Solido Wonen
Image default
Decoratie en accessoires

Zonwerende folie: goed beschermd tegen zonlicht en warmte

Zonwerende folie

Wanneer u als bedrijf erg veel last heeft van al het zonlicht en de warmte die er binnen komt dan kan u altijd kiezen voor zonwerende folie. Dit is de perfecte oplossing hiervoor. Deze raamfolie is erg dun folie waarin gemetalliseerde moleculen in zijn verwerkt die voor een hoge warmtewering zorgen. Hoeveel er wordt geweerd heeft te maken met het soort metaal en de hoeveelheid die gebruikt wordt. De materialen die vaak worden gebruikt kan bijvoorbeeld aluminium, chroom of nikkel zijn. Er bestaan verschillende soorten folie die u kan gebruiken. Bijvoorbeeld spiegelfolie en zonwerende folie. De meest bekende glasfolie is de zon- en warmte werende folie. Deze is verkrijgbaar met of zonder spiegeleffect en daarnaast ook te verkrijgen in diverse kleuren waardoor u het altijd pas baar bij uw bedrijf kan maken. Door de folie kan u gemakkelijk de zon tegenhouden. Daarnaast kan u bepalen hoeveel warmte het binnen laat. Dit zorgt voor een pretterige werksfeer. Wanneer het te warm in het kantoor is kan het zijn dat uw werknemers namelijk minder goed kunnen werken doordat hun concentratie aan de warmte lijdt.

Zonwerende folie online bestellen

Een zonwerende folie kan u gemakkelijk online bestellen bij een bedrijf die de kennis en ervaring in heeft. Een zonwerende folie aanbrengen op de ramen is namelijk nog best een preciezie werk waar vel ervaring voor nodig is. Anders krijgt u allerlei bubbels erop. Er zitten vele voordelen aan de zonwerende folie, bijvoorbeeld:

–          Prettig binnenklimaat waardoor uw werknemers zich beter kunnen concentreren

–          Tot 95% minder schitteringen van het zonlicht

–          Het daglicht wordt normaal toegelaten

–          Tegengaan van verkleuringen doordat de raamfolie tot 99% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt

–          Meer privacy

–          Een gemiddelde besparing van 5% op uw eigen energieverbruik

Er zijn dus genoeg redenen om zonwerende folie aan te brengen op uw bedrijf. Bekijk goed bij welk bedrijf u dit doet. U kan altijd aan afspraak maken bij het bedrijf voor goed advies en om te kijken naar de mogelijkheden.

https://tinttotaal.nl/ons-aanbod/raamfolie/raambelettering/