Een zuinige straalkachel bestaat echt!

Ben je op zoek naar een zuinige straalkachel voor in huis, op kantoor, in de serre of in het tuinhuis? HeatSave helpt je aan een innovatieve en comfortabele straalkachel, waarbij je zowel bespaart op energie als op kosten. De zeer zuinige straalkachels zijn ideaal als bijverwarming of lokale verwarming. De elektrische kacheltjes zijn onderhoudsarm, ze werken onafhankelijk van de centrale verwarming en ze gaan levenslang mee.

Energiezuinig, comfortabel en van hoge kwaliteit

Met ’s werelds zuinigste straalkachel bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een hoge mate van gebruikscomfort. De duurzame straalkachels geven directe warmte op elke plaats waar u waar wilt. U bespaart hiermee tot 50% op uw energiekosten. Deze verwarmingstoestellen verdienen zich meestal al binnen één stookseizoen terug. Je zit er voor ongeveer 25 eurocent per gebruiksuur altijd warmpjes bij.

Een duurzame straalkachel heeft vele voordelen

HeatSave geeft 10 jaar garantie op de straalkachels en elektrische verwarmingstoestellen.
Een straalkachel biedt vele voordelen. Er vindt geen luchtverplaatsing plaats, er is geen sprake van zuurstofverbruik, droge lucht of schadelijke gassen. De apparaten vragen geen onderhoud en zijn niet gevoelig voor slijtage. De zuinige straalkachels hebben geen bewegende onderdelen en verspreiden bovendien geen geur. Het is ook handig dat je het straalkacheltje zo kunt optillen om deze op een andere plek neer te zetten waar warmte nodig is. Wil je meer informatie over de verschillende zuinige straalkachels? Neem gerust telefonisch contact met ons op (0168 – 389 333), stuur een e-mail of vul het contactformulier in op onze website. Wij helpen u graag.

http://www.heatsave.nl/