Solido Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Bouwbedrijf Serbo

Serbo staat in Nederland vooral bekend om zijn op maat gemaakte tuinkamers. Als je voor Serbo kiest kun je samen met de ontwerpers een geheel op maat gemaakte en unieke tuinkamer ontwerpen.

De eerste stap is om naar het budget te kijken dat je voor de tuinkamer over hebt. Aan de hand hiervan kunnen de ontwerpers met de mogelijkheden komen dat in het budget passen. Na een paar voorbeeld ontwerpen gemaakt te hebben kun je input geven over wat je wel of niet leuk vind. Je kunt zelfs bij Serbo langsgaan en voorbeelden van tuinkamers bekijken. Ze hebben namelijk een park met tuinkamers, serres en veranda’s.

Nadat het ontwerp goedgekeurd is en een bedrag afgesproken is gaan ze bij Serbo aan de slag. Dit doen ze in hun eigen werkplaats waar de verschillende onderdelen voor de tuinkamer worden gemaakt. Als alles klaar is hoeven ze het enkel te transporteren en in elkaar te zetten. De constructie zelfs duurt dan ook maar een paar dagen nadat alle onderdelen klaar zijn.

Je kunt naast de tuinkamer ook bij Serbo terecht voor andere constructies. Ze bouwen ook lichtstraten, veranda’s, serres en nog veel meer. Neem maar een kijkje op hun website en op de website van soortgelijke bedrijven.