Categoriearchief: Muur plafond en wand

Solidowonen

Spouwmuur isoleren

Spouwmuur isoleren

Een spouwmuur isoleren is een hele goede investering! Wat is een spouwmuur eigenlijk? Een spouwmuur is een muur die bestaat uit twee evenwijdige muren. De binnenmuur en de buitenmuur heten deze muren. De ruimte tussen de muren is de spouw. De spouwmuur isoleren helpt warmte binnen en buiten te houden. Tegenwoordig wordt in de meeste huizen geïsoleerd. De isolaties helpen tegen onder andere vocht, warmte en wind. Het zijn eigenlijk gewoon isolatieplaten en folies in verschillende diktes en materialen, zoals steenwol en glaswol. Al deze materialen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft.

 

Investeren in een spouwmuurisolatie

Het is een zeer goede investering om de spouwmuur te isoleren. Het geld is snel terugverdiend, aangezien de centrale verwarming minder gebruikt hoeft te worden en er dus minder gas wordt verbruikt. Het heeft dus vele voordelen! Ook wordt namelijk het wooncomfort beter, er is minder vocht en muffe geuren. Daarnaast tocht het ook minder in huis. Het houdt de warmte binnen in de winter en in de zomer blijft het huis koeler. De spouwmuur isoleren wordt gedaan door professionele teams. Als er al een isolatie in zit, maar deze niet goed is kan die ook verwijderd worden voordat er een nieuwe wordt aangebracht.

https://www.schuilisolatiezorg.nl/spouwmuurisolatie/

Canvaswinkel.nl – jouw partner in foto’s op dibond

Ben je op zoek naar de beste manier om je foto af te drukken in groot formaat? Wil je je allermooiste foto’s laten schitteren in hun allerbeste vorm? Dan is dibond zeker het overwegen waard. Heb je hier nog nooit eerder van gehoord. Geen probleem; canvaswinkel.nl licht de mogelijkheden graag voor je toe!

Dibond, wat moet je hieronder verstaan?

Dibond is een moeilijk woord voor de geweldige combi tussen polyethylene enerzijds en aluminium anderzijds. Dibond is slechts een van de veelvoorkomende benamingen, want ook alucobond, aluminium sandwichpaneel en alu-paneel zijn frequent gebruikte begrippen.

Dibond bestaat uit drie lagen: de buitenste twee zijn beide gemaakt van aluminium, terwijl tussen deze platen een zwarte, harde laag kunststof ligt, namelijk de polyethyleenkern Dit maakt dat dibond zeer duurzaam is, maar ook stevig en uiterst licht.

De voordelen van een foto op dibond op een rijtje

Overweeg je om een foto te laten afdrukken op dibond? Maar twijfel je nog aan de voordelen tegenover andere types van ondergronden? Laat je dan snel overtuigen door de onderstaande pluspunten:

  • Afdrukken op dibond genieten een hoge vormvastheid
  • Foto’s op dibond maken een nog nooit geziene kleurintensiteit mogelijk
  • Om het even welk formaat dibond, je foto’s blijven licht van gewicht
  • Dibond is een uiterst watervast materiaal
  • Afdrukken op dibond zijn heel zonlichtbestendig

Foto’s op dibond zijn met andere woorden niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Afdrukken op aluminium-dibond straalt immers niet alleen een eigentijdse look uit, maar ook een grote portie professionalisme. Bestel vandaag nog je foto op dibond en ontdek snel de vele voordelen die dibond te bieden heeft!

https://www.canvaswinkel.nl/produkten/foto-op-dibond/