Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

M&C cilinder

 

Ga voor goede sloten

Lees hier over je woning of bedrijf goed afsluiten met M&C cilindersloten. Het is van belang om inbrekers buiten je pand te houden, en bewezen is dat goed hang en sluitwerk w.o. de M&C cilinder wonderen doet.

Voorkom een inbraak

Slachtoffer zijn van een inbraak geeft zoveel ellende en impact dat je dat moet voorkomen. Als je slachtoffer bent geweest dan moet je alles van wat er vermist is opgegeven bij de politie en daarna nog bij de verzekering. Dat betekent aankoopbonnen opzoeken, en hopelijk krijg je die allemaal gevonden om te kunnen declareren. Veel slachtoffers gaan tot jaren daarna liever niet van huis, ze kampen met de angst om ooit nog een keer slachtoffer te worden van een inbraak. Gelukkig is een inbraak goed te voorkomen, een M&C cilinder in iedere buitendeur wat een dief niet zomaar forceert, en de inbreker staakt de inbraakpoging. De kwaadwillende zal uitwijken naar een makkelijker object om toegang te verkrijgen.

Voor iedere woning of bedrijfspand

Bij M&C tref je cilinders aan om daadwerkelijk ieder pand goed af te kunnen sluiten. Wacht daarom niet te lang, en bekijk hier de M&C sloten. Het monteren van de cilindersloten gaat makkelijk, en daarna kun je met een veilig gevoel van huis.

https://mc-cilinder.nl/

Gerelateerde artikelen

Het verkopen van mijn verhuurde woning

Toegangssysteem

Waarom is productduurzaamheid belangrijk?