Solido Wonen
Image default
Bedrijven

Spotjes RVS staan altijd mooi

Met spotjes RVS haal je een nieuwe manier van verlichting in huis. De lampen zijn heel bescheiden en toch aanwezig. Ze passen bij elk interieur en je kunt ze in elke kamer gebruiken. Ze zijn heel flexibel in te stellen en dat maakt ze ook zo handig. Het ene moment kunnen ze een kamer met volle kracht verlichten en door de dimmer terug te draaien kun je er ook sfeerverlichting van maken. Dat maakt het creëren van de juiste sfeer in huis een fluitje van een cent. En dat is nog maar een deel van de voordelen die deze slimme lichtpunten bieden. We hebben in dit artikel alle pluspunten voor je op een rijtje gezet. Wil je meer weten, lees dan snel verder.

Aanwezig zonder op te vallen

Zoals we al aangegeven hebben zijn spotjes RVS hele slimme lichtpunten die nauwelijks opvallen in een kamer. Omdat ze hoog tegen het plafond zitten zie je ze nauwelijks. En als je naar ze kijkt dan geven ze een stijlvolle uitstraling. Het RVS is niet schreeuwerig, maar ziet er juist heel mooi uit. Zeker als je huis vol staat met snuisterijen kan het een stuk rustiger zijn als je een aantal staande lampen of schemerlampen niet meer nodig hebt. Je hoeft ze niet meer te gebruiken voor het verlichten van de ruimte in je kamer. Je kunt ze natuurlijk wel blijven gebruiken als je ze mooi vindt. Maar de noodzaak is er vanaf.

Spotjes RVS voor optimale verlichting

Met spotjes RVS kun je een ingenieus lichtplan maken voor je hele woning. Je kunt tot op de vierkante meter nauwkeurig je verlichting regelen en zo elk meubelstuk of elk stuk muur apart aanlichten. Als je je huis aan het verbouwen bent of een nieuw huis bouwt dan kun je meteen de plekken in het plafond vrij maken voor de verlichting. Wil je dat in een bestaande woning doen, dan is het overigens ook geen probleem. Het inbouwen van de spots is zo gedaan. Dus maak je daar geen zorgen over.

Inbouwlampen vragen weinig poetsen

Heb jij last van veel stof in je woning en ben je elke dag je lampen aan het afstoffen? Met spotjes RVS is dat niet nodig. Deze vangen weinig stof omdat ze in het plafond verwerkt zitten en daarbij is het RVS geborsteld zodat stof en vet er nog minder aan blijft kleven. Je hoeft ze niet vaak te poetsen. En met een schoon doekje heb je ze zo weer schoon. Het vervangen van de lampen kost ook weinig moeite. Daarbij gaan de lampen lang mee als je kiest voor led.

Spotjes RVS passen bij elk interieur

Een ander voordeel van spotjes RVS is dat ze in elk interieur passen. Of je nu een klassieke stijl hebt of van design houdt. De lampen doen het in beide gevallen goed. Of je nu in een prachtige jaren dertig woning leeft of in een industriële loft. Ze zijn zowel stijlvol als stoer. Wil je nog meer voordelen ervaren? Schaf ze dan aan bij OutledTL, dan zul je merken wat een aanwinst ze zijn.