Categoriearchief: Huishouden en schoonmaak

Solidowonen

Vakkundig schoonmaakbedrijf in Enschede

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Enschede nodig omdat uw bedrijfskantoor of uw huis een grondige schoonmaakbeurt nodig heeft. Dit schoonmaakbedrijf in Enschede biedt u de diensten aan om uw hele pand te reinigen zodat als dit schoonmaakbedrijf in Enschede klaar is, u het gevoel heeft dat u weer in een nieuw pand binnenloopt. Dit schoonmaakbedrijf in Enschede heeft een lijst op hun website staan, hierin staat waarin dit schoonmaakbedrijf in Enschede gespecialiseerd is. Dit zijn enkel een paar voorbeelden van de lijst, glasbewassing, gevelreiniging, dakgoot reiniging en schoonmaak en onderhoud van Vve’s en bedrijfspanden. Zoals hierboven ook geschreven staat zijn dit een paar voorbeelden van de hele lijst die dit schoonmaakbedrijf in Enschede op de website heeft staan waarin ze gespecialiseerd zijn. Ook kunt u klantenervaringen op de website vinden, hier geven mensen die al eerder gebruik van de diensten van dit schoonmaakbedrijf in Enschede hebben gemaakt hun mening over de kwaliteit die ze leveren. Het personeel bestaat uit een enthousiaste en gemotiveerde groep waardoor de opdrachten zo snel en goed mogelijk worden afgerond.

 

Contact opnemen met dit schoonmaakbedrijf in Enschede

 

Als u nou contact wilt opnemen met dit schoonmaakbedrijf in Hengelo omdat u geïnteresseerd bent in de diensten die ze voor u aanbieden, kunt u het e-mailadres vinden op de website. Daar kunt u uw vragen heen sturen betreffende dit schoonmaakbedrijf in Enschede. Als u liever meteen in contact wilt komen met dit schoonmaakbedrijf in Enschede en wilt u niet wachten op een antwoord op uw mail, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met dit schoonmaakbedrijf in Enschede. U kunt het telefoonnummer vinden op de website, deze is beschikbaar voor telefonisch contact op de momenten dat deze onderneming geopend is. Ze proberen u altijd zo goed en snel mogelijk te helpen, hierdoor blijven beide partijen tevreden en kunt u de samenwerking goed afsluiten.

 Solidowonen

Alarmsystemen voor thuis voor het beveiligen van je woning

Inbrekers zullen altijd op zoek zijn naar het volgende huis om in binnen te dringen. Deze mensen volgen elke beweging in en rond het huis en zullen als je het het minst verwacht toeslaan. De National Home Security Council verklaarde dat er in de Verenigde Staten elke 12 seconden een inbraak plaatsvindt. Dit is een reden tot zorg omdat iedereen het volgende slachtoffer kan zijn. Geen buurt is veilig in deze onzekere tijden en beveiligingssystemen voor thuis beschermen je huis tegen inbraak en diefstal.

De alarmsystemen voor thuis zijn ontworpen met het oog op de veiligheid en het welzijn van de consument. Het aantal inbraken neemt in een alarmerend tempo toe en de statistieken tonen aan dat een onbeschermd huis 2,7 keer meer kans loopt om doelwit te worden dan een huis met een beveiligingssysteem. Dit alleen al zou je ervan moeten overtuigen dat in de onveilige wereld van tegenwoordig alarmsystemen bij je thuis een waardevolle investering zijn voor het beschermen van je huis, je bezittingen en je dierbaren.

De alarmsystemen worden zo geplaatst dat ze alle mogelijke plaatsen waar indringers je huis kunnen binnenkomen en weer kunnen verlaten in de gaten houden. Het systeem kan, aangezien er nu ook draadloze sensoren beschikbaar zijn, aan elk huisontwerp worden aangepast. Draadloze systemen bieden een eenvoudige installatie om zo elke hoek van je huis te beschermen. Bedrade systemen worden vooral voor nieuwe woningen aanbevolen. Deze systemen worden dan meteen opgenomen in het constructieontwerp van het huis. In oudere huizen kunnen zowel draadloze als bedrade systemen worden geïnstalleerd en deze bieden beiden dezelfde mate van bescherming.

Dit is het moment om het plaatsen van een beveiligingssystemen bij je thuis te overwegen. Preventie is het beste medicijn. Onderzoeken hebben aangetoond dat de meeste mensen pas alarmsystemen kopen nadat er een diefstal thuis heeft plaatsgevonden en dit is niet de juiste manier om je gezin te beschermen. Als je geen beveiligingssysteemthuis hebt, wees dan op je hoede voor de gevolgen die kunnen optreden als deze ongelukkige gebeurtenis zich voordoet. Iedereen zou het volgende slachtoffer kunnen zijn. Het volgende slachtoffer kan jij dus ook zijn.

Met een alarmsysteem bij je thuis zul je elke keer als je weg gaat met een gerust hart thuis de deur achter je dichttrekken. Met alarmsystemen die speciaal voor jouw huis zijn ontworpen, heb je de zekerheid dat je gezin en je bezittingen veilig zijn. Voorkom criminaliteit door bij jou thuis een alarmsysteem te laten installeren. Veiligheid zou, als het gaat om je dierbaren, je grootste zorg moeten zijn.

 

https://offerte.nl/alarm
Solidowonen

De wasdroger voor schone kleren

Wat is er nu lekkerder dan om schone kleren aan te doen. Het is heerlijk om te genieten van de kleren welke uit je wasmachine komen. Wanneer het niet zo zonnig is dan is het natuurlijk goed om een wasdroger in huis te hebben. Een goede wasdroger helpt je om de kleren mooi droog te maken. Genieten toch!?

Een wasdroger of een droogtrommel of droogautomaat, droogkast of droger is een toestel wat zorgt voor droge kleren. Er zijn meerdere woorden voor. In Nederland heeft meer dan de helft van de mensen een wasdroger in huis. Veel mensen kiezen ook voor een combinatie van een wasmachine en wasdroger.

De techniek

Een wasdroger met een trommel is een oplossing. De trommel wordt aangedreven via een riem met een elektromotor. Doordat er gaatjes in de trommel zit komt er lucht bij. Een verwarmingselement verwarmt de lucht welke wordt aangezogen. Met een tijdklok is het mogelijk om een programma te maken. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een vochtmeter om de droger automatisch te laten stoppen. De trommel kan met meerdere programma’s draaien. Het zal ook alle kanten op gaan om de was mooi droog te krijgen. Natuurlijk is er ook een veiligheid ingebouwd om de deur niet zomaar te openen onder het draaien.

Hoe ziet het eruit?

De vorm plus de afmetingen van de wasdrogers zijn vaak gelijk aan die van de wasmachine. Het maakt het zowel mogelijk om een wasdroger bovenop op een wasmachine te zetten, als andersom. Eigenlijk staat de wasmachine altijd onderop. Het is ook de meest zware machine van de twee.

De verschillende soorten wasdrogers

Er zijn twee verschillende methoden om het water af te voeren. Er is vochtige lucht welke via de flexibele waterslang afgevoerd kan worden. Ook is een condensor droger welke het vocht opvangt in een bakje. Een luchtafvoerdroger is vlugger klaar dan een condensdroger, maar kost omgerekend meer energie. De condensdroger vergt modaal slechts een derde van de energie van de luchtafvoerdroger, vooral omdat er meer warmte hierbinnen blijft plus het niet meer tevergeefs in de ruimte ter wordt geblazen. Eentje condensdroger is om meer zaken (toegevoegde ventilator, waterpomp plus condensor) meer storingsgevoelig. Wel een nadeel dus.

Eentje relatief nieuwe variant van een condensdroger is een warmtepompdroger. Het is een machine welke warmte uit hun omgevingslucht haalt.

Nieuwe technieken zorgen voor meer keuze. Let op het energieverbruik, de capaciteit en de programma’s, voordat je een droger koopt.

Heeft u nog Miele onderdelen nodig? Neem dan een kijkje bij Fiyo!

 

Solidowonen

Help! Mijn wasmachine heeft kuren!

Uw gewaardeerde hulp in de huishouding laat het ineens afweten. Natuurlijk op een moment dat u bergen was te doen heeft. U zit het de handen in het haar. Gaat u direct een nieuwe machine kopen? Wacht u nog even voor u besluit afscheid te nemen van uw trouwe machine.

Soms zijn de storingen van uw wasmachine eenvoudig op te lossen. De Witgoed Reparatie Centrale heeft de 3 nummer wasmachine storingen voor u op een rijtje gezet.

Nummer 1 van veel voorkomende storingen: een verstopte afvoerpomp. Soms raakt er een kledingstuk of een voorwerp tussen de trommel en de kuip. Dit voorwerp zoekt zich dan een weg naar de afvoerpomp, om de boel daar vast te laten lopen. In de handleiding van uw machine staat vaak een duidelijke beschrijving hoe u de afvoerfilter kunt verwijderen en hoe u het voorwerp uit het pomphuis kunt halen. Zit er een voorwerp (zoals een BH-beugel of muntje) vast tussen uw kuip en de trommel dan moet helaas de machine open voor deze voorwerpen schade veroorzaken aan uw machine. Dit is een kleine reparatie die zeker niet duur hoeft te zijn.

Nummer 2 van veel voorkomende storingen: defecte deurschakelaar. Uw machine heeft een ingebouwde veiligheid om wateroverlast te voorkomen: als het deurtje niet goed dicht is pakt uw machine geen water en zal dus niet beginnen met haar programma. Dit betekent alleen ook dat uw machine niet gaat wassen als het schakelaartje van de deur kapot is. Op zich is dit een kleine reparatie. Zeker als uw machine nog niet oud is, is uw wasmachine het repareren zeker waard!

Nummer 3 van veel voorkomende storingen: stinkend wasgoed. Als het wasprogramma klaar is zit er nog veel restwater in uw wasgoed. Als u de was niet gelijk uit de machine haalt groeien bacteriën in record tempo, zeker omdat uw was ook nog lekker warm is. Haal uw was direct uit de machine om stank te voorkomen.

Solidowonen

Travertin vloer polijsten

Travertin vloer is een van meest voorkomende natuurstenen vloeren in Nederland. Dit omdat het een natuursteen is uit eigen boden. Het is een van de weinige natuurstenen dat we in Nederland kunnen mijnen.

Wat is travertin?

Travertin is een kalksteen waar travertin vloeren van worden gemaakt. In Limburg zijn er kalksteen groeves. De kalksteen uit Limburg staat ook beter bekend als mergel. Al in de tijd van de Romeinse Rijk begon het mijnen van mergel in Limburg en dit zette door tot in onze tijd. De Romeinen gebruikten het als bouwmateriaal en dit doen wij nog steeds. Inmiddels zijn er in Limburg dan ook hele lange en diepe tunnels. Sommige van deze kilometer lange tunnels zijn open voor bezoekers als toeristenattractie.

Travertin vloeren

Travertin vloeren zijn heel duurzaam maar je moet ze wel goed onderhouden. Dit kun je doen door travertin vloer polijsten. Hierdoor word het vloer weer als nieuwe en krijgt het bovendien een beschermlaag. De beschermlaag dat door travertin vloer polijsten ontstaat, zorgt er voor dat water er niet in kan komen. Het stoot ook vaak vuil af. Je kunt hier meer over leren door de informatie op de onderstaande websites te lezen.