Solido Wonen
Image default
Verwarming

Doe er je voordeel mee, koop een elektrische cv…

Doe er je voordeel mee, koop een elektrische cv…

De overstap naar all- electric, het moet er toch een keer van komen. Waar de een is al helemaal overstag is, twijfelt de ander nog over de kosten.

Maar, overstappen naar all electric wint wel degelijk aan populairiteit en het wordt steeds gemakkelijker door het groeiende aanbod aan elektrisch aangedreven apperatuur en steeds meer hernieuwde kennis.

Een elektrische CV bijvoorbeeld; dit soort apparaten raken niet vervuild door verbranding van gas, zijn zo goed als onderhoudsvrij én slijten nauwelijks.
De kans op koolmonoxidevergiftiging is met deze apparaten uitgesloten, de koolmonoxidemelder kan naar de schroot en ontsierende pijpen op het dak zijn ook verleden tijd.

Verduurzamen is belangrijk voor iedereen, dus waarom zullen we er de voordelen niet van in gaan zien?  

De pluspunten van een elektrische CV:

  • Lekker stil. Helemaal vergeleken met een warmtepomp
  • Gusntig geprijsd
  • Onderhoudsvrij
  • Geen rookgasafvoer
  • Geen kans op CO2 vergiftiging, dus veilig in gebruik
  • Werkt perfect in combinatie met een elektrische boiler of een doorstroomapparaat
  • Je huidige radiatoren en/of vloerverwarming kan gewoon blijven
  • Een gasketel is simpel om te verwisselen voor een elektrisch model

 

 

 

Op de website van elektrischeboiler.eu wordt al jaren elektrisch aangedreven apparatuur aangeboden en verkocht en zij zijn super enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen bij elektrische cv’s.

De elektrische cv’s die zij verkopen zijn van de merken Elterm en DAT. De techniek is simpel, maximale besparingen zijn te behalen en je hebt er lang plezier van.
CV’s gebruik je voor de verwarming van vloerverwarming en radiatoren, niet voor je douche- en kraanwater, hiervoor zijn elektrische boilers te gebruiken.

De elektrische CV werkt met een zogenoemde spanningsloze niet modulerende thermostaat. Dit is eenvoudige analoge aan/uit termostaat en kan voor een klein bedrag bij besteld worden, zoals ook de vuilafscheider welke ervoor zorgt dat CV water niet terug kan komen in de A klasse pomp.

De Elterm elektrische CV ketel is te koop in verschillende uitvoeringen; 

4KW (tot 50m2), 6 KW (tot 70 m2), 9KW (tot 110m2), 12 KW(tot 150 m2), 18 KW(tot 220 m2), 24 KW(tot 300 m2). 
Het vermogen is eenvoudig handmatig in te stellen op 33% 66% of 100%.

Kijk voor alle informatie op de website van elektrischeboiler.eu of neem een kijkje in de showroom en stel al je vragen over de aanschaf en werking van oa elektrische boilers, elektrische kachels en doorstroomapparaten.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/