Categoriearchief: Gereedschap

Solidowonen

Het effect van zichtoplossingen in het verkeer

Problemen met jouw zicht in het verkeer vanuit een vrachtwagen of bestelbus is uiterst gevaarlijk en is een veelvoorkomende oorzaak van ongelukken. Een zichtoplossing betekent daarom al snel dat er meer veiligheid is in het verkeer, wat gelijk staat aan minder schade aan voertuigen en minder files op de weg. Tevens moeten grote voertuigen aan bepaalde wetten voldoen, voordat je er überhaupt mee de weg op mag. Ben jij benieuwd wat er aan jouw voertuig veranderd moet worden om over optimaal zicht te beschikken? Dan weet Van Zwitserland raad.

Al jaren is Van Zwitserland dé specialist op het gebied van voertuig- en verkeersveiligheid. Dit heeft te maken met onze professionele zichtoplossingen en geavanceerde camerasystemen. Deze camerasystemen zorgen namelijk voor een goed overzicht in het verkeer en zijn de oorzaak van veiligheid en efficiëntie op de weg. Bovendien heeft Van Zwitserland een ruim assortiment aan aanvullende zichtoplossingen, waaronder camera’s voor de dode hoek en achteruitrijcamera’s. Ook bieden wij een frontzichtcamera, waarmee je dag en nacht beschikt over optimaal zicht. Iedere levering van camerasystemen kan daarnaast gepaard gaan met installatie van de achteruitrijcameras en montage van handige monitoren, waarmee je achter het voertuig kan kijken. Deze montage wordt door de professionals van Van Zwitserland gedaan, die over de juiste kennis en ervaring beschikken voor het voltooien van de klus.

Rijd jij regelmatig in een vrachtwagen, bestelbus of ambulance, maar word jij in je zicht beperkt? Een Achteruitrijcamera kopen is dan een zeer geschikte oplossing, waarmee jij zowel de voertuigveiligheid als de verkeersveiligheid verhoogt. Neem dus geen enkel risico wanneer jij de weg op gaat en verzeker je jezelf en medeweggebruikers van een ongevaarlijke rit. Van Zwitserland denkt dan ook graag met je mee aan de juiste oplossing voor jouw zichtprobleem en adviseert je waar nodig. Alleen samen zorgen we namelijk voor veilig verkeer in Nederland.

https://www.vanzwitserland.nl/
Solidowonen

Elke klus is anders

Even naar de buurman lopen om te vragen of jij die handige boormachine nog eens mag lenen of uren lang de schuur doorzoeken naar dat ene onderdeeltje wat cruciaal is voor de klus waar je al dagen mee bezig bent? Dat hoeft niet langer, want BNV Tools beschikt over alle gereedschappen die voor uw klus onmiskenbaar zijn!

Niet alleen hebben wij handige tools voor de doe-het-zelvers, maar ook voor de echte professionals zijn er vele gereedschappen en onderdelen beschikbaar. Misschien wenst de klant wel speciale Hoekijzers en ben je opzoek naar die specifieke maat. BNV Tools biedt daarom een verscheidenheid aan Hoekankers, waaronder raamhoeken, neusijzers en versterkingshoeken. Deze kunt u gemakkelijk vinden in ons keuzemenu onder het kopje ijzerwaren. Op die manier proberen wij u op een snelle manier de gereedschappen en tools te helpen vinden, zodat u uw klus weer vlug kan oppakken en voortzetten.

Verder is het niet alleen belangrijk dat u de juiste onderdelen gebruikt, maar ook dat u let op het materiaal waar u mee aan de slag gaat en de hulpmiddelen waar u mee werkt. Zo zijn tekengereedschappen en meettools vaak essentieel bij het werken met meubels maken en hebt u afplak- en afdekmaterialen nodig bij het werken met verf. Een goede schilder werkt net als een goede tekenaar namelijk binnen de lijntjes, dus dan mogen er geen verfspatten achter blijven op het raam. Zo komen er nog veel meer onvoorziene benodigdheden bij een klus kijken, die u gemakkelijk bij BNV Tools kunt vinden. Blijf dus niet langer doorzoeken in de schuur naar dat kleine onderdeeltje of bij de buurman navragen of hij die boormachine niet meer nodig heeft, want wij hebben al uw gereedschappen en hulpmiddelen op voorraad. Ook helpt onze klantenservice u graag met uw professionele of doe-het-zelf klus!

https://www.bnvtools.nl/
Solidowonen

De volume kruiwagen voor op het platteland

Het mooie aan wonen op het platteland is vaak dat u veel grond tot uw beschikking heeft. Het straalt rust en sereniteit uit en dit gaat dikwijls gepaard met veel groen. De meeste mensen die op het platteland wonen, houden erg van tuinieren en bezig zijn in en met de natuur. Urenlang op uw knieën in de aarde wroeten, genieten van uw eigen moestuin en ontbijten tussen uw pas geplante bloemenpracht: groene vingers heeft óf krijgt u wel, naarmate u langer verblijft op het platteland. 

Betrouwbaar en geschikt materiaal 

Bij al dit werken in de tuin en natuur hoort natuurlijk betrouwbaar en geschikt materiaal. Een goede snoeischaar, een spade en een tuin -en gazonhark zijn gereedschappen die u vaak zal gebruiken. Maar hoe zit het met de kruiwagen? Indien u deze nog niet in uw bezit heeft, is het wellicht raadzaam u hierin te verdiepen. Maar waar moet u op letten bij een kruiwagen kopen

Volume kruiwagen ideaal voor op het platteland 

Er zijn veel verschillende soorten kruiwagens, van de bouwkruiwagen tot de elektrische kruiwagen. Wilt u een kruiwagen kopen voor werkzaamheden op het platteland? Dan is de volume kruiwagen waarschijnlijk echt iets voor u! De inhoud gaat vaak van 160 tot wel 500 liter, dit soort modellen wordt vaak gebruikt door hoveniers en boeren voor bijvoorbeeld het verspreiden van stro, het opbergen van mest of het verplaatsen van bladeren en takken. Deze is dus uitermate geschikt voor het vervoeren van veel, licht materiaal wat meestal het geval is bij werk op het platteland. Indien de lading zwaarder wordt, is het raadzaam de kruiwagen niet volledig te vullen, anders is het wellicht verstandig om voor die ladingen een bouwkruiwagen aan te schaffen.

Veel vervoeren met de grote kruiwagens 

Op het platteland zijn nog regelmatig stallen te vinden, werkzaamheden om deze te onderhouden vragen vaak ook om een grotere kruiwagen die grote ladingen in één kan vervoeren. Er zijn volume kruiwagens beschikbaar met gegalvaniseerd onderstel dat voorkomt dat het frame aangetast kan worden door mestzuren. Deze kruiwagen is daarom ideaal voor mais, hooi of gras en het uitmesten van stallen. De volume kruiwagen komt in meerdere uitvoeringen, zo is hij beschikbaar met één of twee wielen, meestal rubberen luchtbanden. Voor beide is iets te zeggen, twee wielen zorgt voor meer stabiliteit terwijl een enkelwiel zeer wendbaar is, ideaal voor werkzaamheden in kleine ruimtes. De kruiwagen is vaak gemaakt van kunststof, dit zorgt ervoor dat deze licht blijft bij het vervoeren van uw ladingen. Al met al is de volume kruiwagen geschikt voor meerdere klussen op het platteland, een verstandige keuze waar u nog lang plezier van zal hebben.

https://kruiwagen.nl/volume-kruiwagen.html
Solidowonen

Voordelige 14.4 accu voor Makita kopen

Wat zijn de voordelen van de Makita accu 14 4 volt? Als je veel met gereedschap werkt, dan weet je hoe belangrijk het is om goed gereedschap te hebben. Een belangrijk onderdeel van goed gereedschap is de accu. Zonder een goede Makita accu 14 4 volt zal de machine niet naar behoren werken. Helaas gaat een accu niet heel erg lang mee. Elk jaar neemt de kwaliteit van de accu af. Dat is een normaal proces, doordat de accu gemaakt is van bepaalde materialen. Mocht je veel gebruik maken van de accu, dan zal deze nog sneller achteruit gaan. Je merkt dan vanzelf dat de Makita accu 14 4 volt niet meer zo goed werkt als eerst.

Voordelen van een nieuwe Makita accu 14.4 volt

Je zal bijvoorbeeld vaker de accu op moeten laden. Dat is erg onhandig als je met een grote klus bezig bent. Je zal dan steeds moeten stoppen om de accu op te laden en dan pas kun je weer verder. Om zulke problemen te voorkomen is het belangrijk om tijdig de accu te vervangen. Je kan bijvoorbeeld meteen een nieuwe Makita accu 14 4 volt aanschaffen zodra je merkt dat de accu niet meer zo goed is als vroeger. We begrijpen ook wel dat je liever niet al te veel geld uitgeeft aan een accu, maar dat je ook niet met een oude accu wil werken. Een goede oplossing is om voor een replacement van de Makita accu 14 4 volt te kiezen. Een replacement lijkt sterk op de Makita accu 14 4 volt, maar het is geen originele accu. Je kiest dan eigenlijk voor een namaakproduct van hoogwaardige kwaliteit. Het voordeel is dat je ongeveer hetzelfde krijgt als een Makita accu 14 4 volt, maar je betaalt veel minder omdat het niet van het merk Makita is. Dit is erg handig als je niet te veel geld uit wil geven.

https://www.accu-machine.nl/accus/accu-voor-makita/144v-accu-voor-makita/
Solidowonen

Waarvoor is de Makita accu PA12 geschikt?

Voor welke machines is de Makita accu pa12 geschikt? Is de accu van je huidige machine defect of kwijt? Dan wil je deze waarschijnlijk meteen vervangen. Je moet dan wel weten welke accu je nodig hebt. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste Makita accu pa12 voor jouw machine. Wij hebben namelijk veel verschillende accu’s in ons aanbod. Dit zijn niet de originele Makita accu’s, maar goedkopere namaakversies. Dat klinkt misschien niet goed, maar het heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Je krijgt namelijk een accu van hoogwaardige kwaliteit, maar je betaalt een paar tientjes minder. Een replacement accu is namelijk merkloos, waardoor je geen geld hoeft te betalen enkel omdat er een merk op het product staat. Een replacement van de Makita accu pa12 is nagemaakt, waardoor je zeker weet dat deze bij een bepaalde machine en de bijbehorende oplader past. Om het jou makkelijker te maken kun je in de productomschrijving zien voor welke typenummers een bepaalde Makita accu pa12geschikt is. Je kan het typenummer van jouw machine achterhalen door de website van Makita te raadplegen.

Kan je de gewenste Makita accu niet vinden? Neem contact op!

Natuurlijk kan je ook contact opnemen met de aanbieder zodat hij of zij je van advies of van meer informatie kan voorzien. Vaak kun je bij de replacements van de Makita accu pa12 kiezen uit meerdere accu’s. Het verschil tussen de accu’s is de capaciteit. Een accu met een lage capaciteit zal eerder opgeladen moeten worden dan een accu met een hoge capaciteit. Je kan de accu’s met hetzelfde nummer vaak verwisselen. Je kan dan dus zelf kiezen hoeveel capaciteit je nodig hebt. Check altijd wel even of een bepaalde Makita accu pa12 ook echt geschikt is voor jouw machine om problemen te voorkomen. Mocht je toch de verkeerde accu besteld hebben, dan kan je deze retourneren. Je zit dus gelukkig niet vast aan je aankoop.

https://www.accu-machine.nl/accus/accu-voor-makita/
Solidowonen

Waar kun je de Makita accu 18v bestellen?

Wil je graag een nieuwe accu bestellen? Als je voor jouw machine de Makita accu 18v nodig hebt, dan weet je waarschijnlijk al dat dit je veel geld gaat kosten. Gelukkig kan je op een eenvoudige manier geld besparen. Je hoeft namelijk niet per se een originele accu te kopen. Je kan er ook voor kiezen om een replacement voor de Makita accu 18v te bestellen. Deze accu kun je op diverse plekken kopen. De originele accu kun je het beste kopen bij de website van Makita of bij een bedrijf dat diverse machines van Makita aanbiedt. Zo weet je zeker dat je goed advies zal krijgen over de accu die het beste bij jouw machine past. Mocht je liever een replacement voor de Makita accu 18v willen kopen, dan kun je op zoek gaan naar een betrouwbare verkoper.

Makita accu 18 volt kopen

Via internet kun je diverse webshops vinden die kwalitatief hoogwaardige accu’s verkopen die geschikt zijn voor Makita machines. Dit zijn niet de originele accu’s, maar ze zijn wel zo ontworpen dat ze sterk op het origineel lijken. Je betaalt voor deze accu’s veel minder dan voor de originele accu’s. De kwaliteit is trouwens ongeveer hetzelfde. Via deze websites kun je eenvoudig opzoeken welke accu het meest geschikt is voor een bepaalde machine. Vaak heb je keuze uit meerdere accu’s. Het verschil zit dan in het aantal milliampère. Zo kun je eenvoudig kiezen voor een Makita accu 18v die lang meegaat. Dat scheelt je weer tijd die je normaal gesproken kwijt zou zijn aan het opladen van de accu’s. Je kan vaak eenvoudig een bestelling plaatsen via de website. Doordat ze de accu’s in de meeste gevallen op voorraad hebben worden ze snel geleverd. Dat betekent dat je vaak de volgende dag al gebruik kan maken van de nieuwe Makita accu 18v.

https://www.accu-machine.nl/accus/accu-voor-makita/18v-accu-voor-makita/
Solidowonen

Alles voor Beton – lievers trilnaald

Een lievers trilnaald aanschaffen, daar heeft iedere vakman iets aan!

Als vakman weet u ongetwijfeld dat het heel erg belangrijk is om te werken met goede producten. Wanneer u dat namelijk niet doet dan zult u eigenlijk dubbel zo lang bezig zijn met uw werkzaamheden omdat slechte producten het werk niet gemakkelijker maken, het duurt lang of het werk zal binnen korte tijd over gedaan moeten worden. Daarom is het heel erg belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de lievers trilnaald. De lievers trilnaald is echt een kwaliteitsproduct, eentje waar u heel erg veel van kunt verwachten. De lievers trilnaald zal namelijk lang mee gaan en waarschijnlijk heeft u al vaker veel vakmensen erover gehoord dat het een goed product is.

 

Waar kunt u de lievers trilnaald dan het beste aanschaffen?

Het antwoord op die vraag is online. U bent er dan van verzekerd dat u niet te veel betaald voor de trilnaald maar toch kunt u wel rekenen op een goede service van het bedrijf. Voor vragen kunt u namelijk alsnog altijd bij de medewerkers terecht. Zij weten precies waar ze het over hebben en helpen u ook graag met al uw vragen.

https://www.allesvoorbeton.nl/998-lievers-trilnaald

Krachtstroomkabel online bestellen

Krachtstroomkabel

Wanneer u veel verbouwt of zelf een klusbedrijf heeft, dan bent u er vast wel bekend mee. Een krachtstroomkabel. Bij het gebruik van krachtstroom heeft u een speciale krachtstroomkabel nodig. Krachtstroom staat namelijk gelijk als drie normale stroomkabels. Een krachtstroomkabel is gemaakt om hogere belasting aan te kunnen voor apparaten die veel stroom gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn een compressor, een horecaoven of een draaibank. Het loopt dus erg uiteen wat meer kracht nodig heeft. De belasting van de krachtstroomkabel is afhankelijk van de diameter van de verschillende adres. Maar ook de lengte van de kabel speelt hierin een rol. Wanneer er sterke stroom door een kabel wordt gestuurd, dient u te zorgen voor een kabel die dik genoeg is. Wanneer u dit niet doet loopt u het risico op kortsluiting of zelfs een brand door oververhitting. Het is dus erg belangrijk dat u een goede dikte kiest voor een veilig gebruik van de kabel.

Een kabeldikte van 1,5 mm is voldoende voor het gebruik bij 16 Ampère. Bij het gebruik van 25 Ampère zou de kabel alweer te dun zijn. U moet dus goed opletten welke kabel u kiest voor welke kracht. Daarnaast moet u ook op de lengte letten. Er wordt dan ook aangeraden om bij kabels langer dan 25 meter een stap omhoog te gaan in de dikte. Hierdoor kan u namelijk het spanningsverlies compenseren. U kan online een krachtstroomkabel aanschaffen. Wanneer u er niet helemaal uit komt kan u ook altijd het bedrijf om advies vragen. Zij kunnen u verder helpen om de juiste kabel te kiezen voor hetgeen wat u nodig bent.

                                                           

 

https://www.elektrotec.nl/881-krachtstroomkabel
Solidowonen

Klaar voor de winter!

De zomer is bijna ten einde, het gaat weer kouder worden. Eerst vallen alle blaadjes van de bomen en daarna bevriest het water en de weg. De gevaarlijke wintermaanden komen er weer aan! Het gebeurt vaak dat er wel eens een plekje over wordt geslagen met strooien of vegen tijdens deze periode, dit kan erg gevaarlijk zijn. Dit kunt u laten voor wat het is, of zelf actie ondernemen. Pak een zak strooizout en voorkom gladheid, toch? Fout! Waarom moeilijk doen als het vele malen makkelijker kan? Een strooimachine is geen overbodige luxe meer, zeker als u daarmee kunt voorkomen dat de weg glad is en zo dus zorgt voor de veiligheid van uzelf en omwonenden. Maak de buurt een stuk veiliger door zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor een schone en veilige weg.

Voor de wintermaanden wordt het eerst nog herfst. De blaadjes zullen overal liggen en niemand die er iets aan doet, belachelijk! U kunt het net zo goed zelf doen, dan gebeurt het tenminste goed! Dus pak die bezem en veeg de blaadjes bij elkaar, maak een grote hoop, hoop dat het niet wegwaait en gooi het in de groene bak. Gatver, dat moet makkelijker kunnen toch? Zeker, veel makkelijker zelfs. U kunt met een bladblazer veel sneller te werk gaan zonder zoveel moeite te hoeven doen! Het gemak van een bladblazer wordt zwaar onderschat, omdat een bladblazer het opruimen van die vervelende blaadjes leuker en makkelijker maakt! Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn en je hebt er jarenlang plezier van. Vaak komen goede bladblazers ook met een garantie. Niet te vergeten dat je je rug er ook nog eens klachten mee bespaart en veel tijd overhoudt na het schoonmaken van de oprit! Een bladblazer hoeft geen overbodige luxe te zijn, zeker niet in de herfst!

http://www.fuxtec.nl
Solidowonen

Veilig Klussen

Veilig klussen

Van den Brink

Van den Brink gereedschappen is een bedrijf dat online de gebruiksmaterialen voor vele beroepen in de bouw brengt. Onder andere schuurmaterialen voor parketteurs, metselen, stukadoor, plafondsystemen, loodgieter en luchtgereedschappen.

De Schuurband

De schuurband is in verschillende soorten en maten te verkrijgen bij van den brink gereedschappen. Zo zijn er fijne schuurbanden maar ook grove. Ook zijn de schuurbanden in verschillende maten te verkrijgen. De maten variëren tussen de 200 en 750 millimeter. De dichtheid van de korrels die op de schuurband zitten bepaalt hoe grof die is. Zo heb je schuurbanden met 30, 150 of met 180 korrels.

Breed assortiment

Van den Brink gereedschappen heeft een groot assortiment met veel keuze tussen producten. De producten zijn te verkrijgen via de webshop of in de winkel. Door de grote hoeveelheid aan keuze is er voor ieder wat wils en biedt van den Brink gereedschappen ook een goed assortiment voor bedrijven en instanties die werkzaam zijn binnen de bouwsector.

Prijs / kwaliteit

De prijs probeert van den Brink gereedschappen zo laag mogelijk te houden maar de kwaliteit is wel dat gene wat voorop staat bij het bedrijf.

Retourneren

Wanneer u een product wilt retourneren kan dat alleen in overleg. Retourneren wil van den Brink zo makkelijk en snel mogelijk afhandelen. Meld het daarom bij hun wat u wilt. U ontvangt dan een mail met de bevestiging van uw verzoek. Achtereenvolgens ontvangt u een e-mail met de instructies voor het verzenden van het artikel.

Retourkosten

Verzenden of retourneren binnen Nederland: Verzendkosten: 7,50 Gratis verzending boven de 250 euro Verzending per TNT of Expediteur.

Verzenden of retourneren in het buitenland

België: 11,00 Overige landen: 32,00

Annulering

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u zich bedenkt over een product of dat u zich heeft vergist. Daar houd van den Brink dan ook rekening mee. Zodra de order nog niet is verzonden kunt u uw bestelling kosteloos annuleren. Hier zijn dus geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een mail te sturen naar info@bestelgereedschappen.nl Hierin deelt u mee wat u wilt annuleren en wat het ordernummer is. U kunt ook telefonisch annuleren. Een eventuele betaling wordt binnen 30 dagen terug gestort.

Vragen?

Wanneer u nog vragen heeft over één van de zaken kunt u natuurlijk altijd mailen naar bovenstaand e-mail adres of even bellen. Kijk voor meer informatie op www.bestelgereedschappen.nl of bestel de haakse slijper meteen via onderstaande link.

https://www.dwcprint.nl/