Categoriearchief: Gezond wonen

Tips van bouwkundige keuring Alkmaar wanneer u met kinderen naar een nieuwe woning verhuist

Advies van bouwkundige keuring Alkmaar wanneer u met kinderen verhuist

Verhuizen naar een nieuw huis kan een spannende onderneming zijn, een nieuwe start die het potentieel voor nieuwe vrienden, kansen en ervaringen met zich meebrengt.

Voor ouders van jonge kinderen kan het proces van aanpassing aan een nieuw huis echter stressvol zijn. Hoewel je misschien proactief bent geweest om veiligheidsrisico’s in je oude huis af te wenden, vraagt ​​een overstap naar een nieuwe hernieuwde bewustwording van alles wat mogelijk schadelijk is voor je kinderen. Helaas gebeuren meer dan een derde van de kinderblessures en sterfgevallen thuis, met verwondingen aan huis als nummer 1 reden waarom kinderen jonger dan 3 naar spoedeisende hulp gaan.

Gelukkig kunnen gewetensvolle ouders veel doen om dergelijke verwondingen te voorkomen. Overweeg deze tips om uw kinderen veilig te houden tijdens het verhuisproces en daarna.

Bouwkundig advies Alkmaar controleert uw huis om problemen uit te sluiten.

Wees proactief met voorzorgsmaatregelen

Wacht niet tot al uw bezittingen zijn verplaatst en u de laatste hand legt. Evalueer in plaats daarvan potentiële veiligheidsrisico’s voordat de verhuizing begint, en koop belangrijke gereedschappen en armaturen, zodat u eerder aanpassingen kunt doen in plaats van achteraf aan te passen. Breng vervolgens, als alles op zijn plaats is, de resultaten opnieuw opnieuw af. “De eerste stap naar een veilig thuis … is door de ogen van je baby naar de wereld te kijken”. “Zie wat er interessant uitziet en wat kan worden bereikt. En ik bedoel het letterlijk – ga op je handen en knieën zitten in je nieuwe huis en controleer op kleine dingen waar je baby zich in kan verstikken”.

Schakel al uw blinderingen in de draadloze variëteit

Kinderen en koorden mengen zich niet, en de snoerachtige bijlagen die oude stijl jaloezieën en andere raambedekkingen aanpassen, zijn verwurgingsgevaren. Als de ramen van uw nieuwe huis voorzien zijn van raambekleding met snoer, vervangt u ze onmiddellijk door de snoerloze varianten die verkrijgbaar zijn bij grote Amerikaanse retailers. Zoek naar het label Best for Kids (TM) dat raambekleding certificeert die het beste geschikt is voor jonge kinderen.

Bent u er niet zeker van of uw huis aan alle veiligheidsmaatregelen voldoet, schakel dan bouwtechnische keuring Alkmaar is voor een veilig onderkomen.

https://bouwkundige-keuringalkmaar.nl
Solidowonen

Cbd Olie Online

CBD-olie is zeer goed betaalbaar

CBD-olie is eenvoudig en legaal aan te schaffen, betaalbaar, en voor iedereen geschikt. CBD-olie is eenvoudig online te verkrijgen via webshops, maar ook in fysieke winkels. Let u er wel altijd op dat u gecertificeerde CBD-olie koopt.

Het gebruik van CBD-olie geeft geen bijwerkingen. Van kind tot volwassene. CBD-olie wordt zelfs bij dieren gebruikt. De inname van CBD-olie heeft een positieve, heilzame werking op lichamelijke klachten, zoals o.a. hoofdpijn, artritus, spierpijn, huidklachten, tandvleesproblemen, spastische darmen, gezichtsklachten, slaapproblemen, maar ook tegen psychische, geestelijke klachten zoals o.a. angsten, spanningen, stress en depressie. Bij regelmatig gebruik van CBD-olie (of aanverwante CBD-producten) zult u merken dat u lekkerder in uw vel gaat zitten, rustiger en energieker wordt, dieper en langer slaapt. Kortom, u voelt zich gewoon lichamelijk en geestelijk fijner.

CBD-olie is erg populair, het is al door veel mensen ontdekt. Heeft u eenmaal de voordelen van CBD-olie lichamelijk en geestelijk ondervonden, dan zult ook u een regelmatige gebruiker van CBD-olie worden.

CBD-olie heeft een licht bittere smaak. Vindt u de smaak van CBD-olie niet prettig, dan kunt u ook gebruik maken van CBD-pasta of CBD-capsules. Deze CBD-producten zijn smaakloos. Bovendien zijn deze CBD-producten eenvoudig in te nemen met een glas water o.i.d.

 

http://www.cbd-olie-online.nl
Solidowonen

Wanneer moet u sloten laten vervangen?

Het is weer de tijd van het jaar om uw sloten te laten vervangen. Veel cilindersloten geven in de wintertijd niet meer thuis.

Uw cilinderslot draait al iets lastiger de laatste dagen, echter u staat er helemaal niet bij stil. Echter nou draait uw slot absoluut niet. U bent buitengesloten. U kan uw slot geen eens meer open krijgen. De slotenspecialist kan binnen dertig minuutjes bij u zijn. Eveneens afgebroken sleutel zijn voor ons geen probleem. Samen met u kijken we of u deurslot te herstellen lijkt, of dat ‘t mogelijk slimmer is om uw oude sloten laten vervangen in Hilversum. Dit is de slotenspecialist om het even!

Deur dichtgevallen?

Wij blijken zelfs in de avond per telefoon bereikbaar. Wij assisteren u zelfs in de avond met genoegen pijlsnel omdat we in de provincie blijven. Lijkt de sleutels afgebroken? Blijkt der lijm binnen uw slot? Dat kost uw slotenmaker zeker weten enorm veel moeite. Deze slotenmakers bekijken dat kaliber situaties iedere morgen. Wanneer u dergelijke iedere ochtend doet is het geen enige moeite meer. Derhalve eveneens zodra de sleutel nog aan uw binnenkant bij het slot zit. Steeds vlot uw woonhuis in door de gepassioneerde servicemonteurs.

Voor ieder veiligheidsslot de oplossing

Haast alle cilindersloten werken met ongeveer eenzelfde mechanica. Cilinderslotjes blijven de voorliefde, derhalve verdiepen wij ons graag in deze talloze soorten slotjes. Krijgt u te maken met het vastzittend achterdeurslot, één vastzittend rolluik, of de deur die geen eens doet wat ‘t moest uitvoeren: aarzel nooit en laat de vakmannen kijken richting u probleem. Zij functioneren rap en krachtig. Onze sloten makers hebben nooit iets liever dan uw cijferslot perfect en snel voor u repareren..

Verwisselen van deursloten

Nog eens 2 dikwijls uitgevoerde activiteiten bij de slotenspecialist. Wij renoveren kapotte sloten en plaatsen onveilige cilindersloten. Elk jaar arriveren er nieuwe cilindersloten op de winkel. Een persoon verwacht dat uw cilinderslot constant uitstekend werkt. Totdat uw achterdeurslot niet draait. Aangezien bijwijlen dient een deurslot eveneens vernieuwt te worden. Met ons zit u met onze veiligheidssloten service goed. Met elk soort slot kunt u bij onze slotendienst naar toe.

Braakschade

Met voorkomen van schade door inbrekers bieden we u gaarne vakkundig advies. We inspecteren of alle sloten in voordeuren en kozijnen voldoen aan de laatste veiligheid eisen. Onze vakmannen kan u 24 uur per dag bereiken voor noodgevallen als schade door inbraak, doch tevens bij het vernieuwen van alle hang- en sluitwerk.

Solidowonen

Wat is een infrarood sauna voor thuis?

Een professionele infrarood sauna ziet er op het oog niet veel anders uit dan de traditionele houten sauna, maar het effect is heel anders. De infraroodstralen verwarmen voor 80% rechtstreeks de huid, zonder dat er warme lucht aan te pas komt. Het infrarode licht bestaat uit drie typen golven met elk een eigen golflengte die allen een verschillende uitwerking op de huid hebben. De temperatuur in een infrarood sauna is tussen de 40 en 50 graden. Deze lucht is aangenamer om in te adem dan de lucht in een gewone sauna, waar de luchttemperatuur wel kan oplopen tot 100 graden. Door de lagere omgevingstemperatuur hoeft men de infrarood sauna ook niet perse te combineren met een koud dompelbad, waardoor de gezondheidsrisico’s kleiner zijn. Men hoeft minder te zweten waardoor de bloedvaten minder uitzetten en de hartslag minder verhoogd wordt. Mensen met reuma hebben veel baat bij een infrarood sauna, omdat het vooral in de koudere periodes van het jaar, waarin een reuma-patiënt meer hinder ondervind van de ziekte, veel verlichting wordt gegeven. Ook bij spierpijn na grote sportprestaties is gebleken dat de infrarood straling een positief effect heeft. Bent u ook nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, kom eens langs.

Is een infrarood sauna ook iets voor u?

Velen gingen u al voor om het positieve effect te ervaren van een infrarood sauna. Het is een uitstekend middel om eens lekker te ontspannen en de opgedane stress van je af te laten glijden. Na een tijdje in een infrarood sauna merk je dat je spieren ontspannen en je voelt dat je helemaal tot rust komt. Omdat de warmte meteen op de huid komt zul je merken dat je gaat zweten. De huid gaat zichzelf zuiveren van afvalstoffen en je begint calorieën te verbranden. Door de warmte wordt de bloeddoorstroming door je lichaam bevorderd en zal er voor zorgen dat je spier- en/of gewrichtspijn zal verminderen. De luchttemperatuur is in een infrarood sauna tussen de 40 en 50 graden en dat is een stuk lager dan in een klassieke sauna, waar de temperatuur wel kan oplopen tot 90 graden. De infraroodstralen verwarmen ons lichaam zonder de omgevingslucht te verwarmen en zo gaat er geen energie verloren. Een infrarood sauna kan een goede ondersteuning bieden bij de behandeling van uiteenlopende medische klachten. Echter dient u hiervoor wel eerst contact met uw huisarts op te nemen. Bent u nu ook nieuwsgierig geworden wat een infrarood sauna voor u zou kunnen betekenen.

http://sauna4you.nl/infrarood-sauna/
Solidowonen

Plaats vandaag nog uw warmtemeter

Het plaatsen van warmtemeters wordt steeds populairder. In de toekomst zal energie waarschijnlijk nog duurder worden, waardoor het nauwkeurig meten van de energie steeds belangrijker wordt. Maar wat is een warmtemeter nu precies en wat zijn de voordelen ervan? U leest het in dit artikel. 

Een warmtemeter, ook wel doorstroommeter of energiemeter genoemd, meet de hoeveelheid water die door de CV-leidingen loopt en de temperatuur van het water. De warmtemeter wordt geplaatst in de CV-leidingen en het bestaat uit een waterhoeveelheidsmeter, twee temperatuursensoren en een elektronisch rekenwerk. De meter bestaat uit twee temperatuursensoren, de één meet de aanvoertemperatuur van het water en de andere sensor meet de temperatuur van het water als het uw woning weer verlaat. 

Een andere manier om het warmteverbruik in de woning te meten is met een radiatormeter. Echter is een energiemeter een stuk nauwkeuriger, omdat die het warmteverbruik van de hele woning kan meten. Radiatormeters geven een schatting van het warmteverbruik en houden geen rekening met het feit dat water zijn warmte verliest als het door de woning wordt gepompt. 

Wat zijn voor gebruikers van een doorstroommeter dan precies de voordelen? Hier staan ze op een rij:

  • De gebruiker ontvangt jaarlijks een correcte jaarafrekening en deze is gebaseerd op de feitelijke meterstanden.
  • Het voorschot kan nauwkeurig worden vastgesteld.
  • Wanneer het gebruik afwijkt, is het vaak mogelijk om tussentijds het voorschot aan te passen. Zo komt de gebruiker niet voor verrassingen te staan.
  • De gebruiker hoeft niet meer jaarlijks de meterstanden door te geven.
  • De gebruiker hoeft niet meer jaarlijks iemand binnen te laten van het energiebedrijf om de meterstanden op te laten nemen.

Bij VWV kiezen we ervoor om uitsluitend gebruik te maken van hoog kwalitatieve en optimaal nauwkeurige warmtemeters. Bij ons kunt u terecht voor standaardwarmtemeters tot zeer geavanceerde radiografische en op afstand uitleesbare warmtemeters. Wilt u er meer over weten? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

https://www.vwv.nl/warmtemeters/
Solidowonen

Jacuzzi voor ontspanning en een goede gezondheid

Denkt u dat een jacuzzi kopen alleen maar luxe is dan heeft u het fout. Een jacuzzi ofwel bubbelbad biedt namelijk zoveel meer dan alleen maar luxe en bubbels. Wat veel mensen niet weten is dat een jacuzzi een zeer weldadige werking heeft op het gehele lichaam. Van een algemeen gevoel van welbehagen tot pijnverlichting bij reumatische klachten.

Deze effecten worden veroorzaakt door een combinatie van het aanwezige warme water, bubbels en, misschien het allerbelangrijkste, massagejets. Allereerst zorgt de combinatie van deze facetten voor een gevoel van totale ontspanning. Na een half uurtje in een jacuzzi zult u zich al snel als herboren voelen. Dit gevoel komt doordat het lichaam een natuurlijk drijfvermogen krijgt in het water. Hierdoor wordt de druk op spieren en gewrichten tot wel 90% afgenomen.

Dit gegeven is voor mensen met gewrichtsklachten, zoals mensen met bijv. reuma ervaren, zeer aangenaam. De pijn die zij dagelijks ervaren neemt met een dagelijks gebruik van het bubbelbad sterk af. Ook mensen met rugklachen ervaren ditzelfde gevoel.

Ook veel sporters hebben baat bij regelmatig gebruik van dit wellness bad. Het versterkt namelijk het spierweefsel en gaat spierpijn tegen. Dit alles wordt gerealiseerd door de diepe massage die de aanwezige jets afgeven. U wordt op de door u gewenste plekken gemasseerd. Dit gebeurt op zo’n manier dat een therapeut hier bijna niet tegen op kan. Zo is de ervaring.

Ook voor mensen die last hebben van een slechte bloedcirculatie is een bubbel sessie zeer aangenaam. Door de warmte en de massage wordt de bloedcirculatie zeer effectief verbeterd. Hieronder sommen we nog de gezondheidsfacts van een jacuzzi bad nog even op en lichten we deze al samenvattend nader toe.

Jacuzzi facts

Verwarmd water: Warm water opent de bloedvaten en zorgt voor betere doorstroming van het bloed en afvoer van afvalstoffen.
Het water zorgt voor gewichtloosheid waardoor de druk op uw spieren en gewrichten verminderd en ze de kans krijgen om te ontspannen. Ook zorgt warm water voor de aanmaak van endorfine. Endorfine is een stofje in het lichaam dat u zich goed laten voelen. Een zeer plezierig gevoel dus.

Stressverlagende werking: Tegenwoordig heeft iedereen wel te maken met stress. Stress hoeft niet erg te zijn. Je hebt het zelfs nodig om optimaal te kunnen functioneren. Toch kan stress ook teveel worden, met lichamelijke en geestelijke klachten tot gevolg. Om stress tegen te gaan of te verlichten is een jacuzzi een uitermate geschikt product. Je ontspant volledig en kan alles even de boel de boel laten.

Spier- en gewrichtspijn: Twintig minuutjes in een Jacuzzi of spa bubbelbad kan pijnlijke spieren, kwetsuren en verrekkingen verlichten en verminderen. Jacuzzi’s zorgt daarnaast tevens voor een optimale beweging van de spieren. De jets zoren namelijk voor een krachtige en flexibele massage waardoor beschadiging wordt voorkomen en herstel wordt gestimuleerd. Dit is de reden dat vele sporters hun weg naar de jacuzzi al geruime tijd hebben gevonden. Uiteraard geldt dit ook voor de niet sportende mens. Het blijft immers ook een product voor pure ontspanning. En wie wilt dat nu niet in deze tegenwoordige, drukke maatschappij.

Nachtrust: De combinatie van aangename warmte en ontspannende massage geeft u een betere nachtrust. Het laat uw lichaam zijn thermostaat lager zetten waardoor u een diepe en relaxerende slaap verkrijgt

http://www.sunspabenelux.nl