Solido Wonen
Image default
Cadeau

Een foto in kristal glas; een uniek en persoonlijk cadeau

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Denk dan eens aan een foto in kristal glas. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden, waardoor u voor elk moment een passend cadeau kunt vinden.

Laseren in kristal glas

Hoe werkt dat nou, een foto in kristal glas? Uw zelfgekozen foto wordt in helder en stevig kristal glas gelaserd. Dit kan zowel twee- als driedimensionaal (ook wel 2D of 3D genoemd). Als u kiest voor driedimensionaal ontstaat er een diepte, waardoor de foto als het ware nog meer tot leven komt.

Foto

Om een zo goed en mooi mogelijk resultaat te krijgen, kunt u het beste foto’s van het gezicht, eventueel met bovenlichaam gebruiken. Indien u twijfelt, overleg dan even met de leverancier. Het zou namelijk zonde zijn als de foto niet mooi uitkomt en zij zijn de specialist hierin en kunnen u hier het beste in adviseren.

Gelegenheden

Er zijn natuurlijk meerdere momenten en gelegenheden waarbij een foto in kristal glas een passend cadeau zou kan zijn. We geven hieronder een paar voorbeelden:

  • Huwelijk;
  • Geboorte;
  • Verjaardag;
  • Vader- / Moederdag;
  • Jubileum;
  • Valentijnsdag;
  • Ter nagedachtenis.

Mogelijkheden

Als u besluit om een foto in kristal glas aan iemand cadeau te doen, kunt u kiezen uit heel veel verschillende mogelijkheden. Doordat dit cadeau dus eigenlijk nooit hetzelfde is, zou u het zelfs meerdere keren aan iemand kunnen geven bij passende gelegenheden.

Hieronder volgen een aantal voorbeeld van de mogelijkheden:

Deze mogelijkheden zijn er in verschillende formaten en uitvoeringen en u kunt er ook nog voor kiezen om uw cadeau uit te breiden met LED verlichting. U kunt dan kiezen voor een lichtplateau of een LED zuil om uw foto nog beter en mooier uit te laten komen. Ook hierin heeft u keuze uit verschillende formaten en mogelijkheden, bijvoorbeeld werkend op batterij of netstroom.

Foto in kristal glas bestellen

Na het lezen van alle opties en mogelijkheden bent u nu vast zover dat u een foto in kristal glas wil gaan bestellen voor een speciale gelegenheid. Er zijn heel veel verschillende aanbieders op internet te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op All-in Crystal voor mooie voorbeelden en prijzen. Waar wacht u nog op? 

https://www.all-incrystal.nl/