Solido Wonen
Image default
Woonkamer

Duorolgordijnen op maat laten maken? Geen probleem bij Duorolgordijn.eu

Een Duo rolgordijn op maat is zeer aan te raden. Niet alleen past dit goed, maar ook kun je beter omgaan met je rolgordijn. Doordat het rolgordijn precies goed past kun je beter het rolgordijn open doen en ook kun je hierdoor het rolgordijn beter sluiten.

Verder is het aan te raden om een rolgordijn op maat te laten maken omdat je hierdoor een betere levensduur van het rolgordijn krijgt. Doordat het rolgordijn niet te groot is heb je bijvoorbeeld minder snel last van dat het rolgordijn tegen het raam begint te schuren.

Het aanbod van een duo rolgordijn op maat bij de expert nummer 1 van Nederland

Wanneer een website een groot aanbod heeft aan verschillende soorten rolgordijnen is dit natuurlijk voor je erg fijn. Hierdoor is het makkelijker om een keus te maken dat overeenkomt met je persoonlijke wensen en voorkeuren.

Wanneer je er bijvoorbeeld van houd dat er veel licht doorkomt in je huis dan is het verstandig om te kiezen voor een serie dat goed door schijnt en wat ervoor zorgt dat je genoeg licht in huis kunt krijgen.  Op de website van duorolgordijn.eu kun je kiezen uit diverse series.

De standaard serie is bijvoorbeeld erg populair. Deze banen zijn vrij dicht en gesloten en vinden veel mensen dan ook erg fijn. De privacy van deze rolgordijnen is dan ook vrij goed aangezien de banen vrij dicht zijn. Wanneer je er van houd om goed te kijken door een linnen structuur dan is de vintage serie waarschijnlijk een betere optie voor je. De XL Serie is een mooi geweven linnen structuur serie wat een erg rustige doorkijk naar buiten geeft.

De verduisterend twilight is een mooie rolgordijn met een gladde structuur en met een mooie uiterlijk. De banen zijn ongeveer 9 cm. Wanner je er van houd om een mooie verduisterde Duo rolgordijn op maat te krijgen dan is de verduisterend darkness waarschijnlijk een goede optie voor je. Deze banen zijn 10 cm en hebben ook een voile tussendoek.

Wanneer je één van deze series, of een andere serie wilt kiezen dan is het enige wat je hoeft te doen is te klikken op de afbeelding van de serie die je aanspreekt. Indien je een bepaald model hebt gekozen, kun je meteen zien welke lagen er zijn en wat de mogelijkheden zijn van de maximale breedte en de maximale lengte. Ook staat er bij wat de prijs is van het product en kunt u ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren!

 

 

https://duorolgordijn.eu