Solido Wonen
Image default
Tuin en buitenleven

Verfraai uw tuin met siergrind of split

Siergrind en split worden veel toegepast in tuinen, op paden, opritten en terrassen. Deze bodembedekkers hebben dan ook een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van tegels of beton. Zo zijn grind en siergrind scherp geprijsd, snel te leveren en waterdoorlatend. Bovendien is split en grind in vele kleuren leverbaar. Kies bijvoorbeeld voor gele sunsplit, Icy Blue split of mooie witte grind. Er is altijd een grind soort die bij uw woning en buitenruimte past.

 

Siergrind in de tuin heeft verschillende voordelen

Grind in de tuin, op de oprit of op het terras heeft een aantal voordelen. Op de eerste plaats is grind een goedkope oplossing. Vergelijk het bijvoorbeeld eens met natuursteen of tegels. Ten tweede is grind waterdoorlatend. Er ontstaan geen plassen meer in uw tuin of op de oprit. Uw tuin blijft dus gewoon begaanbaar, ook bij slecht weer. U kunt grind in de tuin gemakkelijk zelf aanleggen. Hiervoor hoeft u geen vakman in te schakelen, zoals bij het leggen van tegels of het storten van beton. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Tenslotte vraagt grind weinig onderhoud. U kunt jarenlang genieten van een mooie tuin, zonder dat u er veel werk aan heeft. Is het grind vies geworden? Dan kunt u het eenvoudig zelf schoonmaken of alleen de bovenste laag vervangen.

 

Weinig onderhoud met grind in de tuin

Split en grind kopen doet u snel en voordelig online. Bij Grindwereld.nl vindt u een uitgebreid assortiment siergrind, split, zwerfkeien, basalt en schelpen. Daarnaast worden er diverse bijproducten verkocht, zoals grindplaten en anti worteldoek. Zowel bedrijven (hoveniers) als particulieren kunnen hier heel voordelig hun tuinproducten kopen. Zowel voor kleine tuinen als voor grote projecten biedt Grintwereld.nl de oplossing. Afhankelijk van uw wensen wordt het grind bezorgd in een bigbag, midibag of los gestort met een kiepwagen. Binnen 5 werkdagen na bestelling kan uw grind al bezorgd worden. Zo heeft u snel een mooie, onderhoudsvriendelijke tuin. Meer informatie over de vele opties? Bezoek de website.

http://www.grindwereld.nl/