Solido Wonen
Image default
Autos en Motoren

Dagcursus auto theorie van Gelijk Geslaagd, zeer succesvol!

De dagcursus auto theorie van Gelijk Geslaagd laat jou binnen 1 dagje het CBR theorie certificaat binnenslepen. Hoe? Door jou op een uitmuntende en duidelijke manier de theorie uit te leggen, je te laten oefenen met proefexamens en door exact datgene aan te leren waar vragen over komen tijdens het CBR theorie examen.

Ben je dan na het examen alle theorie alweer snel vergeten, want dat is toch ook niet de bedoeling? Dat is zeker niet de bedoeling en dat gebeurt ook absoluut niet! De theorie wordt je juist op zo’n goede manier aangeleerd dat je er je hele leven baat bij hebt. De auto theorie kan soms best ingewikkeld zijn. Onze docent maakt het juist makkelijk. Door het goed uit te leggen ga je de stof begrijpen, waardoor het onthouden ervan vele malen makkelijker wordt. De docent is een absolute ervaringsdeskundige en zeer ervaren in het duidelijk maken van de lesstof. Voor iedereen. Ook voor diegene die leren net even wat moeilijker vinden, de concentratieboog niet zo hoog is of de Nederlandse taal nog niet voor de volle honderd procent onder de knie hebben.

Wanneer je je hebt ingeschreven voor de dagcursus auto theorie ontvang je van ons een bevestigingsmail waar tevens alle benodigde informatie instaat. Je hoeft geen lesboeken aan te schaffen, al het lesmateriaal waar wij mee werken ligt voor je klaar op de cursuslocatie. Vind je het maar een gedoe om een examenplek te reserveren bij het CBR? Laat ons dat doen! Wij kunnen op korte termijn een plekje bij het CBR voor je reserveren en jou meteen op die datum de theoriecursus laten volgen.

Wist je dat:

  • Wij naast de dagcursus theorie auto ook een dagcursus theorie motor én een tweedaagse cursus scooter theorie geven?
  • Dat je dat de auto- en motor cursus in de meeste gevallen om 07.00 van start gaan?
  • Dat de scooter theoriecursus op zondagmiddag en maandagochtend gegeven wordt?
  • Dat, indien nodig, je van ons een lift naar het CBR krijgt?
  • En je die lift natuurlijk ook weer terug krijgt naar de cursuslocatie?
  • Dat wij een online leeromgeving hebben waar je, als je wilt, alvast kunt oefenen met proefexamens?
  • Al meer dan 15.000 cursisten jou voor gingen?
  • Bijna 100 procent van de cursisten glansrijk slaagt voor het CBR examen?
  •  
https://www.gelijkgeslaagd.com/