Solido Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Met Klik Klak Verhuisdozen van Verhuisboxen wordt elke verhuizing een succes!! Topkwaliteit.

Kartonnen verhuisdozen zijn ook heel goed te gebruiken om enorme constructies te maken.

Zoals een labyrint van kartonnen dozen of een kasteel. Als je heel scheppend bent dan kan je het karton van gebruikte verhuisdozen ook gebruiken om bijvoorbeeld een zelfportret te maken, lantaarn, stoel of byciclette. In feite kun je het niet zo gek verzinnen, maar met kartonnen verhuisdozen kun je inderdaad alles maken. Het enige wat je nodig hebt is fantasie.

Karton is een natuurproduct en dientengevolge zeer duurzaam en heel praktisch in hercirculatie. Kartonnen dozen zijn niet meer weg te denken in verhuizingen, doch ook in opslag, transport en emballeren wordt veel karton gebruikt.

Dozen om te verhuizen maar ook om mee te construeren. De tijd dat een verhuisdoos alleen een opbergdoos is, is allang voorbij.

Verhuisdozen zijn in veel andere kwaliteiten en maten te Iedereen kent wel de kartonnen verhuisdozen om te verhuizen en om in te pakken. Verhuisboxen BV heeft een heel eigen lijn Klik Klak verhuisdozen ontwikkeld. Deze verhuisdozen  zijn in een beweging op te zetten of in te klappen. Zonder plakband te sluiten en ingevolge de verstevigingsband  die in het karton is meegeweven zijn deze verhuisdozen ijzersterk. De Professionele Klik Klak verhuisdozen hebben een draagkracht van 100 kg en een stapelwaarde van 600 kg. De allersterkste verhuisdoos in verhuisdozen ontwikkeld. Deze verhuisdozen  zijn in een beweging op te zetten of in te klappen. Zonder plakband te sluiten en middels de verstevigingsband  die in het karton is meegeweven zijn deze verhuisdozen ijzersterk. De Professionele Klik Klak verhuisdozen hebben een draagkracht van 100 kg en een stapelwaarde van 600 kg. De allersterkste verhuisdoos in Holland en Belgie.

Verhuisdozen zijn niet alleen om te verhuizen maar ook om mee te bouwen. Een kartonnen verhuisdoos is zoveel meer dan slechts een verhuisdoos.

Iedereen kent wel de kartonnen verhuisdozen om te verhuizen en om in te pakken. Verhuisboxen BV heeft een heel eigenzinnig lijn Klik Klak verhuisdozen ontwikkeld. Deze verhuisdozen  zijn in een beweging op te zetten of in te klappen. Zonder plakband te sluiten en middels de verstevigingsband  die in het karton is meegeweven zijn deze verhuisdozen ijzersterk. De Professionele Klik Klak verhuisdozen hebben een draagkracht van 100 kg en een stapelwaarde van 600 kg. De allersterkste verhuisdoos in Holland en Belgie.

Er zijn veel aanbieders die eveneens nog eens gebruikte verhuisdozen aanbieden. Verhuisdozen koop je bij een erkende verhuizer, bij verhuisboxen of je kan kartonnen verhuisdozen kopen bij de bekende bouwmarkten zoals de Praxis en Gamma.

Kleding en dekbedden kun je het beste in daarvoor bestemde kledingdozen-kledingboxen doen. Deze handige kledinghangkasten van karton hebben een plek om 40 kledingstukken op te hangen en onder in de kast is dan nog plaats voor dekbedden en kussens. Wel zo makkelijk met migreren dat al je goed zo vanuit de ene kast in de andere kast gehangen kan worden zonder te verfrommelen. Het scheelt dat kleding dan niet in een zak of koffer moet worden gepropt. Een bijkomende foef is dat je de kartonnen kledingkast na de verhuizing makkelijk als extra hangkast kan gebruiken voor bijvoorbeeld je winter of zomer kleding.

In de zomermaanden gaan scholen doorgaans uitruimen of verkassen en moeten de computers en schoolartikelen bewaard worden. Verhuisboxen heeft ideale barreldozen voor deze verhuizingen. Barreldozen zijn 3 keer groter dan een standaard verhuisdoos en vaak een literinhoud van meer dan 125 liter. Dit is de ideale doos, om alle grote spullen te verpakken om te verhuizen of op te slaan. Deze barrel verhuisdozen zijn niet alleen bruikbaar voor de opslag, maar ook voor containervervoer, transport en emigratie.

Op het web zijn veel aanbieders van kartonnen verhuisdozen en de prijsverschillen zijn dikwijls aanzienlijk.

Bij de variatie van verhuisdozen is ook de maat van de kartonnen verhuisdoos van belang. Het lijkt praktisch om allemaal dezelfde maat doos te kopen voor een verhuizing, maar al snel loop je tegen bijvoorbeeld het volume van schilderijen op. Ook outfit en dekbedden nemen veel ruimte in. Het verstandig om voor een verhuizing eens goed te kijken hoe je al je zaakjes gaat verpakken en welke maat verhuisdozen nodig zijn.

Bij emigratie kun je het beste een afgesloten verhuisdoos gebruiken zonder handvatten. Door de lange reis met bijvoorbeeld een container kan er door de handvatten veel stofdeeltjes en vuil in de doos komen. Verhuisboxen heeft speciale volume verhuisdozen of barreldozen. Prima voor emigreren en container vervoer. Gebruik professionele verhuisdekens voor de bescherming van al je kostbare huisraad. Verhuisdekens beschermen tegen gekras en butsen tijdens een verhuizing.

Verhuisdozen in diverse uitvoeringen, maten en kwaliteit voor een succesvolle verhuizing.

Verhuisdozen zijn er in verschillende modellen. Je hebt de Amerikaanse vouwdoos die je met tape moet dichtplakken. Dit is een gewone kartonnen verhuisdoos met 4 flappen onder en boven. Je hebt de klassieke verhuizers verhuisdoos, die alle professionele verhuizers gebruiken. Dit is een zware zelfsluitende verhuisdoos met een 3 dubbele bodem en kan tot 5 keer hergebruikt worden. Verhuisboxen brengt het nieuwste model verhuisdoos op de markt onder de merknaam Klik Klak verhuisdoos. Deze verhuisdoos is sterker dan de klassieke verhuizers verhuisdoos. Deze verhuisdoos is in een klik op te zetten en in een klak weer plat te maken. Dit is de sterkste en meest makkelijke verhuisdoos op de Nederlandse en Belgische markt.

Voor alle creatieve uitingen van wat je allemaal met karton kan doen kijk dan eens op de site van Verhuisboxen bij nieuwsberichten. Verhuisboxen geeft alle raad voor een geslaagde verhuizing met handige verhuistips.

Kostbare items zoals borden en eetservies pak je in met noppenfolie of pakpapier.

Noppenfolie isoleert en beschermt enorm goed. Noppenfolie ook wel bubbeltjesplastic genoemd is een echt stootblok. Klap je toch per ongeluk je borden tegen een ander voorwerp, dan zullen de luchtkussentjes van de noppenfolie dit opvangen en blijft je eetservies heel.

Verhuismaterialen zijn ook noodzakelijk bij elke verhuizing

Meubilair bescherm je het beste met professionele verhuisdekens. Deze zijn goed geschikt om net die hoekjes van je kostbare meubels te behouden tijdens een verhuizing als er toch toevallig tegen een dorpel op gelopen wordt. Immers is een verhuizing niet zonder risico.

Boeken en eetservies kun je beter in wat kleinere handzame kartonnen verhuisdozen pakken. Grote dozen zijn dan onpraktisch en zijn dan al rap te zwaar beladen. Buiten dat de doos dan niet meer te tillen is zal ook het karton het niet houden.

Ook zijn de dozen ideaal voor het verzenden van olijfolie, graviera schapenkaas, honing, balsamico zoals ze bij House of Crete doen.

 

Onze Belgische klanten kunnen veel informatie vinden over verhuisdozen, verhuisdekens en noppenfolie op Verhuisboxen.be.

Andreas van Beek

https://www.verhuisboxen.nl/verhuisdozen.html

Gerelateerde artikelen

Wat zijn schimmels

Loungebank maken

Een rolsteiger om op hoogte te werken