Solido Wonen
Image default
Bedrijven

Een kantoorverhuizing regelen bij Oostland Verhuizingen

Als eigenaar van mijn bedrijf was ik druk in de weer om een kantoorverhuizing te regelen. We gingen namelijk van een kleiner pand naar een grotere, omdat mijn bedrijf meer aan het groeien is en de ruimte begon een beetje op te raken. Gelukkig kon ik een goede deal sluiten voor een bepaald pand dat nog te huur stond en perfect was voor de volgende stap van mijn bedrijf. Nu moest ik alleen een verhuizingsbedrijf vinden die onze spullen van het oude kantoor naar het nieuwe kon brengen.

Een kantoorverhuizing is meer werk dan je denkt

Ik had geen idee dat een kantoorverhuizing regelen zoveel tijd en moeite zou kosten. Mijn personeel heb ik opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken vanwege de verhuizing en het inpakken, maar ik had nog niet eens een bedrijf gevonden voor de officiële verhuizing. Dus daar moest ik maar eens mee beginnen. Dus begon ik via het internet te zoeken naar verschillende verhuisbedrijven die mij konden helpen. Uiteindelijk kwam ik bij Oostland Verhuizingen terecht. Daar hadden ze een speciale dienst voor kantoorverhuizingen en dit leek mij wel interessant. Dus zocht ik meteen contact met hen op om te kijken wat voor mijn verhuizing konden betekenen.

Goede service

We hadden een goed gesprek aan de telefoon en ik merkte meteen dat we iets voor elkaar konden betekenen. Ze vroegen mij of ik alles wilde invullen via de website en dat ze vanuit daar hun werk zouden gaan doen. In het contactformulier online moest ik meteen de datum aangeven van de verhuizing. Daar waren ze erg flexibel mee. Bovendien waren ze op de dag zelf snel aanwezig en konden we snel aan het werk. Ze waren erg nauwkeurig en voorzichtig met alle spullen. Binnen een dag hadden we alles kunne verhuizen en ze hebben ook alles op de goede plek gezet. Echt een top bedrijf.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten van Oostland Verhuizingen en wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens de website van hen via www.oostlandverhuizingen.nl voor meer informatie over hun assortiment en meer.