Solido Wonen
Image default
Badkamer en toilet

Waarom een toiletverhoger kopen?

U denkt er wellicht niet dagelijks over na, of het moet al noodzaak zijn: Wat nou als het toiletbezoek een opgave is? Toiletverhogers kunnen een uitkomst bieden. Zoals de naam al zegt, verhoogt een toiletverhoger het toilet. Dit maakt het toiletbezoek vaak minder lastig, voor bijvoorbeeld mensen die slecht ter been zijn. Een te lage zit kan er voor zorgen dat u slecht overeind kunt komen. Een toiletverhoger kopen, voorkomt dit vervelende probleem. Ze kunnen geplaatst worden op ieder standaard toilet.

Wilt u een toiletverhoger kopen, let u er dan vooral op dat deze:

–          Sterk moet zijn
–          Eenvoudig schoon te maken is
–          Een veilig toiletgebruik mogelijk maakt

 

Een toiletverhoger kopen voor thuis, of voor op reis

Om de veiligheid te vergroten, is er de toiletverhoger met opklapbare armleuning. Het is in het bezit van een eenvoudig kliksysteem, waardoor de zitting gemakkelijk los gemaakt kan worden om bijvoorbeeld te reinigen.

Wanneer u een luxere variant overweegt, dan komt u bij een versie uit die in hoogte verstelbaar is.

Wilt u een simpele en relatief goedkope toiletverhoger kopen, dan is het budgetmodel wellicht een aanrader voor u. Deze is gemaakt van een lichtgewicht kunststof. Ideaal om mee te nemen op reis bijvoorbeeld, dankzij het lichte gewicht. U kunt kiezen uit 3 verschillende hoogtes.

Over op reis gaan gesproken: Wilt u een toiletverhoger kopen en meenemen, wanneer u de deur uit gaat? Dan is de speciale draagtas ook het overwegen waard om aan te schaffen. Deze draagtas is geschikt voor toiletverhogers tot 15 cm. Standaard zit er een handvat aan deze tas, wat het draagcomfort vergemakkelijkt.

De Hi-Loo variant is ideaal voor onderweg. Deze past nagenoeg op ieder toilet. Hij is speciaal ontwikkeld om makkelijk en snel te kunnen gebruiken.

Probeer het ook eens

Zoals u leest zijn er nogal wat opties mogelijk, met betrekking tot een toiletverhoger kopen. Probeer ook eens een toiletverhoger, om te ervaren wat het voor u kan betekenen.

http://www.allzorg.nl/bad-douche-toilet/toiletverhogers