Categoriearchief: Winkels

Solidowonen

Whiskey glazen voor de Feestdagen

Een mooie fles whisky drink je natuurlijk het liefste tijdens de feestdagen. Je ziet het vaak aan de Gall & Gall. Ineens wordt het topdrukte de dagen voor de Feestdagen. De dag ervoor staat er meestal een mega rij van iedereen die een mooie fles wijn of whisky wil bestellen. Is het niet alleen leuk om er ook meteen een paar mooie whiskey glazen bij te bestellen? In de Gall & Gall winkels kan je met moeite een Jack Daniels Giftpack vinden. Hierin zitten twee whiskey glazen, maar eigenlijk wil je graag een set zonder reclame erop gedrukt. De Whiskey Glazen Shop is de ideale winkel om whiskey glazen te kopen voor de Feestdagen.

Whiskey glazen als cadeau voor de Feestdagen.

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor de Feestdagen? Bijvoorbeeld omdat het Kerst is en je wilt laten weten dat je denkt aan je dierbaren. Of omdat het Pasen is en je iemand wilt bedanken dat je mag komen eten? Whiskey glazen zijn het ideale cadeau om te geven voor de Feestdagen. Een luxe whiskey set met whiskey glazen is natuurlijk ook ideaal. Je kan hierin 6 whiskey glazen stoppen inclusief een whiskey karaf. Deze set wordt verstuurd in een speciale giftbox. Handig als je een leuk cadeau zoekt voor de Feestdagen die meteen kant-en-klaar is.

Whiskey glazen online bestellen.

Even nog snel een last minute cadeau voor de feestdagen nodig? Bestel direct een paar whiskey glazen voor de Feestdagen! Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling de volgende dag al in huis is. Dit is wel alleen zo als je op werkdagen voor 15.00 een bestelling plaatst. Hou hier dus rekening mee als je vlak voor de Feestdagen zit.

http://www.whiskeyglazenshop.nl
Solidowonen

Bescherm je waardevolle spullen met Kluis&Co

Kluis&Co is de webwinkel van Kop Beveiliging op het gebied van (brandwerende) kluizen en archiefkasten. Met jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging is Kop Beveiliging met recht de specialist op dit gebied.

Kop Beveiliging komt uit Leerdam (Gelderland, centraal in Nederland) en bedient vanuit haar kantoor particulieren en bedrijven door heel Nederland.Met het toenemende aantal inbraken in Nederland en daarmee een goeiende markt voor met name particuliere kluizen wer dhet voor Kop Beveiliging tijd om een webshop te lanceren.

Kluis&Co onderscheidt zich in de markt door haar brede service en het leveren van aanvullende diensten zoals professionele montage (met bv chemische ankers).Ook levert Kop Beveiliging alleen maar hoogwaardige producten van de bekende en betere merken. Dus geen goedkope, namaak kluizen die inbrekers zo open hebben..

Naast inbraakwerende en brandwerende kluizen en archiefkasten is Kluis&Co ook de kluizen webshop als het gaat om wapenkasten, thuiskluizen, datasafes, eurosafes en mobiele kluizen voor bijvoorbeeld in de caravan.

Voorzien van onder andere het politiekeurmerk en BORG en NCP gecertificeerd is Kop Beveiliging de meest betrouwbare en volledige partij als het gaat om kluizen en archiefkasten. Kop Beveiliding voert de bekendste en beste merken zoals Jewel en Salvus.

Naast kluizen en archiefkasten worden er in de webshop ook diverse accessoires verkocht. Profiteer nu van de scherpe online prijzen en de jarenlange ervaring van echte vakmensen als het gaat om beveiliging. Bekijk snel de webshop van Kop Beveiliging Kluis&Co en mocht u vragen hebben dan zit de klantenservice voor u klaar!

http://kluisenco.nl/