Hovenier Dongen: een tuinontwerp op basis van de wensen van de klant

Door de wensen van de klant in kaart te brengen en op basis hiervan een tuinontwerp te maken, kan Groenservice de Moeren, een hovenier Dongen, een mooie tuin realiseren. Deze wensen worden in kaart gebracht door middel van een goed oriënterend gesprek. Het is daarbij belangrijk om de mogelijke functies te bedenken en de ligging van de tuin in acht te nemen. De plaats van de zon in een tuin maakt veel verschil met het oog op beplanting en legging van het terras. Uit de schetsen wordt een keuze gemaakt die wij als hovenier Bavel vervolgens verwerken in een uiteindelijk ontwerp. Hiermee wordt de uiteindelijke tuin weergegeven.

Particuliere klanten en advies bij hovenier Bavel

Particulieren kiezen er steeds vaker voor om de tuin aan te laten leggen door een specialistische hovenier Bavel. Hierdoor wordt in een keer een droomtuin gecreëerd waar in genoten kan worden. De tuin wordt een uniek kenmerk van een huis en draagt de stijl uit van de huidige bewoner. In sommige woonwijken wordt gekozen voor een tuin die aansluit op de wijk. Zo krijgt de buurt een uniforme uitstraling en krijgt men het idee in een parkomgeving met veel groen te wonen. Een hovenier Dongen speelt hier op in door uitgebreid de mogelijkheden te bespreken en een advies op maat aan te bieden.

Gedegen tuinonderhoud

Een goed onderhouden tuin is een plaatje om naar te kijken en van te genieten, er wordt dan ook veelvuldig gekozen om het onderhoud uit te besteden aan een hovenier Bavel. Er wordt om verschillende redenen gekozen voor het uitbesteden. De ene tuineigenaar heeft het te druk terwijl bij de ander groene vingers ontbreken. Om dan toch te kunnen genieten van een fijne omgeving kan de verzorging het beste uitbesteedt worden. Het oog wil ook wat en een stenen omgeving of een slecht onderhouden tuin past hier niet bij. Door het onderhoud uit te besteden aan een hovenier Dongen is het mogelijk planten te plaatsen die intensieve verzorging nodig hebben.  

https://groenservicedemoeren.nl/