Categoriearchief: Slim wonen en beveiliging

Solidowonen

Beste OLED TV’s op de markt

Beste OLED TV’s op de markt

Volgens tevredenconsument verlaat de Philips OLED 803 deze maand de rangschikking, omdat hij alleen wordt verkocht op e-merchants’ Market Places. Ook houden wij u in dit artikel op de hoogte van ons testschema. Weet dus dat we binnenkort de LG 55B9 gaan testen, het OLED 2019-model, het meest toegankelijke model van het merk. Dit is de opvolger van de B8, die in deze selectie nog steeds als “best value for money” wordt aangeboden.

Er zijn nu heel wat OLED-tv’s op de markt en niet voor niets is dit de beste displaytechnologie die momenteel beschikbaar is. Het maakt oneindige contrastniveaus, heldere kleuren en extreem brede kijkhoeken mogelijk, terwijl de afwezigheid van achtergrondverlichting (aangezien pixels bij OLED’s hun eigen licht uitstralen, zoals bij Plasma in zijn tijd) nieuwe, dunnere of zelfs gebogen ontwerpen mogelijk maakt. Hun reactiviteit is ook beter, zodat bewegende objecten scherper zijn.

De beste beeldkwaliteit, maar………

Ja, OLED is niet zomaar een kleine verbetering ten opzichte van conventionele televisietoestellen, het is een technologie die het spel echt verandert en waarvan de bijdragen duidelijk zichtbaar zijn. Maar zoals altijd is er een “maar”. Aan de andere kant zijn deze televisies minder helder, wat niet ideaal is voor de bestrijding van verblinding, hun levensduur kan korter zijn (fabrikanten beweren echter dat dit niet langer het geval is met recente modellen), ze kunnen ook worden gemarkeerd als hetzelfde beeld te lang wordt weergegeven, zoals plasma in hun tijd, en vooral hun prijs hoog blijft, ook al is het de laatste jaren gedaald en dat we nu ongeveer 4K-modellen kunnen vinden onder de balk van 1.300 euro tijdens de verkoop periodes.

De plaat doet niet alles….

Hoewel de plaat van de huidige OLED-modellen nog steeds afkomstig is van LG Display, het enige bedrijf dat in staat is om voldoende te produceren om aan de vraag van de fabrikanten (op dit moment) te voldoen, kan hun beeldkwaliteit nog steeds variëren, met name afhankelijk van de verwerking die op het beeld wordt toegepast. Het besturingssysteem dat in deze TV’s is geïntegreerd (het zijn allemaal Smart TV’s) is ook belangrijk, we wijzen in dit verband op het overwicht van Android TV’s, die met name door Sony of Philips worden gebruikt, maar sommige blijven hun eigen OS gebruiken, zoals LG en zijn WebOS of Panasonic of zijn My Home Screen 2.0, gebaseerd op Firefox OS.

Kortom, om u te helpen bij het sorteren van de verschillende modellen, hier is onze selectie van de beste TV’s op de markt. Wees voorzichtig, OLED verplicht, het gaat alleen om top-of-the-range televisies, gelegen boven de 1000 euro. De modellen die hier worden gepresenteerd zijn voor ons het beste van het beste van wat er momenteel op televisie wordt gedaan.

 

 

https://tevredenconsument.nl/

Slotenmaker nodig? Bel direct met slotenmakersonam!

Een slotenmaker weet precies wat hij met je slot moet doen. De allereerste stap die een slotenmaker moet zetten voordat een slot opnieuw kan worden vastgemaakt, is om er zeker van te zijn dat ze volledig alert zijn op de vergrendelingsmechanismen van het slot dat ze opnieuw vastzetten. Het verstandigste wat u kunt doen is de ideale slotenmaker uit uw regio vinden.

De slotenmaker moet echter betrouwbaar en ook goedkoop zijn. Nadat hij akkoord ging met de prijs, begon hij of zij het slot te kiezen. Zo’n autoslotenmaker biedt je gemoedsrust, omdat je weet dat je op elk moment en elke dag toegang hebt tot hun diensten. Het selecteren van een ervaren slotenmaker is belangrijk als u dure reparaties wilt voorkomen.

Een slotenmaker die bij u in de buurt is, heeft een superieure reactietijd, een concept van het allerbeste product dat u voor uw regio kunt gebruiken en over het algemeen minder dan één die van kilometers verwijderd is. Net als elk ander lokaal werk dat u vrijwel onmiddellijk zou kunnen bellen, is het van cruciaal belang dat de slotenmaker niet te ver verwijderd is van uw appartement, voertuig of bedrijf. Hetzelfde als elke buurthulp die u vrijwel onmiddellijk nodig zou kunnen hebben, het is van cruciaal belang dat de slotenmaker zich in de buurt van uw huis of bedrijf bevindt. Een erkende en gerespecteerde slotenmaker biedt professioneel, accuraat en onafhankelijk advies over het ideale type slot voor uw huis.

Met een slotenmaker kunt u sleutels maken en verschillende apparaten openen met een korte en snelle kennisgeving. Hij of zij is een persoon die sloten maakt of repareert. Een slotenmaker die verzekerd is, rekent meestal iets meer, maar u krijgt gegarandeerd een vergoeding als iets niet lukt. Een deskundige slotenmaker is essentieel voor u zodra u dat het minst verwacht en helpt u ook op dringende tijden in tijden die niet urgent zijn. Daarom is het essentieel om een ​​bekwame en deskundige slotenmaker uit Haarlem te vinden.

Solidowonen

Top 3 Cyber-beveiligingstrends voor de zakelijke sector om naar te kijken in 2019

Top 3 Cyber-beveiligingstrends voor de zakelijke sector om naar te kijken in 2019

Technologie heeft zich in bijna elk bedrijf geïntegreerd. Nieuwe innovaties hebben bedrijven kansen gegeven om sneller en efficiënter te werken dan ooit tevoren. Ongeacht de branche, bedrijven moeten technologie gebruiken om niet alleen concurrerend te blijven, maar ook te overleven.

Helaas brengt nieuwe technologie nieuwe cyberbedreigingen met zich mee. Industriedeskundigen zijn van mening dat cybercriminaliteitsschades in 2021 jaarlijks 6 miljard zullen kosten. Omdat de meeste organisaties technologie gebruiken voor bedrijfsoperaties, zijn cyberbeveiliging belangrijke trends in bedrijfsbeveiliging. Hier zijn de top drie om naar te kijken in 2019.

1. Kunstmatig intelligente cyberbeveiliging
Vooruitgang in AI (kunstmatige intelligentie) heeft niet alleen bedrijven geholpen de bedrijfsvoering te verbeteren, maar heeft ook geholpen de cyberbeveiliging te verbeteren.

AI maakt gebruik van algoritmen en computerprogramma’s om het vermogen van mensen om te leren, patronen te identificeren en een voorspelling te doen, te imiteren. Met op AI-gebaseerde computerbeveiligingshulpmiddelen kunnen bedrijven risico’s herkennen voordat ze zich voordoen en de reactietijd van incidenten versnellen. Volgens Microsoft verbergt een cyberaanvalder gemiddeld 146 dagen in een netwerk zonder te worden gedetecteerd. Een op AI-gebaseerde cyberbeveiligingshulpprogramma kan bedrijven helpen om bedreigingen automatisch te identificeren en actie te ondernemen voordat enige schade kan optreden.

Nu meer bedrijven de digitale transformatie en het toenemende aantal nieuwe cyberdreigingen maken, verwachten dat er in 2019 meer op AI-gebaseerde cyberbeveiligingshulpmiddelen zullen komen.

2. Multifactor authenticatie
2018 was een opmerkelijk jaar voor datalekken. Van Facebook tot Uber hebben miljoenen klanten hun gegevens aan het licht gebracht door hackers.

Naarmate de hoeveelheid online winkels voor consumentengegevens blijft toenemen in omvang en waarde, blijven de tools om die informatie te beveiligen, zoals wachtwoorden, verouderd of ontoereikend. Daarom verwachten we een toename van meer geavanceerde authenticatiehulpmiddelen, waaronder biometrische verificatie en multifactor-authenticatie, waarvoor gebruikers verschillende stappen voor toegang moeten uitvoeren.

3. Meer Internet of Things-beveiliging
Volgens sectordeskundigen zijn er bijna 8 miljard actieve aangesloten apparaten.

Verbonden of Internet of Things (IoT) -apparaten gebruiken een IP-adres om verbinding te maken met internet. Bedrijfsspecifieke IoT-apparaten variëren van beveiligingscamera’s en slimme sloten tot draadloze luidsprekers en persoonlijke stemassistenten. Ondanks het gemak van deze apparaten, wordt beveiliging vaak over het hoofd gezien als het gaat om IoT, waardoor ze een serieus doelwit zijn voor cybercriminelen.

Volgens een rapport uit 2013 van Trustwave maakt 64 procent van de ondervraagde organisaties gebruik van aangesloten apparaten en nog eens 20 procent is van plan deze binnen het volgende jaar te gebruiken. Echter, slechts 28 procent van deze organisaties denkt dat IoT-beveiliging “erg belangrijk” is, terwijl meer dan een derde denkt dat het enigszins of helemaal niet belangrijk is.

Terwijl IoT-apparaten zaken gemakkelijker maken, kan een cyberaanval van invloed zijn op de bedrijfsresultaten. Houd IoT-apparaten in de gaten met geavanceerdere beveiliging in 2019.

Beveilig uw bedrijf
Cyberaanvallen bedreigen de reputatie van een bedrijf, klanten en werknemers. Om te voorkomen dat uw bedrijf het doelwit wordt van een cyberaanval, neemt u de volgende voorzorgsmaatregelen:

Maak contact met een deskundige beveiligingsprovider die ervaring heeft met het beveiligen van bedrijven tegen cyberaanvallen.
Raadpleeg uw IT-afdeling voor het beheer van IoT-apparaten en -netwerken.
Implementeer een beheerde firewall en gebruik een inbraakdetectiesysteem.
Best practices implementeren voor wachtwoordbeheer.
Isoleer IoT-apparaten indien mogelijk op een secundair netwerk. Afzonderlijke netwerken of virtuele lokale netwerken (VLANS) kunnen IoT-apparaten geïsoleerd houden van uw primaire gegevensnetwerk.
Versleutel netwerkcommunicatie, schakel wachtwoord- / wachtwoordbeveiliging in en publiceer regelmatig updates.
Stel een duidelijk cyberveiligheidsbeleid en herwerk het voortdurend. Technologie evolueert voortdurend en uw beveiligingsbeleid is niet anders. Update uw beleid telkens wanneer u een nieuw IoT-apparaat in uw strategie implementeert.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam
Solidowonen

Slotenmaker Amsterdam

Je bent net terug van het stappen en ineens is je sleutel weg. Of je hebt wel een sleutel, maar er is geen beweging in de deur te krijgen. Buitengesloten zijn van je eigen woning is natuurlijk ontzettend vervelend. Helemaal als je midden in de nacht thuis komt en je gewoon naar bed wil. Gelukkig kan je de slotenmaker Amsterdam bellen om je uit je benarde situatie te halen. Wij zorgen ervoor dat je snel weer naar binnen kan en er zonder wachttijden snel iemand ter plaatsen is. Waarom zou je uren moeten wachten voordat er hulp is? De Slotenmaker Amsterdam rekent geen wachttijden en stuurt direct iemand die beschikbaar is. Binnen 30 minuten is er iemand ter plaatsen om je slot te openen en je uit je benarde positie te bevrijden.

Slotenmaker Rotterdam helpt je dag en nacht weer binnen

Het maakt ons niet uit of het midden in de nacht is of dat je terugkomt van het kerstfeest. Het enige wat je wil is weer naar binnen. Gelukkig kan dit ook gewoon want de slotenmaker Rotterdam zorgt ervoor dat deur snel weer opengaat. Je hoeft echt geen uren te wachten. Binnen een half uur zijn we ter plaatsen. Dit doen we ook midden in de nacht of op een feestdag. Onze erkende slotenmaker Rotterdam is altijd in de buurt om je deur weer open te maken. Als je het huis niet meer inkomt dan zorgen wij ervoor dat je binnen een kort tijdsbestek weer binnen staat. Doordat we alleen erkende vakmannen sturen kunnen we 90% van de deuren zonder schade weer voor je openen. Aarzel dus vooral niet om ons noodnummer te bellen en blijf niet langer buitenstaan.

Slotenmaker Apeldoorn voor noodgevallen en vervanging van sloten

Bij de slotenmaker Apeldoorn denk je vooral aan noodgevallen. Bijvoorbeeld als je jezelf buitengesloten hebt en je met geen mogelijkheid meer binnenkomt. Natuurlijk staan we voor je klaar als je een noodgeval hebt. In de regio sturen we direct iemand met dienst om je uit de brand te helpen. Maar de slotenmaker Apeldoorn kan ook ingeschakeld worden bij het vervangen van je oude sloten. Bijvoorbeeld als je nog oude onveilige sloten hebt. Wij zorgen ervoor dat er nieuw beslag op alle deuren en ramen komt te zitten. Met je nieuwe sloten kan je zelfs het keurmerk veilig wonen aanvragen. Je krijgt daardoor korting op de inboedelverzekering en je voelt jezelf een stuk veiliger. De slotenmaker Apeldoorn maakt graag een afspraak met je om de sloten te vervangen. Wij zorgen ervoor dat er nieuwe sloten inkomen om je woning veiliger te maken. Aarzel vooral niet en haal een expert in huis voor een veilige woning.

 

 

Solidowonen

Dé beveiliging voor je huis

Toegangscontrole

Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven en instellingen die er voor kiezen om toegangscontrole in te voeren. Je wilt natuurlijk niet zomaar iedereen in het gebouw hebben, dus is toegangscontrole een goede oplossing. Toegangscontrole zorgt er voor dat mensen die bijvoorbeeld een pas hebben, makkelijk in meerdere ruimtes binnen kunnen komen. De keerzijde hier van is dat er ook ruimtes zijn waar deze mensen niet binnen kunnen komen. Dit is allemaal eenvoudig in te stellen in het systeem. Mensen die helemaal geen pasje hebben, kunnen logischerwijs niet de ruimtes binnen komen waar toegangscontrole op zit. Toegangscontrole zorgt er voor dat de gastvrijheid gewaarborgd blijft, maar dat niet onbevoegden zomaar binnen kunnen komen. Met name bij overheidsinstellingen en banken wordt er gebruik gemaakt van toegangscontrole. Dit is natuurlijk ook logisch omdat hier zaken worden bewaard die niet in verkeerde handen terecht moeten komen. Het mooie van toegangscontrole is dat het tot op individueel niveau verschillend kan zijn wie wel en niet toegang heeft. Dit is natuurlijk handig want een schoonmaakster heeft natuurlijk een andere status dan een directeur. Daarnaast heeft een schoonmaakster de taak om schoon te maken en in ruimtes waar zij niet hoeft schoon te maken, hoeft zij natuurlijk ook niet te komen. Het handige van het systeem is dat u bij calamiteiten niet bang hoeft te zijn om opgesloten te zitten. Bij calamiteiten wordt er een systeem geactiveerd waardoor u altijd uit de ruimtes kan komen.

 

Aanschaf van de toegangscontrole

Het systeem van de toegangscontrole is zeer eenvoudig te monteren en is daarnaast gebruiksvriendelijk. De vele mogelijkheden maken dit systeem uniek. Als er bijvoorbeeld iemand een pas met toegang heeft, maar deze persoon is ontslagen, dan kunt u deze pas laten blokkeren waardoor deze persoon geen toegang meer heeft tot het gebouw of de ruimtes waar toegangscontrole op zit. De aanschaf van de toegangscontrole is zeer eenvoudig via het online web te regelen. Het is echter belangrijk om een goede website uit te zoeken. Op een goede website staat voldoende informatie over het product, zodat u weet wat u krijgt als u het desbetreffende product besteld. Daarnaast hoeft het niet zo te zijn dat u erg lang op u order moet wachten. Dit kan tegenwoordig al binnen twee dagen bij u afgeleverd worden. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij het bedrijf. Hier werken mensen die voldoende kennis hebben van de toegangscontrole en u advies kunnen geven. Een stukje veiligheid wil natuurlijk iedereen.

 

 

https://www.elocktron.nl/toegangscontrole.html

Welk slot is het beste?

Tweepuntsloten moeilijker te openen door inbrekers

We doen het allemaal bij het weggaan, en bij het naar bed gaan. De voordeur op slot. En als er een achterdeur is dan gaat die net zo goed op het nachtslot. Maar weet u wel zeker dat de deur dan echt veilig dicht zit? Als u een enkel slot heeft dan is de kans zeer groot dat het antwoord op die vraag een grote nee. Is. U herkent een enkel slot direct, het is het type slot dat op 1 punt sluit. Er zijn sloten die op twee punten sluiten, de welbekende tweepuntsloten, die zijn al een stuk beter. Voor inbrekers zijn dit soort cilindersloten iets moeilijker te openen.

Driepuntsloten nóg moeilijker te openen

Omdat de tweepuntsloten op twee verschillende punten de deur vergrendeld zullen inbrekers het lastiger vinden om dit slot open te maken, het kost ze meer tijd. Maar inbrekers zijn nog langer bezig met driepuntsloten. Een driepuntslot sluit de deur namelijk op drie verschillende punten af. Erkende slotenmakers, zoals slotenmaker Uden adviseren dan ook om bij het vervangen van het slot te kiezen voor een veilig driepuntslot. Als een inbreker uw woning nadert en ziet dat de deur voorzien is van een driepuntslot, dan zal die liever voor een andere voordeur kiezen die minder goed afgesloten is.

Advies van slotenmaker Uden vragen

In het grote aanbod van sloten kunt u al snel het spoor bijster raken en niet weten welk slot u moet kiezen. In plaats van zelf op zoek te gaan, en maar hopen dat u het juiste slot uitkiest, is het beter om hiervoor de hulp van de erkende slotenmaker in te roepen. Deze mensen zijn ervaren, en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebeid van beveiligen en sloten. Zij zijn bekend met de laatste methodes die inbrekers toepassen om huizen binnen te kunnen komen en kunnen hierdoor een goed en onafhankelijk advies afgeven.

Beter slapen met het beste slot op uw voordeur

Erkende slotenmakers werken vaak nauw samen met beveiliging bedrijven en de politie. Door het uitwisselen van waardevolle informatie kunnen zij elkaar helpen bij het preventief beveiligen van uw woning. De sloten die de erkende slotenmaker zoals, slotenmaker Uden in het assortiment voert zijn standaard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit houdt in dat de politie uit het grote aanbod sloten juist die exemplaren heeft bestempeld als meest veilig. En dat is niet alleen goed om te weten, u zult een stuk beter slapen wetende dat u de beste sloten op de deuren heeft laten plaatsen.

http://www.slotenmaker-24-uur.nl/noord-brabant/slotenmaker-uden/
Solidowonen

Naast het in Duitsland als best geteste beveiligingssysteem de “Jablotron OASIS” heeft Jablotron afg

Na het geweldige Jablotron Oasis alarmsysteem is nu de Jablotron 100

Een hybride alarmsysteem voor bus en/of draadloze oplossingen:

De verwachtingen zijn hoog;

Maar liefst 7 jaar garantie, inbouw draadloze magneetcontacten, een FOTO PIR met kleuren HD resolutie, een zeer breed assortiment detectoren zoals een dual detector met glasbreuk en PIR, Radar P.I.R.’s, Luxe tweeweg afstandsbedieningen, luxe Tag’s, draadloze buiten detectie op basis van  OPTEX technologie, ook de bediening is zeer eenvoudig naar de behoefde van de eindgebruiker in te stellen. Tevens is er de mogelijkheid om maar liefst drie radio modules op de bus aan te sluiten om de communicatie met de gecodeerde 868Mhz frequentie ook op grote projecten draadloos uit te kunnen uitvoeren.

KORTOM een systeem voor professionals en consumenten die geen beperking willen.

Een perfect alarmsysteem voor bedrijfsverzamelgebouwen. Het Jablotron 100 alarmsysteem is zo op te bouwen dat het systeem tot met 20 verschillende zones (ook wel secties en partities genoemd) apart bedien kan worden. Met 1 centrale maar ook met de vrijheid van 1 centraal bedienpaneel maar ook voor elke ruimte zijn eigen mogelijkheid om in of uit te schakelen met een eigen bedienpaneel.

Het Jablotron 100 alarmsysteem is ook standaard uitgevoerd met minimaal 1 bus aansluiting (waarop tot wel 250 melders op aangesloten kunnen worden). Het maakt niet uit of de bekabeling door gelust wordt via verschillende melders of dat alles vanaf de centrale aangesloten wordt. Het Jablotron 100 systeem ziet dat allemaal geheel automatisch. zo is het Jablotron 100 zowel bedraad als draadloos uit te voeren. een hybride alarmsysteem waarmee u alle kanten op kunt.

Het systeem heeft ongekend veel mogelijkheden. Zoekt u iets voor een speciale toepassing of wilt u meer informatie om te kijken of het systeem voor uw doel geschikt is, neem gerust contact op met mr-beveiliging

https://www.mr-beveiliging.nl/
Solidowonen

Cuddle Buddy Relaxkussens

Cuddle Buddy Relaxkussens kopen misschien een goed idee?

Gaat u op reis en bent u op zoek naar een fijn kussen om mee te nemen om op te slapen in de trein of in het vliegtuig? Of bent u misschien op zoek naar een fijn kussen dat u tussen uw benen kunt leggen tijdens het slapen. Of is uw zoektocht misschien naar een kussen dat zo lekker zacht is dat u er soms gewoon even mee wil knuffelen. Voor elk van deze doeleinden is een Cuddle Buddy Relaxkussens kopen een goed idee.

Cuddle Buddy Relaxkussens kopen voor op reis

U kunt bijvoorbeeld Cuddle Buddy Relaxkussens kopen voor een reis die u gaat ondernemen. Deze kussens zijn perfect om tegen het raam aan te leggen en in slaap te vallen. Door de zachte stof waar de kussens van zijn gemaakt is het zeer comfortabel en door de flexibele bolletjes waar de kussens mee gevuld zijn vormen de kussens zich gemakkelijk naar uw hoofd. Maar niet alleen voor onderweg zijn de kussens geschikt, ook voor vervanging van een onprettig kussen in uw hotel of appartement op de vakantie bestemming zijn ze goed te gebruiken. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw nachtrust.

Cuddle Buddy Relaxkussens kopen voor thuis

Maar niet alleen voor op reis zijn de Cuddle Buddy kussens geschikt. Cuddle Buddy Relaxkussens kopen voor thuis is ook een wijze keuze. De kussens zijn namelijk overal voor inzetbaar. Zo kunnen ze gebruikt worden om als steun voor uw ruk of net gebruikt te worden. Maar ook kunt u ze gebruiken om tussen uw knieën te leggen als u slaapt of onder uw benen. Of u kunt gewoon lekker knuffelen met de zachte kussens. U kunt dus overal en altijd genieten van de voordelen van de Cuddle Buddy kussens.

http://www.allzorg.nl/slapen/relax-kussens