Categoriearchief: Deur kozijn raam trap

Solidowonen

De voordelen van een spiltrap

De trap naar de bovenverdieping is niet alleen functioneel, maar geeft ook een bepaalde indruk van het huis en de persoonlijkheid van de bewoners. Niet voor niks is het dat Lamiwood veel aandacht besteedt aan het ontwikkelen van traponderdelen, zoals een trapleuning, van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ben je van plan om een nieuwe trap te installeren? Bekijk dan de bouwpakketten voor een verscheidenheid aan traptypes van Lamiwood.

Een van de bouwpakketten die Lamiwood heeft samengesteld, is het bouwpakket voor de spiltrap. Spiltrappen hebben een speelse uitstraling door de spiraalvorm en geven daardoor karakter aan jouw huis. De leuning is namelijk uitgevoerd in buigbaar kunststof met een kern van aluminium, waardoor de grijze kleur een industriële indruk achter laat. In combinatie met de berkenhouten traptreden krijgt de trap een dynamische uitstraling. Wanneer de rest van het interieur dus wat strakker en klassieker is, brengt de spiltrap beweging in huis. Bovendien neemt deze trap weinig ruimte in beslag, wegens de compacte vorm. Daarom is de spiltrap zeker een aanrader als de ruimte voor een trap in huis beperkt is. Net als de spiltrap heeft de molenaarstrap vele voordelen in een kleiner huis. De molenaarstrap wordt eveneens met een Balustrade geleverd en is nog onbewerkt voor wat betreft het hout. Als je de trap dus wil laten matchen met de rest van het interieur, raden wij je aan om een mooie kleur verf te kopen om de trap zo op de juiste manier in de verf te zetten. Lamiwood weet je ook hierin te adviseren.

Heeft het aanbod van Lamiwood je interesse gewekt in het renoveren of het installeren van een trap? Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk of de trap die je gevonden hebt, past in jouw huis? Lamiwood denkt met je mee over de mogelijkheden!

https://www.lamiwood.nl/
Solidowonen

Inbrekersmethode

Er wordt steeds meer ingebroken. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Nu is er een hele eenvoudige methode om elke woning met een bouwjaar van voor 2011 zeer snel en gemakkelijk binnen te komen. Dit noemen ze de Bulgaarse inbrekersmethode. Een tool die voor een paar tientjes te koop is op internet en daarmee alle SKG 1 en SKG 2* en onbekende deurcilinders ermee breekt en zo uit de deur haalt.

Inbraak in 30 seconden

Een inbreker is zo binnen 20 a 30 seconden in uw woning zonder veel schade. Ze trekken uw cilinder uit de deur en daarna is met elke schroevendraaier of bouwsleutel uw woning te openen. Ook een 3 puntsluiting heeft dat geen toegevoegde waarde meer. Ze draaien tenslotte het slot open zoals u dat ook doet.

De hele straat is aan het werk

De meeste inbraken vinden tegenwoordig overdag plaats. De meeste huishoudens zijn aan het werk en zijn hele straten uitgestorven. Ook appartementen zijn steeds vaker doelwit. We kwamen laatst nog een rijtje tegen waar ze als monteur overal aanbelde. Was u niet thuis boorde ze het slot uit. Haalde het appartement leeg en gingen door naar de buren. Een hele snelle methode waar u en ik geen erg in hebben.

Een makkelijke manier om uw woning beter te beveiligen

Is door uw woning van nieuwe SKG 3* deurcilinders met breek-, boor- en trekbeveiliging te voorzien. Het is voor een inbreker niet zo eenvoudig meer om uw woning te betreden en zullen in veel gevallen doorlopen naar de buren. Daarnaast kunt u ook uw woning beveiligen met deurbeslag met anti-kerntrek. U herkent het beslag aan het metalen plaatse dat mee draait en voor uw deurcilinder zit. Hierdoor is het niet meer mogelijk om de cilinder uit de deur te breken en of te trekken.

Let wel op dat het de deurcilinders en of het deurbeslag een SKG 3* keurmerk heeft van bijvoorbeeld M&C Color PRO. Anders heeft u nog de kans dat het niet sterk genoeg is. U kunt hier meer informatie over vinden op mr-beveiliging.nl

 

https://www.mr-beveiliging.nl/
Solidowonen

Het beste van het beste

Het beste van het beste

Veel mensen zien hun huis als een plek waar ze lekker tot rust kunnen komen. Wanneer men uit het werk komt of terug van een vakantie dan vindt men het over het algemeen fijn om thuis te komen. Dit komt omdat je je eigen plekje er van hebt gemaakt. Het interieur en de ideeën daarachter zijn van jou. Je vindt als het goed is de stijl mooi, zo niet dan valt er natuurlijk nog het één en ander te veranderen. Voor starters is het vaak moeilijk om hun interieur ideeën te realiseren. Door een klein budget is er weinig ruimte om het gehele interieur aan te pakken. Daar is een oplossing voor.

Er zijn veel online bedrijven die interieur leveren en samen met u mee denken over de ideeën die gerealiseerd kunnen worden en passen binnen het budget. Het bedrijf levert goedkoop interieur maar hanteert wel een hoge kwaliteit. De prijs – kwaliteit verhouding is dus dik in orde.

Wanneer u al iets verder bent in het leven kunt u er ook voor kiezen om het huis opnieuw in te richten. Totaal niet gek want de smaak van een persoon schijnt eens in de 7 jaar drastisch veranderen. Vrouwen blijken hier meer last van te hebben dan mannen. De vrouw houdt er over het algemeen van om het huis naar eigen idee in te richten en probeert er een geheel van te maken waarin iedereen zich thuis voelt.

De stijl die daarvoor wordt gekozen is soms niet helemaal duidelijk. Sommige mensen hebben verschillende stijlen in huis. Zo hebben ze brokant, klassiek en modern in één huis. Dit maakt er uiteraard niet een samenhangend geheel van. Daarom geven de meeste bedrijven advies op het gebied van interieur ideeën en kijkt daarbij naar u als persoon en de bouw van het huis.

De specialisten van de interieur adviseur zijn gespecialiseerd in het vormgeven van huizen. Dit doen ze door advies te geven voor raamdecoratie, vloeren en andere dingen die bij het interieur horen. De meeste webwinkels zijn goedkope leveranciers van deze spullen een advies maar levert een goede kwaliteit en heeft een ruim assortiment bestaande uit vele topmerken.

Wilt u ook thuis komen in een huis waarvan u denkt: “Dit klopt”? dan is het tijd om eens op de websites van de webwinkels te kijken. Daar vindt u het complete assortiment en alle diensten die de interieur adviseur aanbiedt.

http://4yourliving.nl/raamdecoratie-en-binnenzonwering/