Categoriearchief: Woning en Tuin

Een huisnummer van rvs bestellen

Een huisnummer van rvs bestellen

Is het tijd voor een nieuw huisnummer en hou je van een moderne stijl? Overweeg dan een rvs huisnummer van RVShuisnummers.nl. Op deze website kan je snel en eenvoudig een ruim assortiment rvs huisnummers online kopen. Dat is perfect nu we in een lockdown zitten. Bovendien zijn de verzendkosten boven de €30,- gratis. Dat bespaart je weer een ritje naar de bouwmarkt! Maar wat maakt rvs huisnummers nou zo aantrekkelijk? Je zal het ontdekken in deze blog, dus lees snel verder.

Duurzaamheid

Het is wel zo prettig als je huisnummer een lange levensduur heeft. Gelukkig is dit één van de kenmerken van zo’n roestvrijstalen huisnummer. Als hij eenmaal hangt heb je er verder geen omkijken meer naar. Af en toe even een doekje erover zodat hij weer mooi glimt. Gezien de lange levensduur is het dus wel belangrijk om even goed over je aankoop na te denken. Hij zal er immers wel een tijdje hangen!

Modern

Een moderne toevoeging aan je gevel, wie wil dat nu niet? Juist! Dat is precies wat je in huis haalt wanneer je een roestvrijstalen huisnummer aanschaft. Je kan kiezen voor zo’n zilveren geborstelde look of een huisnummer in de kleur zwart. Dat een zwart huisnummer ’s avonds niet goed zichtbaar is, is in principe niet waar. Zeker niet wanneer je er ook een buitenlampje bij hebt hangen. Een zwart lampje, want dat matcht mooi met elkaar!

Veel keuzemogelijkheden

Er zijn op het internet werkelijk honderden soorten huisnummers van roestvast staal te vinden. RVS huisnummers zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende fonts (lettertypes). Zo kan je kiezen voor een standaard font als Arial of Calibri, maar zijn er ook tal van andere, meer afwijkende fonts om uit te kiezen. Naast de eerder besproken kleuren of afwerkingen kan je ook nog verschillende afmetingen kiezen: 100mm, 150mm of misschien wel 200mm! Ga er dus even goed voor zitten en bedenk wat jij belangrijk vindt.

Personalisatiemogelijkheden

Er zijn tegenwoordig ook tal van bedrijven waar je een gepersonaliseerd huisnummer kan kopen. RVS heeft als voordeel dat het makkelijk te bewerken is. Zo kan je er bijvoorbeeld de naam van jouw en je gezinsleden erin laten zetten.

Wat zijn voor jou de belangrijkste argumenten om een bepaald huisnummer te kiezen?

 

Solidowonen

M&C cilinder

 

Ga voor goede sloten

Lees hier over je woning of bedrijf goed afsluiten met M&C cilindersloten. Het is van belang om inbrekers buiten je pand te houden, en bewezen is dat goed hang en sluitwerk w.o. de M&C cilinder wonderen doet.

Voorkom een inbraak

Slachtoffer zijn van een inbraak geeft zoveel ellende en impact dat je dat moet voorkomen. Als je slachtoffer bent geweest dan moet je alles van wat er vermist is opgegeven bij de politie en daarna nog bij de verzekering. Dat betekent aankoopbonnen opzoeken, en hopelijk krijg je die allemaal gevonden om te kunnen declareren. Veel slachtoffers gaan tot jaren daarna liever niet van huis, ze kampen met de angst om ooit nog een keer slachtoffer te worden van een inbraak. Gelukkig is een inbraak goed te voorkomen, een M&C cilinder in iedere buitendeur wat een dief niet zomaar forceert, en de inbreker staakt de inbraakpoging. De kwaadwillende zal uitwijken naar een makkelijker object om toegang te verkrijgen.

Voor iedere woning of bedrijfspand

Bij M&C tref je cilinders aan om daadwerkelijk ieder pand goed af te kunnen sluiten. Wacht daarom niet te lang, en bekijk hier de M&C sloten. Het monteren van de cilindersloten gaat makkelijk, en daarna kun je met een veilig gevoel van huis.

https://mc-cilinder.nl/

Je huis in Bergen op Zoom veiliger maken met nieuwe sloten

Hoort u de laatste tijd in uw omgeving dat er veel wordt ingebroken en gestolen wordt en wilt u dat absoluut niet bij uw huis!? Slotenmaker Bergen op Zoom snapt dat heel goed en kan uw sloten in uw huis vervangen voor vele malen betere sloten met uiterste kwaliteit. Niets is vervelender dan dat er ingebroken wordt in uw huis en kostbare spullen worden meegenomen. Een slotenmaker kan u helpen bij het voorkomen van inbraak en het gestolen woorden van dierbare spullen die u liever niet kwijt wilt raken.

Slotenmaker bellen

Tegenwoordig worden er alarmen geplaatst tegen het inbreken, maar inbrekers zijn tegenwoordig u te slim en te snel af dan wij denken. Met een beetje wijsheid in alarmen en in het verdiepen van alarmen is het in een handomdraai mogelijk om uw alarm op stil of uit te zetten. U kunt beter sloten van een goede kwaliteit plaatsen waardoor inbrekers absoluut niet binnen kunnen komen. Ben je vanuit Bergen op Zoom op zoek naar een slotenmaker, dan kun je het beste een slotenmaker uit die plaats bellen. Kom je uit Vlissingen, kun je betere een slotenmaker in Vlissingen bellen.

Ervaren slotenmaker

Het beste kun je op zoek gaan naar een ervaren slotenmaker. De kosten bij een slotenmaker zijn gerelateerd op het bepaalde slot voor uw huis, er wordt wel rekening gehouden met zo transparant mogelijk te zijn over de prijs. De medewerkers zijn gediplomeerd en beschikken over veel ervaring binnen het vak. De medewerkers komen goed voorbereid naar u toe en werken met professioneel gereedschap.

De meeste slotenmakers bieden verschillende diensten aan. Veel kunnen sloten openen, sloten vervangen, het herstellen van een inbraak in uw slot. Heeft u één van deze diensten nodig om uw slot te redden?

Slapen onder een sterrenhemel

Ben je misschien op zoek naar een romantische look voor in de slaapkamer of heb je behoefte aan wat meer privacy? Door te kiezen voor een hemelbed kan ook jij nu slapen onder jouw eigen gecreëerde sterrenhemel. Het woord hemelbed zegt het eigenlijk al, een bed wat een denkbeeldige hemel creëert. Het verschil tussen een gewoon bed en een hemelbed is dat bij een hemelbed het frame om het bed heen in de hoeken wordt voorzien van hoogstaande balken, waarin bovenin dwarsbalken zijn geplaatst.Op deze manier ontstaat er een overkapping die staat voor ‘de hemel’.

In de middeleeuwen zag je hemelbedden veel terug onder de hogere, rijkere klassen. Het bed werd gezien als het pronkstuk van de woning. De meester wilden zijn dienaren vaak zo dicht mogelijk bij zich hebben, dus die sliepen vaak op dezelfde kamer. Door middel van het hemelbed had de meester toch zijn privacy en kon hij zijn dienaar wenken wanneer dit nodig was. Maar ook in de tijd van nu brengt het hemelbed nog zijn volle charme en voordelen met zich mee.

Soorten hemelbedden

Het hemelbed bepaalt grotendeels de sfeer in de slaapkamer gezien de grootte van het bed. Ben je op zoek naar een landelijke stijl in je slaapkamer, strak of juist romantisch? Geen probleem, je hebt hemelbedden in alle verschillende soorten stijlen en maten waardoor er altijd iets bij zit naar jouw smaak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten bed frame voor een stoere landelijke uitstraling, of voor de wat meer industriële look door te kiezen voor een ijzeren frame in combinatie met hout. Het hemelbed is verkrijgbaar als eenpersoonsbed, tweepersoonsbed en ook als twijfelaar. Ook kun je altijd nog de keuze maken om een hemelbed op maat te laten maken. Oftewel, alles is mogelijk om jouw wensen te vervullen.

Verander hemelbed naar jouw stemming

Vind je het misschien moeilijk om een keuze te maken uit de verschillende stijlen en kleuren en ben je snel ergens op uitgekeken? Dan is een hemelbed misschien wel de juiste keuze voor jou. Door de gordijnen te veranderen naar smaak ontstaat er elke keer weer een nieuwe sfeer. Zo hoef je niet bang te zijn voor een miskoop, maar gooi je het roer gewoon weer om.

Hemelbed aanpassen naar seizoen

Een hemelbed is stiekem erg multifunctioneel. Zo kun je je hemelbed aanpassen naar seizoen door bijpassende gordijnen te kiezen. Je kunt kiezen voor gordijnen die in de winter een isolerende werking hebben waardoor je de warmte letterlijk en figuurlijk binnenhoudt, en in de zomer kun je gordijnen ophangen die als ventilatie fungeren. Dit geeft hetzelfde effect als een klamboe en houdt dus ook nog eens mooi alle muggen buiten de deur. En als kers op de taart houden de gordijnen voor het grotendeels alle stof buiten. Zo hoef je niet bang te zijn als je met je mond open slaapt dat je s nachts een hele stofwolk inademt.

Prijs hemelbed

Het aanschaffen van een hemelbed is een investering maar erg voordelig op lange termijn. Dit komt omdat het bed zelf talloze jaren meegaat en je de aankijk van het bed en de sfeer in de slaapkamer kunt veranderen wanneer je behoefte hebt aan iets nieuws. Zo hoef je geen nieuw bed te kopen, maar alleen nieuwe gordijnen wat in verhouding een stuk goedkoper is.

Je eigen veilige ruimte creëren

Door de overkapping en de door jouw gekozen gordijnen creëer je jouw eigen veilige haven in de slaapkamer. Jouw eigen plekje waar je compleet tot rust kan komen en je je even kunt onttrekken aan de hectiek van de dag.

Solidowonen

Het verschil tussen trapmatten en trapmaantjes

Het gebruik van trapmatten of trapmaantjes

Wanneer u een trap wilt gaan renoveren kunt u zich afvragen wat u daarvoor wil gaan gebruiken. In de praktijk wordt er vaak gesproken over trapmatten of trapmaantjes. Nu kunt u zich afvragen wat het verschil is tussen beiden. De termen trapmaantjes en trapmatten worden vaak door elkaar gebruikt. De trapmaantjes worden ook wel halve trapmaantjes genoemd, waarbij de naam is afgeleid van de vorm van de maan. Wanneer er sprake is van een half rond gebogen vorm spreken we van trapmaantjes.

De vorm van Trapmatten

Omdat een trapmat niet altijd recht hoeft te zijn, kan de term trapmat in principe altijd gebruikt worden. De meeste trapmatten zijn rond. Daardoor hebben ze een universele pasvorm, zodat ze voor iedere trap gebruikt kunnen worden. Het maakt daarbij niet uit of de trap recht of gedraaid is. Bestelt u uw trapmat of trapmaantje bij Micostep dan weet u zeker dat u hoogwaardige kunststofmaterialen zult ontvangen. Ze zijn opgebouwd uit een stijve harde kunststof basislaag met daaroverheen kunststof rubberachtige strepen. Het is voor de trap een veilige en slijtvaste trapmat. Deze blijven zitten, zoals ze worden aangebracht en wat ook belangrijk is dat ze niet gaan krullen. Hierdoor worden valpartijen voorkomen.

Het bestellen van de trapmatten of trapmaantjes

U gaat om te beginnen de maat opmeten van de trapmaantjes of trapmatten die u nodig hebt. De trapmaantjes zijn bij Micostep leverbaar in een universele maat. Ze passen op 99% van alle trappen in Nederland. Zorg er wel voor dat u niet te grote trapmatten bestelt. Wanneer u trapmatten bestelt die eigenlijk voor de trappen in Duitsland zijn bestemd zullen ze te groot zijn. Wanneer u ze toch bestelt dan komt u in de problemen bij een gedraaide trap. Ze zullen niet passen, omdat ze te groot zijn. U moet ze dan tijdens het leggen op de juiste maat snijden.

Waarom zou u kunststof trapmatten of trapmaantjes kopen?

Naast de trapmatten van tapijt kunt u ook kiezen voor Sisal trapmatten, aluminium en kunststof trapmatten. De kunststof trapmatten van Micostep zijn slijtvast en uv-bestendig. Daarom zult u niet snel slijtplekken zien. Bij het gebruik van trapmatten van tapijt ziet u snel dat ze vuil worden. Ook komen er snel slijtplekken op en zijn ze moeilijk schoon te maken. De aluminium trapmatten en trapmaantjes worden vooral gebruikt in woningen die een industriële look hebben.

Het aanbrengen van trapmaantjes of trapmatten

Wanneer er nog vloerbedekking op de trap ligt, zal dat eerst verwijderd moeten worden voordat de trapmaantjes of trapmatten aangebracht kunnen worden. U moet daarvoor eerst de bestaande vloerbedekking insnijden om daarna deze in stukken te verwijderen. Wanneer de trapbekleding vastgelijmd is, zullen er zeker lijmresten op de trap achterblijven. Soms is de vloerbedekking op de trap op enkele plaatsen geniet. Deze moeten zorgvuldig verwijderd worden.

De lijmresten verwijderen

Wanneer de bekleding met lijm op waterbasis is aangebracht kunt u de achtergebleven lijm met een sopje verwijderen. Het sopje moet u 4 uur laten intrekken. Daarna kunt u proberen om de lijm met een plamuurmes te verwijderen.
Wanneer de lijm niet op waterbasis is, kunt u de lijm verwijderen met Coca Cola. Maak de traptreden vochtig met Coca Cola. Laat dan het geheel een paar minuten inwerken. Daarna kunt u de lijm met een plamuurmes verwijderen. Lukt het nog niet om de lijm te verwijderen dan kunt een verfbrander of schraper gebruiken.

Het aanbrengen nieuwe trapmaantjes of trapmatten

Wanneer de trap vrij is van lijmresten kunt u de trap schilderen en daarop, als de verf droog is, de trapmaantjes of trapmatten aanbrengen. De trap zal er voor wat betreft het uiterlijk op bekomen, maar ook veilig zijn. Heeft u nog vragen aarzel dan niet om deze te stellen via deze website. Ze zullen u precies kunnen vertellen wat u wilt weten. Door gebruik te maken van een goede kwaliteit trapmaantjes of trapmatten kunt u er lang van genieten. 

https://www.micostep.com/nl/

Mensen onderschatten vaak hoe belangrijk slaap is

Veel mensen verwaarlozen hun slaap. Zo denken mensen dat het helemaal niet zo belangrijk is. Toch is slaap wel degelijk belangrijk. Het is namelijk zo dat je door goed te slapen een hoop aantal kwaaltjes kunt voorkomen. Bepaalde problemen en ziektes ontstaan of worden extra gemotiveerd door te weinig slaap. Er zijn zelfs ziektes zoals insomnia die volledig te wijten zijn aan problemen met slapen. Je nachtrust is dus belangrijker dan je denkt.

Werk

Als je werkt of nog naar school gaat is het belangrijk dat je goed slaapt. Wanneer je bijvoorbeeld slecht slaapt dan kan dit ervoor zorgen dat half-slapend nog achter je computer zit en dat je niet echt veel gedaan krijgt. Bovendien kan het ook zijn dat je negativiteit gaat uitstralen en dat je dit ook overdraagt op anderen. Mensen gaan dan bijvoorbeeld tegen anderen zeggen dat ze slecht hebben geslapen en dat de nacht niet fijn was. Dit heeft er dan weer mee te maken gehad dat de buren de televisie weer te hard hadden staan. Dit wilt niet iedereen op kantoor de hele dag horen. Je maakt er  dus zelf ook een slechte beurt van door dit te doen. Daarnaast is je productiviteit natuurlijk veel lager. Bovendien kan het ervoor zorgen dat je moeilijk uit bed komt en daardoor dus te laat komt op werk. Voor school dit natuurlijk ook maar hierbij komt dan nog eens dat dit ervoor kan zorgen dat je een toets niet haalt. Doordat je dus heel moeilijk wakker wordt.

Vast patroon

Als je er nu voor zorgt dat je elke avond rond het zelfde tijdstip in bed ligt kom je er de dag erna vaak beter uit. Bovendien is het daarnaast ook belangrijk dat je er op let wat je voor een slaper bent. Door voor een bepaalde periode er op te letten of je vindt bent en dan te kijken hoeveel uren je hebt geslapen, kom je erachter hoeveel uur je nodig hebt. Je lichaam vindt vastigheid altijd fijn en zeker bij slaap. Naast het vaste patroon is het ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat je en fijn bed hebt. Kies dus een bed waarin je fijn kunt slapen. Kies niet voor goedkope matrassen maar voor de beste matrassen. Door de kiezen voor de beste matrassen geef je je lichaam ook de kans om goed te kunnen slapen.

https://www.bestematras.info/

Geschikte raamdecoratie voor in de keuken

Mooie plisségordijnen, vouwgordijnen of misschien wel aluminium jaloezieën voor je keukenraam? De keuze is aan jou! Raamdecoratie in de keuken is essentieel, het brengt sfeer aan in de ruimte en beperkt de inkijk van buitenaf. Raamdecoratie wordt al snel vergeten bij het indelen van de keuken, terwijl het juist een toonaangevende factor is in het interieur van jouw keuken! Hieronder vind je een aantal voordelen van goede raamdecoratie in je keuken.

De inkijk van buitenaf wordt beperkt

De keuken is vaak een ruimte waar mensen eenvoudig naar binnen kunnen kijken. Uiteraard wil je kunnen genieten van je privacy. Een goede en eenvoudige manier om privacy te creëren is het aankopen van raamdecoratie. Raamdecoratie is eenvoudig te bedienen en je zet de producten in een handomdraai in de gewenste stand. Zo bepaal jij zelf de mate van privacy. Keukens hebben vaak grote raampartijen waardoor er veel licht de keuken binnenvalt. Veel licht is kan fijn zijn, toch ben je soms toe aan privacy en misschien wel iets minder licht. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om het gebied van raambekleding voor grote ramen. Er zijn verschillende soorten raamdecoratie die op maat gemaakt kunnen worden waardoor er gegarandeerd een passend product voor jou tussenzit. 

Sfeer in je ruimte

Een ruimte zonder raamdecoratie is al gauw een ruimte zonder sfeer. De keuken is een plek waar je veel tijd besteedt, uit onderzoek is gebleken dat een Nederlander gemiddeld drie jaar van zijn/haar leven in de keuken te vinden is. Natuurlijk zijn er verschillende manieren om sfeer aan te brengen in je ruimte, zo kan een mooie indeling van de keuken of een fleurige fruitschaal al bijdragen aan de sfeer in een keuken. Een mooie indeling van de keuken zorgt voor een fijnere ervaring tijdens het koken. Wellicht kijk je hierdoor niet meer op tegen het klaarmaken van je maaltijd.

De juiste raamdecoratie voor in de keuken

Voordat je raamdecoratie aanschaft om in de keuken op te hangen, is het belangrijk dat je raamdecoratie bekijkt dat voor jou geschikt is. Zit jouw raam bijvoorbeeld boven de gootsteen of misschien zelfs wel boven de kookplaat? Dan is het van belang dat je raamdecoratie aanschaft dat bestand is tegen vocht en vuil. Soorten raamdecoratie die geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens zijn aluminium jaloezieën, plisségordijnen of vouwgordijnen. Laat je bij de keuze voor raamdecoratie in de keuken adviseren door een specialist, deze zal je helpen bij het maken van een juiste keuze.

Solidowonen

Hoofdkussens voor extra comfort

Een bed kan niet zonder hoofdkussens. Een kussen is namelijk net zo belangrijk als een matras, omdat je hiermee een goede ondersteuning kunt krijgen voor jouw hoofd en nek. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je tot een aankoop overgaat. Bij een gespecialiseerd bedrijf als verschillende winkels kun je veel kussens uitzoeken die allemaal eigen kenmerken hebben. Maar hoe kies je nou het beste hoofdkussen? Onderstaande informatie geeft jou alle kennis die je nodig hebt om comfortabel te kunnen slapen.

 

De dikte van hoofdkussens bepalen

Hoofdkussens geven veel ondersteuning van jouw nek en hoofd, doordat de ruimte tussen het hoofd en het matras opgevuld worden. Het is daarom afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren welk kussen je kiest. Bij een hard matras wordt bijvoorbeeld altijd een dik kussen geadviseerd. Je hebt namelijk meer ruimte en deze ruimte moet goed opgevuld worden. Bij een zacht matras juist weer een dunner kussen. Dit komt doordat jouw schouders verder wegzakken in het matras en de ruimte hierdoor kleiner wordt. Je moet dus altijd voor de juiste combinatie gaan om goed te kunnen liggen en een goede nachtrust te verkrijgen.

 

Letten op de manier van slapen

Voor zijslapers moet er weer op andere zaken gelet worden bij hoofdkussens. Als je op je zij slaapt, wordt de ruimte tussen het matras en jouw hoofd verhoogd. Hierdoor is er een extra dik kussen nodig om de ondersteuning te verwezenlijken. Bij buikslapers is een dun kussen weer beter. Als je op een dikker kussen ligt, kan het er namelijk voor zorgen dat de ruggenwervels niet in de juiste houding komen en je met rugklachten wakker wordt. Je gaat dit al gauw aan het matras wijden, terwijl het juist door de dikte van jouw kussen komt. Je gaat merken dat de juiste keuzes wonderen verrichten aan jouw lichaam.

 

Hoofdkussens met verschillende vullingen

Vergeet dan ook niet om de vulling van het kussen mee te nemen. Hoofdkussens kunnen namelijk op verschillende manieren opgevuld worden, waar ook de stevigheid weer vanaf hangt. Dons in het kussen geeft een zacht kussen, welke goed vormbaar is en zichzelf aanpast aan jouw slaaphouding. Wanneer de temperatuurverschillen goed geregeld moeten worden, dan is juist een zijden kussen weer beter. Deze kan namelijk de warmte in balans brengen, zodat je het niet te warm krijgt tijdens het slapen. Ga daarom voor jezelf na welke vulling en welk materiaal er nodig is om jou van voldoende comfort te laten genieten.

 

Voor ieder gezinslid het beste kussen

Het uitzoeken van hoofdkussens is dus niet heel eenvoudig. Door voor jezelf alle mogelijkheden op een rijtje te zetten en hierbij de kenmerken van de verschillende materialen op een rij zetten. Je zorgt er hiermee voor dat je niets over het hoofd ziet en ook online de beste kussens aan kunt schaffen. Bekijk hierbij altijd ieder gezinslid apart, zodat de kussens ook daadwerkelijk bij de gezinsleden en de slaaphouding gaat passen. Je kunt alleen maar profijt hebben van de tijd die je in de zoektocht stopt.

Solidowonen

Kwaliteit dekbed voor caravan of campers bij DekbedenMatras.nl

Op zoek naar een dekbed? Bestel eenvoudig en voordelig uw topkwaliteit dekbedden en matrassen bij DekbedenMatras.nl wij hebben een breed assortiment aan dekbedden en matrassen van hoge kwaliteit. U kunt u bij ons terecht voor een passend matras voor caravans en campers. We hebben de beste matrassen voor een goede nachtrust. Ga zorgeloos op vakantie met een dekbed   voor uw caravan en camper. Ook voor vrachtwagens hebben we passende matrassen. Kies uit een breed aanbod aan dekbedden en matrassen van topkwaliteit bij DekbedenMatras.nl

Goede nachtrust

Een goed dekbed en matras is belangrijk voor uw nachtrust. Met onze matrassen ligt u goed en kunt u van een zorgeloze nacht genieten. U kunt kiezen uit diverse soorten matrassen. Dikte, seizoenen en materiaal, de keuze is reuze. Wij hebben ook voor u een passende dekbed en matras die bij u past. Wij voorzien u graag van advies bij de koop van een matras. Wij hebben de ideale matrassen om lang en comfortabel op te liggen. Ook op vakantie wilt u van een heerlijke nachtrust genieten. Dat kan met de matrassen voor caravans en campers bij DekbedenMatras.nl. ga een zorgeloze vakantie tegemoet met een dekbed   van topkwaliteit.

Voordelen van dekbed  

Iedere persoon is uniek en heeft een dekbed en matras nodig. Onze matrassen zijn geproduceerd in Nederland en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben al meer dan 13 jaar ervaring in deze branche en kunnen ook u helpen bij het vinden van het ideale matras. Zorg dat u iedere 7 tot 10 jaar een nieuw matras koopt om een goede nachtrust te garanderen. Slijtage en vuil zorgen ervoor dat de conditie van het matras achteruit gaat. Wij adviseren u graag over het type matras die u nodig heeft en die past bij u!

Servicegericht

dekbedenMatras.nl geeft deskundig advies over matrassen en dekbedden. kom inspiratie op doen in onze showroom. Test diverse matrassen, voel de diktes van dekbedden en ontdek welke het beste bij u past. Ook voor bootmatrassen, kindermatrassen en campermatrassen bent u bij DekbedenMatras.nl aan het goede adres!

Desinfectie kantoor of woonruimte met UVC licht

Onlangs is onderzocht dat UV-C licht perfect is om virussen, bacterien en dergelijke mee te bestrijden. Ook het nieuwe covid-19 virus blijkt niet te overleven bij UVC licht. Een uv-c lamp zou dan perfect zijn om een ruimte te desinfecteren.

Desinfecteren bij afwezigheid

Door iedere nacht de uvc lamp aan te zetten in een kantoorruimte terwijl u er toch niet aanwezig bent zal zeker helpen de kans te verkleinen om de besmetting van het virus op te lopen. Dit kan bijvoorbeeld ook handig zijn voor winkelruimtes, openbare toiletten, verhuurders van vakantiewoningen en restaurants.

Veilige omgeving met UVC Desinfectie

Wat ook meewerkt is het vertrouwen dat u krijgt van uw klanten en bezoekers. Deze geeft het een veilig gevoel als u uw best heeft gedaan de ruimtes schoon te houden en u kunt laten zien dat dit met UVC licht gebeurd is. Niet voor niets gebruiken de ziekenhuizen en verzongingshuizen al jaren lang UVC lampen voor desinfectie.

De DAT UV-C lampen worden geleverd met een sokkel. Hieraan is bevestigd een elektronische timer waar men meerdere tijdsdelen kan kiezen. Dit afhankelijk van het schoon te maken oppervlak. De DAT UV C lampen zijn leverbaar met en zonder de OZON generator. De Ozon generator is handig als er veel objecten zijn waarachter het UVC licht niet kan komen. Ozon kan namelijk wel overal komen en zal meteen de ruimtes desinfecteren waar het uvc licht niet bij kan.

Ontsmetten in dertig tot zestig minuten

Een desinfectie sessie met de DAT UVC lampen duurt gemiddeld een half uur tot een uur. Dit uiteraard afhankelijk van het te desinfecteren oppervlakte. Bij hele grote ruimtes kan men meerdere lampen plaatsen of de bestaande lamp verplaatsen en nogmaals aanzetten.

Waarom desinfecteren met UVC?

  • Eenvoudige werking
  • Bestrijden van bacterien, virussen, huismijt
  • Desinfecteren van smartphone, bril, horloge etc
  • Desinfecteren gebeurd ‘s nachts
  • Ruimte in een uur gedesinfecteerd
  • Veilige omgeving d.m.v. UV-C licht
  • Verplaatsbaar
  • Ideaal in vakantiewoning, winkelruimtes, bij u thuis

Meer weten over deze uvc lampen? Kijk eens op de website van een van de resellers zoals kunsthaag.eu te vinden via deze link.

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/irrigatie-divers/