Solido Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Een rolsteiger om op hoogte te werken

Rolsteiger kopen

Bouwbedrijven die bezig zijn ergens met een dak, schilders die ergens op een hogere verdieping moeten schilderen of andere bedrijven die op een hoge hoogte moeten werken maken vaak gebruik van een rolsteiger. Je kunt natuurlijk een steiger op een vaste plek bouwen maar om deze dan te kunnen verplaatsen is lastig, want dan moet je deze eerst uit elkaar halen. Een rolsteiger is een steiger die je heen en weer kunt bewegen waardoor je dus niet een enorme steiger hoeft te bouwen om je dak te kunnen verven of andere klusjes te doen op een hogere hoogte.

Aluminiumrolsteiger

Een rolsteiger kopen kan voordeliger zijn dan een huren. Ben je aan het verbouwen dan kan een rolsteiger voor langere tijd nodig zijn, het kan dan soms goedkoper zijn om zelf een rolsteiger te kopen. Laad je de klussen doen door een schildersbedrijf of en bouwbedrijf dan hebben deze vaak zelf wel een rolsteiger gekocht. Bouwbedrijven moeten vaak op een hoogte werken en om dan iedere keer een steiger te huren is dan duur voor deze bedrijven. Een rolsteiger kopen is voor bedrijven goedkoper.

Een steiger in elkaar zetten is gemakkelijk, door kliksystemen zitten ze gemakkelijk vast en kun je veilig op hoge hoogtes werken.

https://www.jumboklimmateriaal.nl/1089-aluminium-rolsteiger-kopen