Solido Wonen
Image default
Films en video’s

Narrowcasting steeds populairder aan het worden

Narrowcasting is een unieke vorm van communicatie voor uw bedrijf. Heeft u een fysieke locatie waar voldoende mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een display dan zijn er goede mogelijkheden voor uw organisatie. Naast de ontvangsthal die vaak voor narrowcasting wordt gebruikt is het ook goed toepasbaar binnen andere locaties van het bedrijf. Belangrijk is om te weten dat het een vorm van communicatie mogelijk maakt waarbij allerlei vormen van informatie en content op een centrale plek binnen de organisatie gepresenteerd kan worden. Wanneer u een etalage heeft of wellicht een buiten locatie dan zijn er ook goede mogelijkheden voor narrowcasting.

Verschillende soorten content

Wanneer u denkt aan content dan zijn er veel verschillende mogelijkheden om uw doelgroep te informeren. Zo kunnen de bestaande medewerkers geïnformeerd worden met informatie over activiteiten, nieuwe klanten en opdrachten of wisselende diensten. Ook personeelsinformatie als afwezigheid, vakanties of verjaardagen kunnen als informatie tussen alle overige nieuwsberichten worden getoond. Belangrijk is het om ook bij een narrowcasting oplossing te kijken naar de integratie software. Omdat de beheerders op elke online werkplek kunnen inloggen en content kunnen aanpassen is het systeem ook eenvoudig up to date te houden. Ook de integratie met bijvoorbeeld office 365 en andere software zorgt ervoor dat u eenvoudig content kunt bewerken. 

Implementatie van een narrowcasting oplossing

Om een goede narrowcasting oplossing neer te zetten voor een bedrijf is het belangrijk om ook een professionele dienstverlener hiervoor aan het werk te zetten. Naast de benodigde hardware is er ook kennis nodig van de werking van de oplossing als de mogelijkheden van de software voor uw organisatie. Zorg ervoor dat u de werkzaamheden door een erkende narrowcasting installateur laat uitvoeren. Bij Faas Audiovisuele dienstverlening weten ze precies hoe ze een narrowcasting oplossing voor uw bedrijf moet plaatsen. Neem gerust contact met ze op voor meer informatie.