Solido Wonen
Image default
Gereedschap

Het effect van zichtoplossingen in het verkeer

Problemen met jouw zicht in het verkeer vanuit een vrachtwagen of bestelbus is uiterst gevaarlijk en is een veelvoorkomende oorzaak van ongelukken. Een zichtoplossing betekent daarom al snel dat er meer veiligheid is in het verkeer, wat gelijk staat aan minder schade aan voertuigen en minder files op de weg. Tevens moeten grote voertuigen aan bepaalde wetten voldoen, voordat je er überhaupt mee de weg op mag. Ben jij benieuwd wat er aan jouw voertuig veranderd moet worden om over optimaal zicht te beschikken? Dan weet Van Zwitserland raad.

Al jaren is Van Zwitserland dé specialist op het gebied van voertuig- en verkeersveiligheid. Dit heeft te maken met onze professionele zichtoplossingen en geavanceerde camerasystemen. Deze camerasystemen zorgen namelijk voor een goed overzicht in het verkeer en zijn de oorzaak van veiligheid en efficiëntie op de weg. Bovendien heeft Van Zwitserland een ruim assortiment aan aanvullende zichtoplossingen, waaronder camera’s voor de dode hoek en achteruitrijcamera’s. Ook bieden wij een frontzichtcamera, waarmee je dag en nacht beschikt over optimaal zicht. Iedere levering van camerasystemen kan daarnaast gepaard gaan met installatie van de achteruitrijcameras en montage van handige monitoren, waarmee je achter het voertuig kan kijken. Deze montage wordt door de professionals van Van Zwitserland gedaan, die over de juiste kennis en ervaring beschikken voor het voltooien van de klus.

Rijd jij regelmatig in een vrachtwagen, bestelbus of ambulance, maar word jij in je zicht beperkt? Een Achteruitrijcamera kopen is dan een zeer geschikte oplossing, waarmee jij zowel de voertuigveiligheid als de verkeersveiligheid verhoogt. Neem dus geen enkel risico wanneer jij de weg op gaat en verzeker je jezelf en medeweggebruikers van een ongevaarlijke rit. Van Zwitserland denkt dan ook graag met je mee aan de juiste oplossing voor jouw zichtprobleem en adviseert je waar nodig. Alleen samen zorgen we namelijk voor veilig verkeer in Nederland.

https://www.vanzwitserland.nl/