Solido Wonen
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe eettafel

Heb je de vorm van je nieuwe mooie eettafel al bepaald, dan kun je kiezen voor een klassieke rechthoekige eettafel, een ronde eettafel of een vierkante eettafel met een doorzichtig blad voor papa of mama aan het tafelhoofd. Wat dacht u van een ronde eettafel zonder verschil in stand? Als je een groot gezin hebt, is een ovale eettafel een mooi alternatief voor een ronde eettafel. Een ronde eettafel staat niet alleen centraal in de keuken tijdens het ontbijt en diner. De keukentafel wordt de ontmoetingsplaats voor het hele gezin. Door te kiezen voor een witte ronde eettafel krijgt je keuken een strakke en frisse uitstraling. Een ronde houten eettafel kopen geeft je keuken een knusse en warme uitstraling.

De meeste eetkamertafels hebben vier rechte poten net onder de hoeken. Dit is het traditionele model en is handig als je aan alle vier de zijden een eettafel wilt met stoelen. Zit je graag naast elkaar tegenover elkaar, dan kun je ook de eettafel met gekruiste poten zien. Aan deze eetkamertafels met gekruiste poten zit je aan de lange kant en kijk je tafelgenoten recht aan. Vanuit de hoeken van de uiteinden zie je de benen elkaar in twee richtingen kruisen, wat je een gevoel van stabiliteit geeft. Tafels99 heeft een X-based eettafel met veel verrassende designelementen. Wil je iets bijzonders in je keuken? Kies dan voor een kleermakerszit luxe eettafel.

Kies voor een design eettafel met stijlvolle en elegante stijlelementen. Ook industriële eettafels zijn momenteel populair. De industriële eettafel past in woningen waar echt geleefd kan worden. Deze eettafels kunnen tegen een stootje en zijn een blijvende investering. Heb je liever een stoere eettafel, dan kun je naast de industriële eettafel ook kiezen voor een rustieke eettafel. Bovenal vervaardigen wij hem als luxe eettafel met de uitstraling van de klassieke eetkamertafels die grote herenboerderijen standaard in hun keuken hadden staan. Het maakt niet uit of je op het platteland of in de stad woont. Een stevige eettafel kan je keuken decoreren, waar je ook woont.

https://www.tafels99.nl