Solido Wonen
Image default
Bedrijven

De Solflow R290 warmtepomp

Ontdek de revolutionaire, nieuwe generatie Solflow R290 warmtepomp, een vooruitstrevende verwarmingsoplossing van het Australische bedrijf dat bekend staat om het stellen van nieuwe normen in de installatiemarkt. Met een sterke toewijding aan milieuvriendelijke verwarming en topprestaties, blijft Solflow innoveren om te voldoen aan de hedendaagse uitdagingen op het gebied van klimaatbescherming.

De R290 warmtepomp maakt gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan), wat resulteert in aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele koelmiddelen. Met een laag Global Warming Potential (GWP) van slechts 3 biedt R290 niet alleen indrukwekkende prestaties, maar voldoet het ook aan milieunormen zonder onderhevig te zijn aan de strikte regels van de Verordening F-gassen.

Veiligheid staat centraal bij het gebruik van propaan, en Solflow heeft innovatieve veiligheidsmaatregelen geïntegreerd om ervoor te zorgen dat de R290 warmtepomp veilig binnenshuis kan worden gebruikt. Met compressoren die lekkage voorkomen, wordt voldaan aan de hoogste veiligheidsnormen.

De voordelen van R290 als koelmiddel zijn veelzijdig, van lage gebruikskosten en hoge efficiëntie tot aanvoertemperaturen tot 75°C. Het aantrekkelijke design, stille werking, compacte installatie en milieuvriendelijkheid maken de Solflow R290 warmtepomp een ideale keuze voor renovatieprojecten, waarbij bestaande radiatoren efficiënt behouden kunnen blijven zonder de noodzaak van overschakeling naar vloerverwarming.

Solflow’s toewijding aan duurzame innovatie strekt zich uit tot productieprocessen en energieverbruik, waardoor de R290 warmtepomp een eco-vriendelijk alternatief biedt. Bij de overweging van een warmtepompinstallatie is zorgvuldige planning en inspectie door een specialist essentieel. Ontdek waarom Solflow niet alleen geavanceerde oplossingen biedt, maar ook de nodige ondersteuning om ervoor te zorgen dat de installatie perfect aansluit bij de specifieke behoeften van jouw woning.

Kies voor de Solflow R290 warmtepomp en ervaar een duurzame, efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing die de toekomst van verwarmingssystemen vormgeeft.

https://solflow.nl