Solido Wonen
Image default
Banen en opleidingen

Klantenservice medewerker KPN

Als klantenservicemedewerker van KPN Services ontvang je telefoontjes van klanten met vragen over de facturen, diensten en producten van KPN (internet, tv en vaste telefoons).

Uw doel is om u de beste service te bieden. Omdat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, kun je klanten voor eens en voor altijd helpen. Daarnaast ga je samen met de klant kijken of hij / zij nog het beste pakket van KPN heeft. Daarom zijn persoonlijke service en empathie essentieel om aan de behoeften van de klant te voldoen. Het is erg belangrijk om zakelijk inzicht te hebben en te genieten van de combinatie van verkoop en service.

Je hebt minimaal het werk- en denkniveau van mbo. Ervaring hebben in contact met klanten is uw voordeel. Je spreekt en schrijft Nederlands niet alleen om klanten op een vriendelijke en vriendelijke manier te helpen, maar ook om gesprekken te voeren en de beste service te verlenen; je maakt gemakkelijk gebruik van de computer en je kunt je flexibel inzetten tijdens openingstijden: maandag t / m zaterdag 08: 00 tot 22:00 uur en zondag 09:00 tot 22:00 uur Je hebt minimaal 2 avonden per week (maandag t / m mzaterdag) beschikbaar. Daarnaast 1x per drie weken op zaterdag en 1x per zes weken op vrijdag

Als je bij ons in dienst treedt, moet je een bewijs van goed gedrag (VOG) overleggen. Kan flexibel werken (tussen 24 en 40 uur), onderhoudend en vriendelijk met collega’s, prettige en informele werksfeer Fulltime opleiding 8,5 werkdagen fulltime opleiding 14 werkdagen daadwerkelijke opleidingsbeschikbaarheid volgens uw wensen.

Krijg begeleiding en begeleiding bij groeimogelijkheden met behulp van het Webhelp GROEI-model om uw beste prestaties te behalen.Als u ouder bent dan 21 jaar, kunt u 9,70 euro per uur krijgen. Ben je tussen de 18 en 21 jaar, dan krijg je 8,04 euro per uur. Vanaf 10 kilometer krijg je een reiskostenvergoeding of een volledige vergoeding voor het openbaar vervoer. We willen graag met je praten als je nieuwsgierig bent? Solliciteer via onderstaande button.

https://www.vindazo.nl/keywords/klantenservice-medewerker.html