Categoriearchief: Films en video’s

Solidowonen

Narrowcasting steeds populairder aan het worden

Narrowcasting is een unieke vorm van communicatie voor uw bedrijf. Heeft u een fysieke locatie waar voldoende mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een display dan zijn er goede mogelijkheden voor uw organisatie. Naast de ontvangsthal die vaak voor narrowcasting wordt gebruikt is het ook goed toepasbaar binnen andere locaties van het bedrijf. Belangrijk is om te weten dat het een vorm van communicatie mogelijk maakt waarbij allerlei vormen van informatie en content op een centrale plek binnen de organisatie gepresenteerd kan worden. Wanneer u een etalage heeft of wellicht een buiten locatie dan zijn er ook goede mogelijkheden voor narrowcasting.

Verschillende soorten content

Wanneer u denkt aan content dan zijn er veel verschillende mogelijkheden om uw doelgroep te informeren. Zo kunnen de bestaande medewerkers geïnformeerd worden met informatie over activiteiten, nieuwe klanten en opdrachten of wisselende diensten. Ook personeelsinformatie als afwezigheid, vakanties of verjaardagen kunnen als informatie tussen alle overige nieuwsberichten worden getoond. Belangrijk is het om ook bij een narrowcasting oplossing te kijken naar de integratie software. Omdat de beheerders op elke online werkplek kunnen inloggen en content kunnen aanpassen is het systeem ook eenvoudig up to date te houden. Ook de integratie met bijvoorbeeld office 365 en andere software zorgt ervoor dat u eenvoudig content kunt bewerken. 

Implementatie van een narrowcasting oplossing

Om een goede narrowcasting oplossing neer te zetten voor een bedrijf is het belangrijk om ook een professionele dienstverlener hiervoor aan het werk te zetten. Naast de benodigde hardware is er ook kennis nodig van de werking van de oplossing als de mogelijkheden van de software voor uw organisatie. Zorg ervoor dat u de werkzaamheden door een erkende narrowcasting installateur laat uitvoeren. Bij Faas Audiovisuele dienstverlening weten ze precies hoe ze een narrowcasting oplossing voor uw bedrijf moet plaatsen. Neem gerust contact met ze op voor meer informatie.

Solidowonen

Trouwfilm

Ik ga mijn trouwfilm bij ArtVideo.nl laten maken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van trouwfilms en daarom wil ik dat zij dat voor mij gaan doen. Ik ga binnenkort namelijk trouwen met mijn verloofde en hoop dat ik haar kan verrassen door onze bruiloft te laten filmen. Ze weet namelijk niet dat ik dat van plan ben. Eenmaal was de bruiloft aangebroken en kwam ArtVideo.nl met de cameraploeg onze bruiloft filmen. Mijn vrouw schrok best wel erg maar ze vond het heel mooi dat het werd gedaan. Het is namelijk een professionele cameraploeg die onze bruiloft in HD kan filmen. HD betekend High Definition en dus een zeer hoge kwaliteit film! Verder in dit blogje lees je hoe ik bij ArtVideo.nl terecht ben gekomen.

 

Zoeken op trouwfilm

Ik ben gaan zoeken op trouwfilm via Google in de hoop dat ik een goed bedrijf kan vinden. Ik wil namelijk niet dat er een waardeloze ploeg op mijn bruiloft komt. Ik wil dat alles zeer professioneel aangepakt wordt en dat ik alles met trots terug kan kijken en aan mensen kan laten zien. Voor het bedrijf zelf misschien ook leuk als ze het aan mensen als voorbeeld kunnen schenken om extra klanten te werven. Het bedrijf wat ik op dat moment voor ogen had was dus ArtVideo.nl. Zij maken professionele trouwfilms in High Definition en zij komen met een goede cameraploeg naar je bruiloft. Daarbij is alles geregeld. Mocht er een cameraman uitvallen dan is er altijd een reserve. Voor die kwaliteit mag natuurlijk betaald worden maar dan weet je zeker dat alles tot in de details is geregeld. We hebben ook met erg veel plezier teruggekeken op onze bruiloft. Onze trouwfilm is heel erg mooi geworden en daarom willen we ArtVideo.nl ook hartelijk bedanken voor de mooie kwaliteit film die zij hebben gemaakt. We zullen hem met trots aan iedereen om ons heen presenteren!