Solido Wonen
Image default
Aanbiedingen

M&C cilinder

 

Ga voor goede sloten

Lees hier over je woning of bedrijf goed afsluiten met M&C cilindersloten. Het is van belang om inbrekers buiten je pand te houden, en bewezen is dat goed hang en sluitwerk w.o. de M&C cilinder wonderen doet.

Voorkom een inbraak

Slachtoffer zijn van een inbraak geeft zoveel ellende en impact dat je dat moet voorkomen. Als je slachtoffer bent geweest dan moet je alles van wat er vermist is opgegeven bij de politie en daarna nog bij de verzekering. Dat betekent aankoopbonnen opzoeken, en hopelijk krijg je die allemaal gevonden om te kunnen declareren. Veel slachtoffers gaan tot jaren daarna liever niet van huis, ze kampen met de angst om ooit nog een keer slachtoffer te worden van een inbraak. Gelukkig is een inbraak goed te voorkomen, een M&C cilinder in iedere buitendeur wat een dief niet zomaar forceert, en de inbreker staakt de inbraakpoging. De kwaadwillende zal uitwijken naar een makkelijker object om toegang te verkrijgen.

Voor iedere woning of bedrijfspand

Bij M&C tref je cilinders aan om daadwerkelijk ieder pand goed af te kunnen sluiten. Wacht daarom niet te lang, en bekijk hier de M&C sloten. Het monteren van de cilindersloten gaat makkelijk, en daarna kun je met een veilig gevoel van huis.

Sluitplan voor je bedrijf SKG gekeurd

Een sluitplan is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van een gebouw. Het is een systeem waarbij sleutels op verschillende niveaus werken, afhankelijk van de toegangsrechten van de gebruiker. Een sluitplan kan bijvoorbeeld worden gebruikt in een bedrijfsgebouw waar verschillende afdelingen verschillende toegangsrechten hebben. Een sluitplan kan ook worden gebruikt in appartementencomplexen waar bewoners alleen toegang hebben tot hun eigen appartement.

M&C biedt verschillende soorten sluitplannen aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. Een voorbeeld hiervan is het centraal sluitplan, waarbij één sleutel toegang geeft tot alle deuren in het gebouw. Dit is handig voor bijvoorbeeld hotels of appartementencomplexen. Een ander voorbeeld is het hoofdsleutelsysteem, waarbij elke gebruiker toegang heeft tot zijn eigen ruimte, terwijl de beheerder toegang heeft tot alle ruimtes.

M&C biedt ook een online sluitplan systeem aan, genaamd de M&C Sleutelplanner. Met deze online tool kan de klant zelf een sluitplan maken en beheren, inclusief het bestellen van cilinders en sleutels. Dit bespaart tijd en maakt het proces van het aanpassen of uitbreiden van een sluitplan eenvoudiger.

Kortom, een goed sluitplan is essentieel voor de beveiliging van een gebouw. M&C biedt verschillende soorten sluitplannen aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften

https://mc-cilinder.nl/