Solido Wonen
Image default
Dienstverlening

Wat zijn de voordelen van een deurdranger in de zorg?

Een deurdranger biedt tal van voordelen, met name in de zorgsector. In ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorginstellingen is het essentieel dat deuren automatisch en gecontroleerd sluiten. Dit draagt bij aan de hygiëne door het beperken van het aantal keren dat mensen de deurklink aanraken, wat de verspreiding van ziektekiemen vermindert. Bovendien zorgen deurdrangers voor een stille en soepele sluiting van deuren, wat de rust van patiënten bevordert. Door het gebruik van deurdrangers kan ook energie worden bespaard, omdat deuren niet onnodig open blijven staan, wat bijdraagt aan een efficiënter beheer van de binnenklimaatregeling.

De installatie van deurdrangers in openbare gebouwen

In openbare gebouwen zoals scholen, overheidsgebouwen en winkelcentra is een deurdranger essentieel voor zowel veiligheid als gemak. Deze mechanismen zorgen ervoor dat deuren altijd in gesloten toestand terugkeren, wat de veiligheid verhoogt door ongecontroleerde toegang te voorkomen. Bovendien helpt een deurdranger om tocht en warmteverlies te minimaliseren, wat leidt tot een comfortabeler binnenklimaat en energiebesparing. Openbare gebouwen kunnen profiteren van deurdrangers door te voldoen aan de wettelijke eisen en veiligheidsnormen. Bij dormakaba zijn er diverse deurdrangers beschikbaar die geschikt zijn voor verschillende soorten deuren en installatieomgevingen, waardoor ze een flexibele oplossing bieden voor elke behoefte.

Word monteur van automatische deuren in een dynamisch team!

Voor degenen die een nieuwe uitdaging zoeken, is er momenteel een vacature beschikbaar als monteur automatische deuren. Deze rol biedt de kans om te werken in een dynamisch en ondersteunend team bij dormakaba, een toonaangevend bedrijf in de deuroplossingenbranche. Als monteur automatische deuren bent u verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van automatische deursystemen, waarbij nauwkeurigheid en technische vaardigheden cruciaal zijn. Het team bestaat uit ervaren professionals die samenwerken om innovatieve en betrouwbare oplossingen te bieden. Solliciteren voor de functie ‘monteur automatische deuren’ kan eenvoudig via de website van dormakaba, waar u deel kunt uitmaken van een groeiend en vooruitstrevend bedrijf.

https://www.dormakaba.com/nl-nl/woordenlijst/deurdranger