerken.

Wilt u ook thuis komen in een huis waarvan u denkt: “Dit klopt”? dan is het tijd om eens op de websites van de webwinkels te kijken. Daar vindt u het complete assortiment en alle diensten die de interieur adviseur aanbiedt.

http://4yourliving.nl/raamdecoratie-en-binnenzonwering/

Eiken trap of eiken trappen: keuze uit diverse materialen en typen

Kiest u voor een eiken trap of eiken trappen dan heeft u een ruime keuze uit diverse modellen, materialen en afwerkingen. Kiest u voor een zwevende trap, moderne trap of een klassieke trap? Veel trappen zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een trap geheel op maat voor u te laten maken. Deze voldoet uiteraard aan alle eisen die gesteld worden op het gebied van veiligheid. De meeste trappen worden vervaardigd uit Frans eiken of Europees eiken. Er kan eenvoudig een extra sfeervolle uitstraling aan uw trap worden gegeven door te kiezen voor een nabehandeling van het hout. Hierbij kunt u denken aan roken, verweren, krijten en verouderen van het de trap.

Eiken trap of eiken trappen laten maken: de prijs is afhankelijk van meerdere factoren

Een eiken trap of eiken trappen op maat laten maken: daar hangt een prijskaartje aan. Het hoeft echter niet duur te zijn. De prijs van het maken van een trap wordt in grote lijnen bepaald door de materiaalkeuze en de werkzaamheden die komen kijken bij het vervaardigen van de trap. Het moge duidelijk zijn dat een keuze voor een standaard trap aanzienlijk minder prijzig is dan een keuze voor een exclusieve houten trap. Ook het model trap is van invloed op de prijs. Een rechte trap is bijvoorbeeld eenvoudiger te monteren dan een wenteltrap. Moet er een gat in de vloer worden gemaakt voor de trap van uw keuze dan ziet u dat ook terug in de prijs. Voor een getailleerd beeld van de kosten raden wij u altijd aan een offerte op te vragen.

Eiken trap of eiken trappen op maat gemaakt in de stijl van uw woning

Een eiken trap of eiken trappen laten maken: het behoort tegenwoordig allemaal tot de mogelijkheden. Het vervaardigen van houten trappen kan geheel op maat voor u worden geregeld en tegen een scherpe prijs. De trap van uw keuze kan daarnaast helemaal worden afgestemd op de stijl van uw woning. Heeft u een bepaalde kleur in gedachten. Een stijl die u aanspreekt of een bepaald materiaal. Wat uw wensen ook zijn als het gaat om een eiken trap maken, of het vervaardigen van eiken trappen: vrijwel alles is mogelijk. Wilt u een trap op maat laten maken dan is het verstandig om een trapspecialist bij u thuis langs te laten komen om de maten op te nemen. Bovendien kunt u dan direct advies inwinnen en een offerte opvragen.

http://www.oudenhoven-trappen.nl/