HJN elektrische kachel met accumulator

Elektrische kachel, HJM met accumulator

De allernieuwste HJM elektrische kachel is voorzien van een accumulator. Dit s een speciaal gemaakt blok in de kachel die ervoor zorgt dat de warmte die afgegeven is opgeslagen wordt zodat hij nadat de kachel uitgezet is er nog warmte agegeven kan worden. Dit is perfect voor in uw slaapkamer, woonkamer of werkkamer. De kachel zal op deze manier ook minder stroom verbruiken.

Daarnaast heeft de HJM elektrische kachel een intelligente digitale controller waar men bijvoorbeeld tijdblokken in kan programmeren. Ook enkele voorgeprogrammeerde programma’s zijn aanwezig zoals de eco funktie en confort modus die de kachel zelf weer terug zet na bijvoorbeeld 2 uur. Ook de anti vries stand is heel handig in ruimtes waar geen leidingen moge bevriezen als het heel koud is.

De “raam of deur open” funktie is een unieke funktie die standaard reeds in de elektrische kachel aanwezig is. Hij zal zelf detecteren of er een raam of deur open staat en daarna zichzelf uitschakelen. Zo gaat er geen onnodige energie verloren.

De in Europa (Spanje) gemaakte kachels worden in eigen land uitsluitend verkocht via de luxere doe het zelf winkels maar zijn in Nederland online te bestellen bij ElektrischeKachel.EU.

De kachel is klein en wordt geleverd met muur bevestigingsbeugels. Als optie zijn er voetjes leverbaar voor plaatsing op de grond.

http://www.elektrischekachel.eu

http://www.elektrischekachel.eu/huis-kantoor/HJM-elektrische-kachel-2000Watt