Solido Wonen
Image default
Winkels

Bescherm je waardevolle spullen met Kluis&Co

Kluis&Co is de webwinkel van Kop Beveiliging op het gebied van (brandwerende) kluizen en archiefkasten. Met jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging is Kop Beveiliging met recht de specialist op dit gebied.

Kop Beveiliging komt uit Leerdam (Gelderland, centraal in Nederland) en bedient vanuit haar kantoor particulieren en bedrijven door heel Nederland.Met het toenemende aantal inbraken in Nederland en daarmee een goeiende markt voor met name particuliere kluizen wer dhet voor Kop Beveiliging tijd om een webshop te lanceren.

Kluis&Co onderscheidt zich in de markt door haar brede service en het leveren van aanvullende diensten zoals professionele montage (met bv chemische ankers).Ook levert Kop Beveiliging alleen maar hoogwaardige producten van de bekende en betere merken. Dus geen goedkope, namaak kluizen die inbrekers zo open hebben..

Naast inbraakwerende en brandwerende kluizen en archiefkasten is Kluis&Co ook de kluizen webshop als het gaat om wapenkasten, thuiskluizen, datasafes, eurosafes en mobiele kluizen voor bijvoorbeeld in de caravan.

Voorzien van onder andere het politiekeurmerk en BORG en NCP gecertificeerd is Kop Beveiliging de meest betrouwbare en volledige partij als het gaat om kluizen en archiefkasten. Kop Beveiliding voert de bekendste en beste merken zoals Jewel en Salvus.

Naast kluizen en archiefkasten worden er in de webshop ook diverse accessoires verkocht. Profiteer nu van de scherpe online prijzen en de jarenlange ervaring van echte vakmensen als het gaat om beveiliging. Bekijk snel de webshop van Kop Beveiliging Kluis&Co en mocht u vragen hebben dan zit de klantenservice voor u klaar!

http://kluisenco.nl/