Categoriearchief: Lampen en verlichting

Helder licht bij klussen? Wat dacht u van een led bouwlamp!

Led bouwlamp

Bij een echte klusser kan een led bouwlamp eigenlijk niet ontbreken. Het is in meerdere situaties erg handig om te gebruiken. Denk aan het klussen in huis, buiten werken wanneer het donker is, in een garage of in een loods. Maar ook op de bouwplaats of bij wegwerkzaamheden kunnen bouwlampen erg goed van pas komen. De led bouwlamp is nog vrij nieuw op de markt maar wordt al veel verkocht. Wanneer u in het donker wilt werken is dat eigenlijk niet te doen. Een led bouwlamp zorgt ervoor dat u genoeg licht heeft om alsnog verder te gaan met klussen. Zoals iedereen weet is een ledlamp veel zuiniger dan normale lampen. Daarom wordt de led bouwlamp ook erg goed verkocht. Deze is niet alleen energiebesparend maar ook goed voor het milieu. Daarnaast zijn de armaturen zuiniger dan een normale lamp en gaat deze bouwlamp langer mee. Een langere levensduur die niet ten koste gaat van de kwaliteit van het licht. Het licht blijft ten alle tijden fel genoeg waar u goed mee kan werken.

Led bouwlamp aanschaffen

Online kan u deze nieuwe led bouwlampen vinden. De bouwlampen worden exclusief statieven geleverd, maar deze kan u er gemakkelijk bij kopen. Zo heeft u een complete bouwlamp. Ook kan u online grondstatieven of draagframes binden. Tot slot heeft de webwinkel ook veiligheidsglas in hun assortiment. Deze kunt u zelf eenvoudig vervangen in de bouwlamp wanneer dit nodig is.

https://www.elektrotec.nl/1112-led-bouwlamp
Solidowonen

Goede werkplaatsverlichting

Goede werkplaatsverlichting, een must voor elke vakman.

Wanneer u een echte vakman bent dan heeft u natuurlijk materialen van kwaliteit. U wilt dat alles goed werkt zodat niks u belemmert in het werk dat u uitvoert. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer een boor of ander gereedschap ermee ophoudt terwijl u ermee bezig zijn, kwaliteit is daarom vereist. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor verlichting. Wanneer uw werkplaats beschikt over goede verlichting dan zal dit u zeker helpen! U kunt op die manier alles duidelijk zien en hoeft zich geen zorgen te maken over zwakke lichten of juist over knipper lichten. De lichten zijn dan van de juiste kwaliteit en met de juiste lichtsterkte zodat u hier geen omkijken naar heeft en zich volledig kunt richten op uw nieuwe project.

 

De aanschaf van werkplaatsverlichting

Wanneer u graag goede werkplaatsverlichting wilt aanschaffen dan kunt u online een kijkje nemen. Een goed bedrijf biedt dit product aan maar heeft tevens ook vele andere producten op dit gebied, wanneer u dan ook andere lichten nodig heeft dan kunt u altijd bij hen terecht. Ook voor vragen moet u terecht kunnen bij een goed bedrijf, ervaren medewerkers helpen u graag met de keuze van uw werkplaatsverlichting. 

https://echtlicht.nl/
Solidowonen

Licht voor de visagist

Wanneer je besluit om een carrière te wijden aan de visagie, kun je maar beter ook een beetje voorbereid zijn op alles wat erbij komt kijken. Iedere professionele visagist zal je dan ook vertellen dat licht werkelijk waar alles is wanneer het aan komt op kwalitatief goede make up. Licht kan het namelijk maken of breken. een flash tattoo zal bijvoorbeeld veel beter uitkomen onder een zo natuurgetrouwe verlichting. Om je hier goed op voor te bereiden kun je het beste tijdens het aanbrengen van de make up alvast zoveel mogelijk verschillende soorten licht proberen. Je kent uiteraard de foto’s wel van opmaak ruimtes, waar sterren worden klaar gestoomd om voor de camera te verschijnen. Je ziet daar geen kaarslicht maar dikke gloeilampen die in de gezichten branden en hopelijk zo alle oneffenheden prijs geven. Maar wist je dat je met een led strip eenzelfde effect kunt bereiken en zelfs meer?

 

Meer mogelijk

Led strips kun je namelijk met hetzelfde gemak rondom de spiegels bevestigen. Er zijn zelfs al spiegels verkrijgbaar waar de led strips in de randen zijn verwerkt. Hierdoor wordt er een compleet licht op je gezicht geworpen, die alle oneffenheden direct laten zien. Zo weet je precies wat waar nog bij gewerkt moet worden. Het kan je heel wat werk besparen als je zoveel mogelijk al op voorhand kunt weg werken. Daarnaast bieden led strips nog meer voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat led strips in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn, en sommige strips zelfs van kleur kunnen veranderen? Dit geeft je nog meer vrijheden en mogelijkheden tijdens de visagie.

 

Onmisbaar

Licht is onmisbaar voor heel veel vakken, en mag ten nimmer worden onderschat. Zeker wanneer je een carrière wijdt aan de show business en je bezig houdt met hoe mensen zichzelf presenteren voor de camera of voor een publiek. Wees daarom ook niet bang om te investeren in de juiste vormen van licht, zoals led strips. Maak het jezelf niet te moeilijk.

http://www.dutch-pyro.com/
Solidowonen

Tips om energie te besparen

Energie besparen is groen en goedkoop. Kom maar op met die tips.

Je bent het goedkoopst uit als je helemaal geen energie verbruikt. Logisch, maar natuurlijk wel heel erg lastig. Maar met het besparen van energie kom je ook al een eind. Vaak ligt het heel erg voor de hand, maar heb je het net even niet in de gaten.  Daarom hier enkele handige tips waarmee je energieverbruik omlaag gaat. Energiekosten besparen heb je echt al snel voor elkaar.

 

Doe je licht wat vaker uit.

Zeg eens eerlijk. Heb jij je lichten ook onnodig aanstaan? Wees alert en let gewoon even op met het uitzetten van je verlichting. Zonder dat je het beseft verbruik je namelijk echt heel veel energie. Zonde en vooral zinloos. Maak er geen gewoonte van meteen overal de lichten aan te doen als je binnen komt. En een uurtje later het licht aan is natuurlijk ook al een hele verbetering. Of ga dichter bij het raam zitten als je lekker in je pocket aan het lezen bent.  Wen je vooral aan om de lichten direct weer uit te doen als je een ruimte verlaat. 

 

Gloeilampen de deur uit

De gloeilamp verdwijnt langzaam uit de winkels en ook uit ons bestaan. Het is inderdaad al een stuk lastiger geworden, maar je kunt nog steeds gloeilampen kopen. Maar doe het niet. Gebruik spaarlampen of ledlampen in plaats van gloeilampen. Al helemaal bij de lampen die vaak lang aan staan. Het is echt de moeite waard om je hele huis even te controleren. En dan alle gloeilampen die je in je huishouden tegenkomt meteen vervangen. Dat scheelt echt gigantisch in je energieverbruik. Het verschil in verbruik tussen een spaarlamp of ledlamp en de vertrouwde gloeilamp is aanzienlijk.

 

Denk aan je dimmers

Iedereen heeft wel een aantal dimmers in huis.  Als je een bepaalde lamp altijd in dimmerstand hebt staan, moet je deze lamp direct vervangen voor een lager wattage. Scheelt weer. Dimmers op verlichting zijn natuurlijk vooral erg handig om jouw favoriete mate van verlichting te bepalen. Maar het is dus helemaal niet efficiënt als je het energieverbruik wilt verlagen.  Want het verbruik wordt nog steeds voor een groot gedeelte veroorzaakt door het maximale vermogen van je lamp. Dus als je die meest felle stand bijna toch nooit gebruikt, is het veel slimmer om te kiezen voor lampen met een lager wattage. 

 

Schakel ook TL-buizen uit

Het klopt dus niet dat het aan- en uitschakelen van een TL-verlichting zoveel energie kost. Dat zou de reden zijn waarom mensen de TL-buis  gewoon altijd aan laten. Het klopt wel dat het opstarten van een TL-buis iets meer energie kost. Maar dat extra verbruik compenseer je al weer wanneer je de lamp langer dan vijf seconden uit laat staan. Snel verdiend dus.  Je kunt dus ook besparen met TL-verlichting.

https://www.linkedin.com/groups/4852609