Solido Wonen
Image default
Verwarming

Bij Kuiper en Zonen BV vind je precies de ketel die jij nodig hebt

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een warmwaterketel? Dan ben je bij Kuiper en Zonen BV aan het juiste adres voor de beste kwaliteit van een ketel. Er worden namelijk nieuwe en gereviseerde ketels aangeboden met een temperatuur die wordt aangevoerd van maar liefst 110 graden Celsius. Daarnaast kun je hier ook terecht wanneer je op zoek bent naar een bedrijf die de ketels kan onderhouden en waar je een ketel niet direct hoeft aan te schaffen, maar waar deze ook wordt verhuurd. Bij Kuiper en Zonen BV wordt er ontwikkeld in eigen beheer en wordt er alsmaar gewerkt aan verbetering van de producten, het ontwikkelen van de huidige producten en het innoveren van de werkzaamheden en de producten en diensten die worden aangeboden aan den klanten. Innovatie is volgens hen ontzettend belangrijk en zeker in de branche waarin zij werkzaam zijn is het belangrijk om te blijven innoveren om zo de klanten op een goede manier te kunnen blijven bedienen. 

Warm water en heet water ketels

Naast een warmwaterketel beschikt men bij Kuiper en Zonen BV ook over een heetwaterketel. Deze hebben geen bereik van een aangevoerde temperatuur van 110 graden Celsius, maar hierbij moet je denken aan een temperatuur van maar liefst 205 graden Celsius. Met zo’n 95 graden warmer dan de warmwaterketel, mag deze zeker tot de heetwaterketel worden beschouwd. Beschik je daarnaast over een stookinstallatie? Dan kan het interessant zijn om een contract van onderhoud aan te schaffen, waarmee je Kuiper en Zonen BV op een periodieke basis de boel weer even laat controleren.

Onderhoud is belangrijk

Het onderhoud van de machines die je bij hen aanschaft is ontzettend belangrijk. In ieder geval is het belangrijk omdat hiermee de veiligheid kan worden gewaarborgd. Daarnaast is het ook belangrijk, omdat op die manier de juiste stappen kunnen worden ondernomen wanneer er toch iets mis blijkt te zijn met een machine of apparaat en ben je er niet te laat bij. Hier wordt professioneel aan gewerkt door de vakmannen van Kuiper en Zonen BV.