Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Een huisnummer van rvs bestellen

Een huisnummer van rvs bestellen

Is het tijd voor een nieuw huisnummer en hou je van een moderne stijl? Overweeg dan een rvs huisnummer van RVShuisnummers.nl. Op deze website kan je snel en eenvoudig een ruim assortiment rvs huisnummers online kopen. Dat is perfect nu we in een lockdown zitten. Bovendien zijn de verzendkosten boven de €30,- gratis. Dat bespaart je weer een ritje naar de bouwmarkt! Maar wat maakt rvs huisnummers nou zo aantrekkelijk? Je zal het ontdekken in deze blog, dus lees snel verder.

Duurzaamheid

Het is wel zo prettig als je huisnummer een lange levensduur heeft. Gelukkig is dit één van de kenmerken van zo’n roestvrijstalen huisnummer. Als hij eenmaal hangt heb je er verder geen omkijken meer naar. Af en toe even een doekje erover zodat hij weer mooi glimt. Gezien de lange levensduur is het dus wel belangrijk om even goed over je aankoop na te denken. Hij zal er immers wel een tijdje hangen!

Modern

Een moderne toevoeging aan je gevel, wie wil dat nu niet? Juist! Dat is precies wat je in huis haalt wanneer je een roestvrijstalen huisnummer aanschaft. Je kan kiezen voor zo’n zilveren geborstelde look of een huisnummer in de kleur zwart. Dat een zwart huisnummer ’s avonds niet goed zichtbaar is, is in principe niet waar. Zeker niet wanneer je er ook een buitenlampje bij hebt hangen. Een zwart lampje, want dat matcht mooi met elkaar!

Veel keuzemogelijkheden

Er zijn op het internet werkelijk honderden soorten huisnummers van roestvast staal te vinden. RVS huisnummers zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende fonts (lettertypes). Zo kan je kiezen voor een standaard font als Arial of Calibri, maar zijn er ook tal van andere, meer afwijkende fonts om uit te kiezen. Naast de eerder besproken kleuren of afwerkingen kan je ook nog verschillende afmetingen kiezen: 100mm, 150mm of misschien wel 200mm! Ga er dus even goed voor zitten en bedenk wat jij belangrijk vindt.

Personalisatiemogelijkheden

Er zijn tegenwoordig ook tal van bedrijven waar je een gepersonaliseerd huisnummer kan kopen. RVS heeft als voordeel dat het makkelijk te bewerken is. Zo kan je er bijvoorbeeld de naam van jouw en je gezinsleden erin laten zetten.

Wat zijn voor jou de belangrijkste argumenten om een bepaald huisnummer te kiezen?