Categoriearchief: Verwarming

Verwarmingsradiator, plat model voor elk interieur en badkamer

Haal de ultieme strakke verwarmingsradiator in huis en geniet van de warmte die deze paneelkachels afgeven. In de badkamer eveneens te gebruiken en zorgt voor een lekkere warme handdoek na het douchen.

De radiatoren hebben een mooi plat design en zal vrijwel in elk interieur passen, je zou het niet zeggen maar hiermee heb je echt goede warmte en de platte modellen vallen niet echt op in het interieur. Ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals zwart, wit en grijs.

Handig in elke ruimte

Voor de thuiswerkplek is dit een ideale verwarming, maar in het studentenhuis zal de kachel het eveneens goed doen. Ze zijn geschikt voor kleinere en grotere ruimtes. Voor de vakantiewoning zijn ze prima om te installeren en geeft dus een heerlijke warmte af.

Eenvoudig te installeren, de aansluitingen zitten aan de boven- en onderkant en past op elke bestaande aansluiting. Het materiaal is vervaardigd van hoogwaardig staal zodat ze lekker lang mee zullen gaan.

De voordelen van de verwarmingsradiator

 • Makkelijke installatie
 • Geschikt voor kleine en grote ruimtes
 • Verkrijgbaar in Zwart, Grijs en Wit
 • Modellen met lamellen of buizen
 • Aansluiting aan boven- en onderkant
 • Past in elk interieur
 • Geeft goed warmte
 • Ideaal in de vakantiewoning

Boost voor je badkamer

Deze kachel is een fraaie eycatcher in de badkamer, hiermee hoef je je echt niet te schamen want dit staat echt heel erg mooi en het is zo ontzettend handig. Want je hangt je handdoeken op en je hebt heerlijke warme en droge handdoeken na het douchen. Vervang dus die lelijke grote kachel die er nu hangt voor deze mooi slanke radiator.

Zoek niet verder en ga naar de webshop om nu jou eigen verwarming te zoeken www.warmteshop.eu

https://warmteshop.eu/product-categorie/huis-tuin/huishoudelijke-apparaten/klimaatbeheersing/radiatoren/

Doe er je voordeel mee, koop een elektrische cv…

Doe er je voordeel mee, koop een elektrische cv…

De overstap naar all- electric, het moet er toch een keer van komen. Waar de een is al helemaal overstag is, twijfelt de ander nog over de kosten.

Maar, overstappen naar all electric wint wel degelijk aan populairiteit en het wordt steeds gemakkelijker door het groeiende aanbod aan elektrisch aangedreven apperatuur en steeds meer hernieuwde kennis.

Een elektrische CV bijvoorbeeld; dit soort apparaten raken niet vervuild door verbranding van gas, zijn zo goed als onderhoudsvrij én slijten nauwelijks.
De kans op koolmonoxidevergiftiging is met deze apparaten uitgesloten, de koolmonoxidemelder kan naar de schroot en ontsierende pijpen op het dak zijn ook verleden tijd.

Verduurzamen is belangrijk voor iedereen, dus waarom zullen we er de voordelen niet van in gaan zien?  

De pluspunten van een elektrische CV:

 • Lekker stil. Helemaal vergeleken met een warmtepomp
 • Gusntig geprijsd
 • Onderhoudsvrij
 • Geen rookgasafvoer
 • Geen kans op CO2 vergiftiging, dus veilig in gebruik
 • Werkt perfect in combinatie met een elektrische boiler of een doorstroomapparaat
 • Je huidige radiatoren en/of vloerverwarming kan gewoon blijven
 • Een gasketel is simpel om te verwisselen voor een elektrisch model

 

 

 

Op de website van elektrischeboiler.eu wordt al jaren elektrisch aangedreven apparatuur aangeboden en verkocht en zij zijn super enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen bij elektrische cv’s.

De elektrische cv’s die zij verkopen zijn van de merken Elterm en DAT. De techniek is simpel, maximale besparingen zijn te behalen en je hebt er lang plezier van.
CV’s gebruik je voor de verwarming van vloerverwarming en radiatoren, niet voor je douche- en kraanwater, hiervoor zijn elektrische boilers te gebruiken.

De elektrische CV werkt met een zogenoemde spanningsloze niet modulerende thermostaat. Dit is eenvoudige analoge aan/uit termostaat en kan voor een klein bedrag bij besteld worden, zoals ook de vuilafscheider welke ervoor zorgt dat CV water niet terug kan komen in de A klasse pomp.

De Elterm elektrische CV ketel is te koop in verschillende uitvoeringen; 

4KW (tot 50m2), 6 KW (tot 70 m2), 9KW (tot 110m2), 12 KW(tot 150 m2), 18 KW(tot 220 m2), 24 KW(tot 300 m2). 
Het vermogen is eenvoudig handmatig in te stellen op 33% 66% of 100%.

Kijk voor alle informatie op de website van elektrischeboiler.eu of neem een kijkje in de showroom en stel al je vragen over de aanschaf en werking van oa elektrische boilers, elektrische kachels en doorstroomapparaten.

https://elektrischeboiler.eu/elektrische-cv-vloerverwarming-ketel
Solidowonen

Bij Kuiper en Zonen BV vind je precies de ketel die jij nodig hebt

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een warmwaterketel? Dan ben je bij Kuiper en Zonen BV aan het juiste adres voor de beste kwaliteit van een ketel. Er worden namelijk nieuwe en gereviseerde ketels aangeboden met een temperatuur die wordt aangevoerd van maar liefst 110 graden Celsius. Daarnaast kun je hier ook terecht wanneer je op zoek bent naar een bedrijf die de ketels kan onderhouden en waar je een ketel niet direct hoeft aan te schaffen, maar waar deze ook wordt verhuurd. Bij Kuiper en Zonen BV wordt er ontwikkeld in eigen beheer en wordt er alsmaar gewerkt aan verbetering van de producten, het ontwikkelen van de huidige producten en het innoveren van de werkzaamheden en de producten en diensten die worden aangeboden aan den klanten. Innovatie is volgens hen ontzettend belangrijk en zeker in de branche waarin zij werkzaam zijn is het belangrijk om te blijven innoveren om zo de klanten op een goede manier te kunnen blijven bedienen. 

Warm water en heet water ketels

Naast een warmwaterketel beschikt men bij Kuiper en Zonen BV ook over een heetwaterketel. Deze hebben geen bereik van een aangevoerde temperatuur van 110 graden Celsius, maar hierbij moet je denken aan een temperatuur van maar liefst 205 graden Celsius. Met zo’n 95 graden warmer dan de warmwaterketel, mag deze zeker tot de heetwaterketel worden beschouwd. Beschik je daarnaast over een stookinstallatie? Dan kan het interessant zijn om een contract van onderhoud aan te schaffen, waarmee je Kuiper en Zonen BV op een periodieke basis de boel weer even laat controleren.

Onderhoud is belangrijk

Het onderhoud van de machines die je bij hen aanschaft is ontzettend belangrijk. In ieder geval is het belangrijk omdat hiermee de veiligheid kan worden gewaarborgd. Daarnaast is het ook belangrijk, omdat op die manier de juiste stappen kunnen worden ondernomen wanneer er toch iets mis blijkt te zijn met een machine of apparaat en ben je er niet te laat bij. Hier wordt professioneel aan gewerkt door de vakmannen van Kuiper en Zonen BV. 

Elektrisch verwarmen met een DAT elektrische cv ketel.

Snel van het gas af met de elektrische cv ketel van DAT.

Waarom een warmtepomp die veel herrie maakt en veel ruimte in beslag neemt komen als je ook van het gas af kan met een DAT elektrische cv ketel? Deze kan eenvoudig uw bestaande gas cv ketel vervangen. U hoeft dus niet te investeren in nieuwe radiatoren en of nieuwe vloerverwarmingsleidingen. Deze kunt u gewoon blijven gebruiken wat veel tijd en geld bespaart.

Minder onderhoud

De elektrische cv installatie heeft bovendien veel minder onderhoud nodig. Heeft geen rookgasafvoer nodig wat weer als voordeel heeft dat er geen schadelijke gassen vrijkomen zoals koolmonoxide. En omdat er geen verbranding nodig is om te verwarmen en afvoerpijpen dus niet nodig zijn  kan hij dus ook in andere ruimtes worden geplaatst dan we gewend zijn.

Het apparaat is zeer eenvoudig te plaatsen, is kleiner dan de gemiddelde gas cv ketel en heeft een lage aanschafwaarde.

De DAT elektrische cv ketels zijn in Nederland en Belgie te koop via een dealernetwerk. U vind alle informatie op de website van DAT Heating via deze link: https://www.datheating.eu

Alle DAT cv ketels zijn voorzien van een dubbele beveiliging zowel tegen te hoge temperaturen als tegen te hoge of te lage druk in de leidingen. Op de voorkant zit een mano-thermometer waar u de druk kunt aflezen samen met de temperatuur in de leidingen.

Eenvoudig in te stellen

De temperatuur is eenvoudig in te stellen met een draaiknop. Geen ingewikkelde knoppen dus! Hier vind u ook de aan uit schakelaars om het vermogen in te stellen op 33, 66 en 100% van het totale vermogen.

Het apparaat is perfect in combinatie met een elektrische boiler of doorstromer voor het warme douchewater. U kunt eventueel een prioriteitsschakelaar toevoegen die ervoor zorgt dat een van de apparaten niet aan kan gaan als de andere aan het werk is. Meer hier over is te vinden op de website van DAT Heating.

https://www.datheating.eu/

Verwarm uw huis met een eco elektrische kachel

Goedkoop uw huis verwarmen met een elektrische kachel.

Voorheen dacht men bij een elektrische kachel meteen aan energieverslindende apparaten, maar tegenwoordig is dat zeker niet meer het geval. De nieuwe generatie elektrische kachels zijn energiezuiniger dan zijn voorganger. Daarnaast zien ze er mooier uit en zitten vol met techniek om nog minder stroom te verbruiken.

Zo is de HJM 1000 en HJM 2000 elektrische kachel voorzien van een accumulator. Deze slaat de warmte op gedurende het opwarmen van de ruimte en zodra de kachel wordt uitgezet zal hij nog enige tijd zijn opgeslagen warmte kunnen afgeven. Dit resulteert in een aanzienlijke energiebesparing.

Ook de raam of deur open sensor is een slimme toevoeging op het apparaat. Zodra hij een temperatuurval meet zal er een deur of raam open staan en zal hij zichtzelf uitschakelen zodat er geen onnodige energie verloren gaat. Dit samen met de mogelijkheid hem te programmeren in dagdelen of weken maakt de elektrische HJM kachel tot een sterk product waar zeker over nagedacht is.

Naast de elektrische HJM kachels zijn er uiteraard meerdere andere oplossing om een ruimte te verwarmen. Denk daarbij aan een elektrische cv installatie of ionisatie verwarming. Beiden werken op stroom en zijn zeker interessant als men stroom over heeft van bijvoorbeeld de zonnepanelen op het dak. Rookgasafvoer is niet meer nodig, dus geen kans op koolmonoxide vergiftiging maar ook geen herrie zoals bijvoorbeeld een warmtepomp die maakt. Wat ruimte betreft zijn ze ook in het voordeel. Zowel de elektrische cv installatie als de ionisatie verwarming nemen minder ruimte in beslag als de traditionele gas cv ketel.

Voor beide oplossingen geldt ook niog dat men de bestaande vloerverwarmingsbuizen of radiatoren weer gewoon kan blijven gebruiken. Extra investering en installatiekosten zijn dan niet nodig wat de keuze voor een elektrische cv of ionisatie verwarming een makkelijke keuze maakt.

Meer weten over deze oplossingen? Kijk eens op de website van elektrischekachel.eu.

http://elektrischekachel.eu
Solidowonen

Ionisatie verwarming als alternatief op de gas ketel

Het betere alternatief op de traditionele gas cv ketel

Met een rendement van wel 98% is dit mischien wel een van de betere alternatieven van verwarmen op gas met de traditionele gas cv ketel. De ionisatie verwarmings ketel is nog een vrij onbekent apparaat in Nederland maar buite Nederland reeds een groot succes en veel verkocht. Niets voor niks denken we dan maar.

Zo heeft de ionisatie cv ketel een rendement van maar liefst 98% en is zeer klein. Dus zal montage in de meeste gevallen geen probleem zijn. Hij kan in de plaats van de oude gas cv ketel gemonteerd worden en men kan de vloerverwarming en radiatoren behouden. Deze hoeven niet te worden aangepast wat veel tijd en geld scheelt.

Een rookgasafvoer is niet nodig. Dus geen gevaar voor giftige gassen met alle negatieve gevolgen van dien. Daarnaast is de lage aanschafprijs ook een groot voordeel. Dit samen met de lage onderhoudskosten maakt het zeker een interessante aankoop.

De ionisatie cv ketel werkt door middel van ionisatie. Hiermee worden de negatieve en positieve delen in het water op dusdanige manier bewerkt dat deze warmte genereren. Dit warme water wordt dan gebruikt om uw vloerverwarming en radiatoren mee te vullen en zo uw ruimte te verwarmen. Het ionisatie proces start zeer snel op en eenmaal aan de gang zal het sneller warmte produceren. Ten opzichte van een elektrische cv die met verwarmingselementen werkt zal het ongeveer 30% sneller opwarmen wat dus ook 30% minder energie kost voor het opwarmen. Hiermee wordt dus ook weer bespaart op uw kosten voor verwarmen van uw woning of bedrijf.

Momenteel zijn er nog weinig aanbieders. Als u interesse heeft kunt u eens op de website kijken van ElektrischeBoiler.EU. Die hebben een ruim aanbod en kunnen u goed adviseren. Ook voor het douche gedeelte hebben ze meerdere oplossingen. Denk aan elektrische boilers en doorstromers.

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/Elektrische-Kachels/Elektrische-ionisatie-cv-verwarmer
Solidowonen

Geen CO2 en gas meer met een elektrische cv ketel

Veilig uw huis verwamen met een elektrische cv ketel van elektrischeboiler.eu.

Steeds meer gezinnen stappen over op een elektrische cv ketel in plaats van de ouderwetse gas ketel. Ook de overheden plaatsen bijna dagelijks wel een nieuws item dat er in de toekomst minder gas verbruikt moet worden in Nederland en dat men meer aan de stroom moet.

Een cv ketel is een van de grotere stroom verbruikers in een gemiddeld gezin en een elektrische variant draagt bij aan een beter milieu en minder uitstoot zodat de overheden hun targets kunnen halen. 

Een elektrische cv ketel heeft nog meer voordelen. Zo is er geen rookgasafvoer en een afvoerbuis dus niet nodig. Hij kan dus ineens op plaatsen gemonteerd worden wat voorheen niet mogelijjk was. Ook is er geen gevaar voor koolmonoxide vergiftiging omdat er simpel weg geen verbranding plaats vind en is er nagenoeg geen onderhoudt.

Een elektrische cv ketel is ook eenvoudiger te monteren en kan 1 op 1 uitgewisseld worden met de ouderwetse gas variant. Veel aanpassingen zijn niet nodig zodat het overstappen een makkelijke keuze wordt. Wel moet men voor aanschaf controleren of er voldoende stroom aanwezig is maar dit staat allemaal duidelijk uitgelegd op de website van ElektrischeBoiler.EU.

De ketels zijn leverbaar tot een te verwarmen oppervlakte van 300m2. De kleinste is zowel op krachtstroom als 1 fase te monteren en vanaf 9kW alleen op krachtstroom. U kunt kiezen uit 4, 6, 9, 12, 18 en 24kW vermogen.

Meer informatie vind u op de website www.elektrischeboiler.eu.

 

 

https://elektrischeboiler.eu/elektrische-cv-vloerverwarming-ketel

Elektrische kachel met accumulator, HJM

Elektrische kachel, HJM met accumulator

De allernieuwste HJM elektrische kachel is voorzien van een accumulator. Dit s een speciaal gemaakt blok in de kachel die ervoor zorgt dat de warmte die afgegeven is opgeslagen wordt zodat hij nadat de kachel uitgezet is er nog warmte afgegeven kan worden. Dit is perfect voor in uw slaapkamer, woonkamer of werkkamer. De kachel zal op deze manier ook minder stroom verbruiken.

Programmeren in tijdblokken

Daarnaast heeft de HJM elektrische kachel een intelligente digitale controller waar men bijvoorbeeld tijdblokken in kan programmeren. Ook enkele voorgeprogrammeerde programma’s zijn aanwezig zoals de eco funktie en confort modus die de kachel zelf weer terug zet na bijvoorbeeld 2 uur. Ook de anti vries stand is heel handig in ruimtes waar geen leidingen moge bevriezen als het heel koud is.

Met functie open “Raam” 

De “raam of deur open” funktie is een unieke funktie die standaard reeds in de elektrische kachel aanwezig is. Hij zal zelf detecteren of er een raam of deur open staat en daarna zichzelf uitschakelen. Zo gaat er geen onnodige energie verloren.

De in Europa (Spanje) gemaakte kachels worden in eigen land uitsluitend verkocht via de luxere doe het zelf winkels maar zijn in Nederland online te bestellen bij Warmteshop.eu

De kachel is klein en wordt geleverd met muur bevestigingsbeugels. Als optie zijn er voetjes leverbaar voor plaatsing op de grond.

www.warmteshop.eu

https://warmteshop.eu/product/elektrische-kachel-1000-watt-hjm/