Categoriearchief: Kamers en ruimtes

Solidowonen

wandtegels keuken

Ben jij opzoek naar nieuwe wandtegels in de keuken of in de badkamer? Dan is dit artikel ideaal voor jou!

 

Een wandtegel voor iedereen

Sinds een aantal jaren worden wandtegels steeds vaker gebruikt bij het ontwerpen van keukens en badkamers. Deze trend lijkt ook niet snel in stijging te verminderen aangezien wandtegels in de keuken en in de badkamer een stuk mooier zijn als andere alternatieven. Ook de enorme keuze in tegels en de kleuren van deze tegels zorgen ervoor dat er voor iedereen wel wat leuks te vinden is. Naast deze bovenstaande feiten over de wandtegels is het ook mogelijk om de wandtegels in verschillende patronen te doen. Al met al kun je kiezen uit:

 

–       Verschillende kleuren wandtegels

–       Verschillende grootte wandtegels

–       Verschillende materialen van de wandtegels

–       Verschillende patronen op de muur

–       Verschillende diktes van de wandtegels

 

De uitstraling

De meest gekozen wandtegels in de keuken zijn wit, dit komt door de uitstraling die het geeft en omdat deze duidelijk de vuile plekken laten zien. Toch komen de donkere kleuren steeds vaker voor, zo zie je momenteel steeds meer beton grijze, antraciet, donker blauwe of zelfs zwarte tegels. Deze kleuren vallen minder op en passen net als wit erg goed bij de moderne uitstraling van veel woningen. Ook zijn de tegels van nu in tegenstelling tot jaren geleden vaak veel eentoniger en zonder printjes. Vroeger moest er eigenlijk altijd wel een printje in de tegel staan, zowel in de badkamer tegels als in de keuken tegels. Zo zie je maar dat, hoewel de wandtegels tijdloos zijn, de printjes en kleuren dit niet altijd zijn. Zorg er dan ook voor dat je iets kiest wat jij mooi vind en waar jij de komende jaren nog graag naar blijft kijken!

https://www.vlagsma.nl/wandtegels-keuken/

Zit sta bureau

Waarom zou ik een zit sta bureau kopen?

Tegenwoordig zitten we te lang. Een gezonde verdeling hierbij is 1/4de van uw tijd te staan en 3/4e te zitten. Hierom wordt de zit sta bureau steeds bekender. Dit bureau kan makkelijk versteld worden tot een hoogte waardoor u staand kunt werken. Dit voorkomt of helpt tegen rugklachten. Wanneer u staat is uw wervelkolom in een natuurlijke houding. Ook zorgt staand werken voor meer productiviteit. Staan zorgt ervoor dat hersenen actiever worden en uit onderzoek is gebleken dat het uw bloedsuikerspiegel verlaagt. Natuurlijk kunt u ook makkelijker even een stukje lopen of bewegen. Het is belangrijk om genoeg pauzes te nemen van uw computer. Een goed bureau is niet het enige wat nodig is voor een goed kantoor, een ergonomische bureaustoel is ook essentieel. 

 

Verschillende zit sta bureaus

Een zit sta bureau is een cruciale verbetering voor uw kantoor of huis, maar waar moet u op letten wanneer u er een wilt kopen? Er zijn twee opties voor het verstellen van uw zit sta bureau, optie één is elektrisch. Daarbij hoeft u alleen op een knop te drukken en het veranderd van hoogte. Optie twee is een handmatig verstelbaar zit sta bureau. Hierbij is elektrisch het meest praktisch, elektrisch zorgt er namelijk voor dat uw medewerkers eerder het bureau verzetten.

De meeste zit sta bureaus kunnen het gewicht van een laptop en verschillende bureauartikelen zonder enig probleem houden, maar wanneer u zware spullen op uw bureau wilt zetten is het handig dat u wel naar de draagcapaciteit kijkt. 

https://www.goedkoopinrichten.nl/zit-sta-bureau/
Solidowonen

Interieur impressies – voor alle partijen

Inmiddels hebben we bij Blaised al heel wat mensen blij mogen maken met onze interieur impressies. In deze blog een kleine greep uit onze klanten en samenwerkingen.

 

Veel van onze opdrachtgevers zijn grote bouwbedrijven die in samenwerking met architectenbureaus projecten ontwikkelen. Deze projecten zijn veelal nieuwbouwprojecten van particuliere woningen. Bij deze projecten worden de beelden gebruikt om potentiele kopers te helpen zich een beeld te vormen van de ontstane ruimten. Omdat de panden nog gerealiseerd moeten worden, is dit voor sommige klanten wat lastig. De interieur impressies worden dan gebruikt op websites, banners, in brochures en soms zelfs op bouwborden. Ideaal voor de verkoop.

Daarnaast kloppen er zeker ook vaak grote partijen aan die vragen of we willen helpen met het realiseren van zakelijke objecten. Het gaat dan echt om grote zakelijke panden waar veel medewerkers worden gestationeerd. Ook dan zijn interieurbeelden heel belangrijk. Waarom? Ondernemers of ondernemingen willen de panden graag zo optimaal mogelijk indelen. Logisch, want er is natuurlijk veel geld mee gemoeid.

 

Dit zijn pas enkele partijen waar wij mee samenwerken. Een andere keer vertellen we je graag over de andere bedrijven en partijen waarmee we mooie projecten realiseren. Kunnen wij jou misschien ergens mee helpen, bijvoorbeeld met interieur impressies? We horen het heel graag.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes 3d printen, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl
Solidowonen

Een stoere en moderne gietvloer in huis

Van Hollandse Bodem is de specialist van midden-Nederland als het gaat om het laten leggen van een stoere, moderne gietvloer in je woning (What’s in a name!) Als je op zoek bent naar een moderne, onderhoudsvrije vloer voor je keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer of kinderkamer ben je van harte welkom in de ruime showroom van 200m2 in Gorinchem (Zuid-Holland aan de A27 en A15 in het midden van Nederland). De showroom vind je in Het Open Huis aan de Newtonweg, het designcentrum van Gorinchem en omstreken.

De vakmensen van Van Hollandse Bodem zijn echte specialisten. Het gieten van een dergelijke vloer in een woning vergt namelijk vakkennis en is wat anders dan even een vloertje gieten in een bijvoorbeeld een werkplaats of garage.

De kosten die Van Hollandse Bodem hanteert worden bepaald door meerdere factoren. Allereerst het type materiaal dat gebruikt wordt. De gietvloeren van Van Hollandse Bodem zijn van de hoogste kwaliteit en scheuren of verkleuren niet.

Een andere factor die bepalend is voor de prijs van een gietvloer is de ondergrond. Sommige ondergronden zijn zeer geschikt voor het leggen van een gietvloer, voor andere ondergronden is het noodzakelijke deze te behandelen voor de gietvloer gelegd kan worden.

De derde factor, die de prijs van een gietvloer bepaalt is uiteraard arbeid afhankelijk van de toepassing. Een gietvloer voor in je garage vergt wat minder lagen qua afwerking dan bijvoorbeeld een gietvloer voor de woonkamer. Een kwalitatieve gietvloer voor een woonkamer bestaat al snel uit 4 lagen waardoor de mensen van Van Hollandse Bodem dus ook 4x terug moeten komen.

De gietvloeren voelen zonder vloerverwarming al uiterst comfortabel aan. Uiteraard is een combinatie met vloerverwarming ook mogelijk en kunnen de gietvloeren op vrijwel iedere ondergrond gelegd worden.

https://gietvloer-wand.nl/

Kantoorruimte huren in de stad Sittard

Sittard staat erom bekend weinig files te hebben. Mijn ervaring in het huren van een kantoorruimte is enorm positief. Ik werk goed begeleid in de juiste keuze van een kantoor die bij mij past en vervolgens had ik veel vrijheid om het in te richten zoals ik dat wou.

Een kantoor ruimte huren in Sittard is een goede aanwinst

Mijn klanten reageerde positief op de omgeving en vonden sittard een leuke plek! Er was veel natuur en ik had de kantoorruimte rustig ingericht zodat mijn klanten in een relaxte sfeer terecht kwamen waardoor dat weer positief was voor de verkoop van mijn producten!

 

Sittard als kantoor locatie

Het is een mooie omgeving in de provincie Limburg waar je voor weinig geld een mooie kantoorruimte kan huren. Sittard is een van de oudere steden in Nederland. Een kantoorruimte in Sittard is dus een slimme beslissing. 

De omgeving Sittard speelt zeker een positieve rol in sfeer en verkoop. Voor de werknemers is de plek in Sittard ook een mooie ligging ze gaan graag met de fiets en ook voor de werknemers die met de auto gaan is het kantoorgebouw in sittard goed bereikbaar. De werknemers vinden de rustige sfeer in het kantoor gebouw prettig ze geven aan dat indeling en de ligging van de pand postieve invloed heeft op het werk

http://www.kantoorruimte-sittard.trade/
Solidowonen

Inrichting maakt verschil

We horen het vaker, maar een gebouw moet spreken, een gevoel te weeg brengen en een bepaalde sensatie bieden. Vaak worden panden en/ of woningen gekozen op basis van een gevoel. Hierbij kan de inrichting het verschil maken. Sommige mensen bekijken een pand en/ of woning met het idee hoe de ruimte voor hen de geschikte ingeving kan bieden. Ruimtes die al zijn ingericht met meubelen, spreken over het algemeen beter tot de verbeelding dan grote, kale, lege ruimtes. Daarnaast zien we ook dat inrichting belangrijk is in winkels. Het is belangrijk dat klanten zich gelijk op hun gemak voelen in de winkel. Daarnaast moet er ook ruimte worden gecreëerd zodat belangrijke producten extra aandacht krijgen en dus meer opvallen voor potentiële klanten. Voor bedrijfspanden is het belangrijk dat personeel zich thuis voelt, dit kan doormiddel van een warme uitstraling. Toch moet er ook gedacht worden aan de zakelijke uitstraling wanneer er klanten op locatie worden ontvangen. Voor alle panden is een inrichting dus eigenlijk van belang, maar waarom is dat zo? Men heeft onderzoek gedaan onder werknemers van verschillende bedrijven naar kantoorinrichting en zij hebben aangegeven dat zij het liefste werken op een werkvloer die gezellig en inspirerend aanvoelt. Daarnaast vindt het merendeel van de ondervraagden het belangrijk dat er een boom of plant aanwezig is in de ruimte. Planten geven niet alleen een sfeer, maar zorgen ook voor meer zuurstof in de lucht waardoor de productiviteit onder werknemers verhoogd wordt. Maar ook de kleuren op de muur bepalen de sfeer en stemming in een ruimte. Het is bijvoorbeeld beter om frissere kleuren te hebben in een samenwerkingsruimte, terwijl een warmere kleur weer beter werkt in een vergaderruimte. Daarnaast is ook de inrichting van belang. Wanneer men al in een groot kantoor zit, zullen contacten tussen collega’s sneller zijn gelegd. Daarnaast is samenwerken gemakkelijker dan wanneer iedereen een eigen kantoortje heeft. Bij de inrichting van het kantoor moet ook rekening worden gehouden met de meubels, want niet iedereen in kantoor is even groot. Een verstelbaar bureau kan hierbij dus een goede investering zijn, omdat deze aangepast kan worden aan de wensen van uw personeel.

https://www.bnrkantoor.nl/
Solidowonen

Wat te doen met een blusdeken?

In de keukens van restaurants of kantines van bedrijven hangen van blusdekens. Je weet dat het iets te maken heeft met als er vuur is, maar wat doe je er precies mee als zo iets ooit mocht gebeuren? Met de blusdeken kan je het object want vuur heeft gevat afdekken. Doordat je het blusdeken over de vlammen plaats, zorg je ervoor dat het zuurstof wordt afgesloten. Zonder zuurstof kan vuur niet branden. De deken is dan ook gemaakt van materiaal dat niet snel vlam vat. Het blusdeken is eigenlijk vooral bedoeld voor het beschermen van mensen. Daarnaast kan het uiteraard ook gebruikt worden als er in de keuken iets vlam heeft gevat door bijvoorbeeld vlam in de pan of een ongeluk met de frituur. Bij gebruik van de blusdeken moet deze eerst uit de houder worden gehaald. Het advies is dan om de blusdeken om je handen te slaan zodat deze beschermd blijven. Je moet jezelf als het waren bedekken met de blusdeken door het zo hoog mogelijk tussen jou en de vlammen in te houden en erachter te blijven staan. Als je het vuur wilt afdekken, zorg dan dat er geen zuurstof bij het object wat in de brand staat kan komen. Wanneer dit allemaal goed is gegaan, laat het blusdeken dan een tijdje liggen om zeker te weten dat de brand gesmoord is. Wanneer er een vloeistofbrand was en de blusdeken gebruikt is, dan moet het blusdeken langer dan een half uur op het object of oppervlakte blijven liggen. Als je de deken te vroeg optilt, kan het zijn dat door de zuurstof die weer bij de vloeistof komt, dat het weer kan gaan ontvlammen. Wanneer er een persoon in de brand staat moet het slachtoffer op de grond gaan liggen en zal de persoon van boven naar onderen in het deken gewikkeld moeten worden. Als de vlammen zijn gedoofd moet het slachtoffer gekoeld worden, waar een schuimblusser dicht in de buurt is, is dit niet verstandig en moet het slachtoffer met koud water gekoeld worden.

http://schoens-safety.nl