Solido Wonen
Image default
Dienstverlening

Zwevende tv meubels

Geen enkele woonkamer is compleet zonder een mooi en handig tv meubel. Er zijn verschillende soorten en maten televisie meubels te koop. Een van de meest moderne soort waarvoor je kan kiezen is een zwevende tv meubel. Het kenmerk van dit soort tv meubel is dat het is voorzien van onzichtbare pootjes. Het staat niet op de grond, maar het wordt aan de wand bevestigd. Zo heb je niet te maken met een kast die je steeds opzij moet schrijven iedere keer dat je onder de kast schoon moet maken.

 

Stevige bevestiging

Het wordt op een stevige manier aan de wand bevestigd en het ziet er prachtig en modern uit. Naast dat het handig is om onder deze kast schoon te maken, zijn er ook andere voordelen waarvan je kunt profiteren. Een van de handigheidjes is dat het plaats biedt voor al je accessoires die behoren bij je televisie. Misschien heb je wel een game console staan die je nergens anders kwijt kan of misschien zoek je nog wel voor de ideale plek voor je soundbar. Voor al dit soort accessoires wordt voldoende ruimte geboden.

 

Zwevende tv meubels bij Spectral

Bij Spectral.nl mogen de zwevende tv meubels natuurlijk ook niet ontbreken. Spectral heeft jarenlang ervaring met het ontwerpen van de meest uiteenlopende televisie meubels en de verkoop ervan. De meubels worden allemaal in Duitsland gemaakt. In elke meubel is de kwaliteit en de praktische eigenschappen van de meubels goed te zien. Bij Spectral hoef je niet bang te zijn dat je maar een beperkte keuze hebt.

Het aanbod in televisie meubels, waaronder de zwevende exemplaren is zeer uitgebreid. Zo is er altijd wel een geschikt meubel voor iedereen bij, ongeacht wat je wensen ook zijn. Mocht het toch zijn dat de meubels uit het assortiment niet helemaal aansluiten bij je wensen? Dan kun je altijd advies vragen aan de vakkundige medewerkers. Zij zullen je dan helpen bij het vinden van of het maken van een tv meubel op maat. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en zo ook de kwaliteit. Schroom dus zeker niet om even langs te komen in de showroom zodat je de meubels met je eigen kunt zien en wellicht gelijk een keuze kunt maken. Zo ben je straks ook voorzien van een unieke tv meubel.