Solido Wonen
Image default
Aanbiedingen

De mooiste canvassen op een rij

Zit je al een tijdje naar een grote witte muur aan te kijken en weet je niet goed wat je er wil ophangen? Dat is niet gek, want er is tegenwoordig erg veel mogelijk. Een groot schilderij moet natuurlijk wel bij jouw stijl aansluiten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en kom erachter!

Dieren schilderij

Ben je een echte dierenliefhebber en kijk je het liefst de hele dag naar dieren? Dan is de keuze voor een dieren schilderij natuurlijk snel gemaakt. Bedenk wat jouw lievelingsdier is en hang deze thuis op! Er is van alles mogelijk. Je kan ook kiezen voor een schilderij van jouw favoriete dier in het zwart wit. Dit is een goede optie als de kleuren van het dier niet goed passen bij de rest van het interieur. 

Bloemenschilderij 

Word jij altijd blij van een boeket mooie bloemen? Helaas kan je van een bos bloemen maar kort genieten. Een schilderij van bloemen aan de wand gaat veel langer mee! Ga op zoek naar een schilderij met jouw favoriete bloemen en kleuren. 

Oude meesters 

Bezoek jij het liefst elke maand een museum en houd je enorm van kunst? Een echt schilderij van een oude meester is natuurlijk onbetaalbaar, maar er zijn veel schilderijen waar ze een replica van hebben gemaakt. Bedenk wat jouw favoriete kunstenaar of schilderij is en hang hem op! 

Zwart wit 

Vind je bovenstaande dingen veel te druk en ben je vooral fan van de kleuren zwart en wit? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Er zijn veel mooie foto’s die zwart wit zijn gemaakt, zoals van dieren, landschappen of voertuigen. 

Shop jouw nieuwe accessoires

Ben je enthousiast geworden over een canvas schilderij met van deze onderwerpen? Neem dan een kijkje op de website van sweetlivingshop. Zij hebben een enorm aanbod aan decoratie en meubels, zo vind je altijd iets wat bij jou past! Voor meer informatie kan je contact opnemen via de mail of telefoon. 

 

https://www.sweetlivingshop.nl/