Solido Wonen
Image default
Dienstverlening

Een baan bij Drie Gasthuizen Groep

Werken bij Drie Gasthuizen groep, wat houdt het precies in? Als je gaat werken bij Drie Gasthuizen Groep, dan betekent dit dat je gaat werken in de zorg. Zorg is echter erg breed en hoeft niet meteen een bepaalde functie te betekenen. Bij De Drie Gasthuizen Groep zijn er diverse functies beschikbaar op diverse vlakken. Zo kun je bijvoorbeeld een verzorger worden in de thuiszorg, maar ook in de woonzorg. Iedere functie vereist natuurlijk andere vormen van kennis en ervaring.

 

Thuiszorg

In de thuiszorg kun je bij Drie Gasthuizen Groep diverse taken hebben. Er zijn verschillende functies, maar ook op verschillende locaties. Je kunt solliciteren voor een bepaalde functie in een bepaalde regio. Een voorbeeld van een mogelijke functie is huishoudelijk ondersteuner. Je kunt zelf kijken welke regio je het fijnst vindt. Hier kun je vervolgens solliciteren. Als huishoudelijk ondersteuner is het belangrijk dat je behulpzaam, flexibel en vriendelijk bent. Daarnaast wordt van je verwacht dat je minimaal 12 uur kunt werken en ook zelfstandig aan de slag kunt.

Ook zijn er functies voor verpleegkundigen in de thuiszorg. Hierbij is het weer belangrijk dat je beschikt over een diploma als verpleegkundige. Ook is affiniteit met de doelgroep belangrijk. Je dient zelfstandig, maar ook in teamverband aan de slag te kunnen. Je krijgt te maken met een hecht team waarin je gaat werken.

 

Woonzorg

De woonzorg heeft andere functies beschikbaar dan de thuiszorg. Wel blijft het principe van werken op diverse locaties hetzelfde. Ook in de woonzorg kun je als je wilt werken bij Drie Gasthuizen Groep gewoon online solliciteren. Dit doe je in de regio die jou uitkomt. In de woonzorg kun je bijvoorbeeld werken bij Drie Gasthuizen Groep als VAD verpleegkundige. Hierbij wordt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige van je verwacht.

Het liefst heb je ook de nodige ervaring met een psychogeriatrisch of somatische in de ouderenzorg. Tevens een BIG-registratie is van belang. Een andere functie in de woonzorg is coördinerend verpleegkundige. Als coördinerend verpleegkundige heb je ook een BIG-registratie nodig. Daarnaast heb je de nodige kennis met betrekking tot ouderenzorg. Ook kun je zowel op papier als mondeling aan de slag.