Categoriearchief: Slaapkamer

Solidowonen

Soorten matrassen

Iedereen die weleens een matras van just-dream.nl heeft gekocht zal ervaren hebben dat er erg veel keus is. Matrassen met verschillende afmetingen, diktes en materialen. Ook de prijs kan in sommige gevallen erg verschillen. Het voordeel van de vele verschillende soorten is dat er sowieso een matras is die aansluit op jouw wensen, alleen is het wel even zoeken!

Vroeger werden bijna alle matrassen van hetzelfde materiaal gemaakt. Tegenwoordig is dit (gelukkig) niet meer het geval. Niet iedereen vindt hetzelfde matras lekker liggen. De één vindt het lekker om een matras te hebben waar je een beetje inzakt en de ander houdt weer van een wat harder en stevig matras. Momenteel bestaan de meeste matrassen uit meerdere lagen. Sommige van die lagen zijn dan ook weer gemaakt van een ander materiaal. De sleutel tot het vinden van de perfecte matras is gewoon door veel matrassen uit te proberen. De meest voorkomende materialen bij matrassen zijn vezels, pocketveren, (kunst)latex en schuim.

Pocketveren zijn metalen veren die verpakt zitten in katoen. Matrassen die gemaakt zijn van dit materiaal om meestal honderden van deze veren. Om het comfort te verhogen kan het zo zijn dat het matras op sommige plekken harder of zachter is gemaakt. Koudschuim komt ook veel voor bij matrassen. Kenmerken van dit materiaal is dat het zeer veerkrachtig is, maar minder goed ventileert dan andere materialen. Wanneer je veel zweet is dit dus misschien niet de beste optie.

Andere bekende materialen zijn traagschuim en latex. Traagschuim reageert op de (lichaams)temperatuur en past zich op deze manier makkelijk aan. Hierdoor voel je geen drukpunten. Ventileren en ondersteunen is wat minder bij traagschuim. Latex ventileert ook minder, maar is wel erg soepel. De kwaliteit van latex hangt erg af van de samenstelling. Natuurlijke latex is over het algemeen beter dan kunstlatex. Voor meer tips en informatie kun je ook altijd terecht bij een specialist als just-dream.

http://just-dream.nl
Solidowonen

Beddenzaak assen

 

Een slaapkamer is anno 2016 een belangrijke ruimte in de woning. Naast slapen worden ze ook omgetoverd tot werkkamer, living of worden ze gebruikt als walk in closet. Zo zijn er veel verschillende functies mogelijk. En ook binnen de verschilende functies zijn er veel verschillende mogelijkheden op het gebied van styling.

 

Een Slaapkamer waarin alleen een bed staat is tegenwoordig niet meer af. Een bijpassende kledingkast is tegenwoordig een must. Daarnaast zijn er ook veel verschillende accesiors. Denk hierbij aan kapstokken om kleding aan op te hangen. Tv kijken in de slaapkamer of wordt ook steeds populairder. Zeker nu de schermen steeds platter worden zijn er veel mogelijkheden. Een scherm ophangen aan een beugel, uit de achterkant van bed omhoog laten komen. Slaapkamer meubel fabrikanten hebben veel ideeen wat er mogelijk is.

 

Dat geld ook voor bedden. Laten bodems, spiraal bodems en boxsprings. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei modellen. Tegenwoordig moet het hele plaatje kloppen maar is kwalitatief slapen net zo belangrijk. De werkdruk neemt steeds verder toe, terwijl het lichamelijke inspanning afneemt. Reden te over dat goed rust van groot belang is, om de balans in het lichaam niet te verstoren.De groeiende welvaart doet de vraag naar kwalitatief goede producten doen stijgen. Elke handelsmarkt raakt verzadigd waardoor de marges van bedrijven onder druk komen te staan. Dit leidt er toe dat een steeds groter publiek de mogelijkheid krijgt om gebruik te maken van kwalitatief goede producten. De concurrentie is groot.

 

Voor een beddenzaak in Assen is dit de aanleiding om zich te richten op kwaliteit van de service. Niet alleen de product zijn belangrijk maar ook de keuze’s voor welke producten. Zeker met diversiteit aan keuze’s in bedden. Een goed bed, met de juiste uitstraling van een hoogwaardige kwaliteit en dat past bij de smaak van de klant. Een hele kunst, zeker als je ook nog rekening moet houden met het budget van de klant. Waar bespaar je wel en waar niet op? Is het duurste altijd het beste. Dat antwoord kan met een simpel nee worden voldaan. De kwaliteit van de producten daar kan je uitspraken over doen. Helaas niet over de smaak van de klant. Dit moet de klant zelf ervaren. Het is een kwestie van testen. Testen en blijven testen. Een proces die veel tijd in beslag neemt. De beddenzaak in Assen neemt de tijd voor u en denkt met u mee op het gebied van comfort, styling en budget!

http://www.homanslapen.nl/beddenzaak-assen/
Solidowonen

beddenspeciaaalzaak Groningen

Advies nodig? Bezoek een beddenspeciaalzaak Groningen

Gaat u geld investeren in een nieuw bed, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u uw spaargeld in een goed product steekt. Door het grote aanbod bedden is het over het algemeen gemakkelijk om een bed te vinden dat binnen uw budget valt, maar kan het wel lastig zijn om een bed te vinden dat echt bij u past. Wilt u een bed kopen waar u jarenlang heerlijk op kunt slapen, maar weet u niet precies waar u naar op zoek bent? Bezoek dan een beddenspeciaalzaak Groningen en raadpleeg een expert om het beste bed voor u te vinden.

 

De kracht van een gespecialiseerde beddenspeciaalzaak Groningen

Een beddenspeciaalzaak Groningen heeft niet alleen een groot aanbod van verschillende soorten bedden, matrassen, dekbedden en kussens, maar kan u ook advies geven bij het aanschaffen van een nieuw product. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers in de beddenspeciaalzaak, weet u als klant zeker dat u goed ondersteund wordt in uw koopproces. U wordt altijd geholpen door een medewerker met verstand van zaken en een passie voor het verkopen van het perfecte bed.

 

Vind een bed dat aan uw wensen, eisen en behoeften voldoet

De medewerkers van een beddenspeciaalzaak Groningen smeren u geen bed aan dat niet echt bij u past, maar beginnen met het noteren van uw wensen, eisen en behoeften. Op basis van uw persoonlijke verhaal, gaan de experts vervolgens op zoek naar bedden die bij u passen. Bedden die niet aan uw eisen voldoen, worden al meteen overgeslagen en zo voorkomt u dat u uren moet doorbrengen in een beddenwinkel zonder een geschikt bed te vinden. De bedden die door de medewerkers van de beddenspeciaalzaak worden voorgesteld, kunt u testen. Sluit het bed inderdaad aan bij uw wensen, eisen en behoeften, dan kunt u dit ideale bed direct aanschaffen.

 

Laat uw perfecte bed eenvoudig thuisbezorgen

Na het aanschaffen van uw perfecte bed, hoeft u niets te doen om het bed bij u in de slaapkamer te krijgen. De medewerkers van de beddenspeciaalzaak Groningen zorgen er namelijk persoonlijk voor dat het bed bij u thuis wordt afgeleverd. Is het bed bij u thuis gearriveerd, dan wordt het bed naar de slaapkamer gebracht door de gespecialiseerde monteurs van de winkel. Deze monteurs zorgen er niet alleen voor dat het bed in de juiste ruimte komt, maar ook dat het bed direct gemonteerd komt. Dit betekent dat u dezelfde nacht nog in uw gloednieuwe bed kunt slapen, zonder dat u hier ook maar iets voor hoeft te doen.

http://www.homanslapen.nl/
Solidowonen

Goed slapen

Goed slapen

Verbazingwekkend genoeg slapen we 30 procent van ons leven. Dat hebben we dan misschien niet door maar toch is dat gewoon een derde van onze tijd, en dat terwijl de dag vaak te kort lijkt te zijn. De slaap is erg belangrijk voor iemand. Het is het moment dat je tot rust komt en alle dingen in het leven kunt verwerken. Daarom is de slaap geen tijdverspilling. Sterker nog, misschien is het wel het belangrijkste wat je moet doen.

Het houden van een goede nachtrust blijkt dus erg belangrijk te zijn. Daarbij beïnvloed het de prestaties overdag en zult u zonder een goede nachtrust of chronisch slaap tekort niet meer kunnen presteren op het niveau wat er van u wordt verwacht.

Daarom is het behouden van een goede slaap erg belangrijk. Bij een goede slaap hoort natuurlijk ook een goed bed wat bij uw lichaam past. Daarom levert de beddenzaak uit Groningen bedden die voor u op maat gemaakt kunnen worden. Dat is niet het enige wat de beddenzaak uit Groningen zo bijzonder maakt. Het opgeleide personeel voorziet u van allerlei matrassen van verschillende materialen en zoekt uit wat het beste bij u en uw lichaam past. Ieder lichaam is overigens anders en dat zorgt er voor dat de matrassenbranche flink is doorontwikkeld. De beddenzaak uit Groningen heeft vele topmerken op voorraad en kan daarom meteen kijken wat bij u past.

Een goed bed is onderdeel van goed slapen. Wanneer u niet goed kunt slapen zoekt u vaak naar redenen hier voor. Dit kan zijn stress op het werk of een vervelende gebeurtenis in het persoonlijk leven. Toch hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Anders gezegd, stress kan veroorzaakt worden door een slechte nachtrust. En hoe komt die slechte nachtrust uiteindelijk? Dat kan uiteraard door een slecht matras komen.

Om deze vicieuze cirkel te vermeiden levert de beddenzaak uit Groningen bedden van hoge kwaliteit die tegen een schappelijke prijs worden aangeboden. De aanschaf van een bed is namelijk een bijzondere aanschaf. Hoe vaak koopt u een matras? Met een beetje geluk eens in de 10 tot 15 jaar. Dan moet een matras ook echt goed zijn. U heeft er toch geen zin in om 10 tot 15 jaar slecht te slapen? Dit kan zelfs het pad van uw leven beïnvloeden doordat de prestaties zullen verminderen.

Bent u toe aan een nieuw bed? Kijk dan eens op de website van Homan. De beddenzaak uit Groningen heeft het beste met u voor.

http://www.homanslapen.nl/
Solidowonen

Dekbedovertrek met rits kopen

Het verwisselen van uw dekbed kan een hele klus zijn. Bent u op zoek naar een alternatief? Dan is een dekbedovertrek met rits kopen een goede oplossing . Een dekbed verschonen is met dit overtrek veel makkelijker en het is beter voor uw rug. Het kopen van een overtrek kan via het internet of bij een specifieke winkel bij u in de buurt. Uw bed was nog nooit zo snel opgemaakt!

Voordelen van een dekbedovertrek met rits kopen

De voordelen van een dekbedovertrek met rits kopen zijn er in grote getale. U hoeft alleen nog maar het dekbedovertrek open te ritsen, het dekbed erin te leggen en weer dicht te ritsen. Dit scheelt u veel tijd en het is veel eenvoudiger werken. Een dekbedovertrek met rits kopen is dus:

  • Snel
  • Eenvoudig
  • Tijdbesparend
  • Minder inspannend

U kunt dus in een handomdraai in uw schone bed liggen. Daarnaast blijft uw dekbed beter op zijn plek zitten vergeleken met een normaal overtrek. Ook als het dan toch gebeurd is, kunt u eenvoudig alles openritsen en het dekbed goed leggen. En dat alles in luttele seconden. U moet zich even indenken hoeveel moeite het kost om een normaal dekbedovertrek te vervangen. Denk dan eens in hoe eenvoudig dit gaat met een model voorzien van rits. Kopen van zo’n overtrek is zo gedaan; u kunt vanaf nu snel en eenvoudig in uw schone bedje liggen.

Voor iedereen

U denkt misschien dat een dekbedovertrek met rits kopen alleen voor senioren is weggelegd. Maar ook voor mensen met een gezin is dit een uiterst goede investering. U kunt ze namelijk bestellen in verschillende leuke designs, ontwerpen en stoffen.  Zo zijn ze niet alleen uiterst functioneel, maar ook nog eens leuk om naar te kijken. En bovenal: heerlijk om onder te slapen.

http://www.allzorg.nl/slapen/Dekbedovertrekken-met-rits