Categoriearchief: Koken eten en drinken

Vochtproblemen? Kies voor de vochtexpert Schrijver Systeem vochtbestrijding

Wanneer je vochtproblemen hebt, wil je dit vakkundig en snel opgelost hebben. Een vochtexpert als Schrijver Systeem vochtbestrijding is dan vaak de meest efficiente en betrouwbare oplossing. Afhankelijk van de oorzaak, zal bepaald worden welke aanpak is verreist. Is er sprake van lekkage, dan is er eerder behoefte aan iemand die de dakgoot repareert of de muren stuct. Maar wanneer de vochtproblemen worden veroorzaakt door opstijgend vocht of doorslaand vocht zonder dat er schade is, dan is een vochtexpert dé oplossing.

Door duurzame muurelementen te plaatsen rondom het huis, wordt het overtollige vocht door natuurlijke luchtstromen afgevoerd. Benieuwd of ook jouw woning in aanmerking komt? Doe dan de gratis vochtbestrijding offerte op Schrijver Systeem.

Duurzame en kostenbesparende oplossing

Deze muurelementen zijn duurzaam omdat ze geen gebruik maken van externe energiebronnen en ook geen onderhoud vergen. Het zijn de natuurlijke luchtstromen die ervoor zorgen dat vochtige lucht naar buiten wordt afgevoerd. Zodra de muurelementen zijn geplaatst, heb je geen omkijken meer en hoeft er geen onderhoud gepleegd te worden. De woning is vanaf dan permanent voorzien van een behaaglijke klimaat en een gezonde luchtvochtigheid.

Wat kost het oplossen van deze vochtproblemen? 

Er zijn meerdere methoden om een woning vochtvrij of -bestendig te maken. Zo kunnen buitenmuren geïmpregneerd worden met een waterafstotende vloeistof. Het is een preventieve oplossing om vocht letterlijk buiten de deur te houden. Met het injecteren van muren gebeurt hetzelfde. Ook hier wordt van een waterafwerende vloeistof gebruik gemaakt dat in de muur wordt gespoten om vocht en neerslag tegen te houden.

Een derde oplossing is muurventilatie. Hierdoor kunnen woningen ademen. Het grote voordeel ten op zichte van impregneren en injecteren is dat vocht dat in de woning ontstaat (bv. door douchen, koken en wassen) ook naar buiten kan. Het beschermt dus niet alleen de woning tegen regenvocht, maar ook vocht dat ontstaat door het leefgedrag. 

Daarnaast is het een duurzame oplossing en gaat levenslang mee. Zodra de muurelementen eenmaal geplaatst zijn, heb je er de komende jaren geen omkijken meer naar. Tenzij de muur gaat verzakken of wordt beschadigd. Dan is het verstandig om Schrijver Systeem opnieuw naar de oorzaak te laten kijken.

Gratis offerte vochtbestrijding

Benieuwd wat de kosten zijn voor een duurzame oplossing tegen vocht? Vraag de gratis vochtbestrijding offerte aan op Schrijver Systeem. Vooraf wordt altijd eerst een gratis inspectie van de woning gedaan om te beoordelen of de muurelementen van Schrijver Systeem geschikt zijn. Vervolgens ontvang je een offerte op maat.

Vochtproblemen permanent opgelost met Schrijver Systeem

Vertoont de woning signalen van teveel vocht? Het Schrijver Systeem is een slimme oplossing om dit permanent op te lossen. Met in de buitenmuur aangebrachte prefab-elementen wordt overtollig vocht afgevoerd. Voor altijd! De werking is voor 100% gebaseerd op natuurlijke luchtstromingen. Reken definitief af met vochtproblemen in huis en neem contact op met Schrijver Systeem®.

 

https://schrijversysteem.nl/
Solidowonen

De perfecte koffie

Het is erg lastig om dé perfecte espresso te maken. Zoals je deze op een terrasje in Italië krijgt vind je ze in Nederland bijna nergens. Toch is het mogelijk om met het espresso apparaat wat je thuis hebt een hele goede espresso te maken. Met onderstaande tips zal dit een eitje worden voor iedereen.

Stap 1: Allereerst is het heel belangrijk dat om de machine espresso/ Nespresso ontkalken. Dan is het apparaat helemaal schoon. Hierdoor kan eventueel vuil geen invloed hebben op de smaak van je koffie.

Stap 2: Het scheelt een hele hoop on ontkalkt water te gebruiken. De meeste mensen ervaren niet het verschil in smaken van water. Door het te ontkalken met een speciale filtreerkan zal het iets zachter smaken en dit zal de smaak van de koffie ten goede doen. Ook zorgt dit ervoor dat het koffie apparaat langer mee gaat, omdat er minder kalkophoping plaats vindt.

Stap 3: In eerste instantie zal je er niet aan denken, maar het is erg belangrijk dat het kopje waar de koffie in gaat van tevoren goed warm is. Hierdoor blijft de koffie zelf natuurlijk langer op temperatuur, maar dit bevordert de smaak. Ook zal het crème laagje hierdoor veel beter lukken.

Stap 4: Het is het beste als het kopje is gemaakt van porselein in plaats van aardewerk zodat de koffie langer warm blijft.

Stap 5: Ook is het belangrijk op het koffie apparaat zelf goed op te warmen. Door deze een halfuur van tevoren aan te zetten, zijn ook de boiler, leidingen en de filterdrager goed op temperatuur.

Stap 6: Als laatste is de kwaliteit van de koffiebonen heel belangrijk. Dit is een kwestie van zoeken naar uw favoriete smaak. Let bij het koffie kopen niet per se op de prijs, want dit is vaak niet bepalend en hier zitten maar kleine verschillen tussen.

http://www.koffiecupster.nl
Solidowonen

Taart opleuken? Wat dacht u van eetbare prints!

Eetbare prints

Wat is de manier om een traktatie op te pimpen? Eetbare prints natuurlijk! Het eetpapier kan op taarten, cakes, cup cakes en ga zo maar door. Het is verkrijgbaar in kant en klare prints voor kinderen zoals Disney, superhelden, prinsessen etc. Daarnaast zijn er ook kant en klare prints voor een jubileum, verjaardag of een nieuwe baan. Vaak is het ook mogelijk om een eetbare print te personaliseren. Zo kan je een print ontwerpen met een foto erop waar een gepersonaliseerde tekst bij staat. Eetbare prints worden vaak gebruikt bij kleine kinderen wanneer ze jarig zijn, zodat ze hun favoriete tekenfiguur op de taart zien. Ook worden de prints vaak toegepast bij verassingen, bruiloften en andere evenementen.

 

Mogelijkheden

De eetbare prints zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Bijvoorbeeld rond met een kleine afmeting voor cup cakes, en een grotere vierkante afmeting voor een grote taart. Zo zit er voor elke gelegenheid wel een passende print bij. Naast de verschillende mogelijkheden in grootte, is het ook mogelijk om de print te laten drukken op verschillende materialen. Bijvoorbeeld ouwel of frosting sheets. Ouwel is twee keer zo dik als eetpapier uit de supermarkt. Dit is roomwit van kleur en speciaal gemaakt voor prints op taarten en cakes. Omdat ze zo stevig zijn kunnen ouwelvellen niet gebogen of gevouwen worden. Ook is ouwel hittebestendig, waardoor het ook bijvoorbeeld op pannenkoeken gebruikt kan worden. Frosting is een dun laagje fondant met een plastic laag eronder zodat het uitgeprint kan worden. De frosting vellen zijn ook roomwit van kleur en hebben een ligt zoete vanillesmaak. Frosting sheets hebben een dunnere structuur waardoor de print meer aan de oppervlakte ligt dan een print van ouwel.

https://bakingqueen.nl/eetbare-prints/